TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama



Daniel Kandi poprvé v Brně

06.04.2018

Brněnská Trancesated crew je zpět v novém klubu, s novou vizí, s novou energií a ve velkém stylu! Na osmé pokračování jejich trancové klubovky totiž přijal pozvání Daniel Kandi z Dánska, který již přes 10 let patří mezi trancovou špičku a na kontě má několik desítek úspěšných singlů a remixů vydaných u labelů jako Anjunabeats, Enhanced nebo Always Alive. Navíc se předvede ve special 3h setu! Společně s ním z Londýna do Brna dorazí majitel labelu Landscape Music, hudební čaroděj a mistr na progressive scéně Horizons, který si Brno po jeho první návštěvě okamžitě zamiloval, takže pozvání přijal s opravdu velkým nadšením a je tak jasné, že nás čeká další nevšední progressive trance story! O domácí support se postará kompletní Trancesated DJ trio Siva, Guntro a Vyrys.
Akce proběhne v pátek 13. dubna v brněnském EXIT Club Brno, který najdete přímo na náměstí Svobody 17 (Dům pánů z Lipé) a začne ve 21:30.

Vstupenky je možné si obstarat v předprodeji na smsticket.cz. Pro více informací sledujte Trancesated stránku na facebooku.

Monika
Author: Monika

Komentáře nejsou povoleny.