TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama



11.9.2000 Nový singl: SPILLER – GROOVEJET, mp3 preview

09.07.2004

Letoąní léto je opravdu divné. Nejdřív je horko na jaře, v červenci je zima a teď, v polovině září, je venku zase jako v létě. Kaľdopádně buďme rádi za kaľdý slunečný den. Protoľe pokud je venku hezky, aspoň já v těch sluncem zalitých dnech poslouchám co se týče hudby, nejraději houseové, nebo chcete li uvolněnějąí skladby. Při nich si představuju, ľe jsem například někde u moře ( kde jsem jeątě nikdy nebyl :-)), nebo ľe jsem s kamarády někde u vody a pořádáme soukromou party, kde nám hrají právě takové uvolněné, pohodové houseové písničky.
Uľ vám asi doąlo, ľe mezi ty nejpohodovějąí skladbičky tohoto “divného” léta patří Spiller se svojí fakt suprovou skladbou “Groovejet”. Kdyľ jsem tuhle skladbu slyąel prvně, vůbec jsem neřeąil, jestli je to trance, techno nebo něco jiného. Stejně tak teď neřeąím, jestli se recenze hodí na stránky trance.cz. Ale rozhodně ano, protoľe mě do takového pohodového tranzíku dostává stoprocentně. Venku je hezky a já píąu recenzi na Spillera. Tečka.
Cristiano Spiller aka Spiller je Ital, který se hudbě začal věnovat jak uľ to tak bývá v hodně raném věku, v jeho případě ve 14 letech. Po pár letech začal hrát v malém klubu El Souk v Benátkách. Nyní je rezidentem hned ve čtyrech klubech, a to v Glamouru v Trevisu, XS a House Nation v Jesolu ( Itálie ) a v Ambasada Gavioli ( Slovinsko ).

Hudbu začal skládat v roce 1995, kdy si pořídil sampler a počítač. Prvním singlem byla věc “Spiller from Rio” od projektu Laguna v roce 1997. O rok později následoval singl “Batucada”, který se na počátku tohoto roku dočkal nových mixů a byl vydán znovu. Aktuální singl “Groovejet” je z desky “The Mighty Miami EP”. A jak uľ jsem napsal, opravdu se jedná aspoň pro mě o nejpohodovějąí taneční kousek tohoto léta. Vynikající vokály od zpěvačky, kterou bohuľel neznám na straně jedné, suprová melodie v dokonalém rytmu na straně druhé. 30-ti sekundová ukázka, která je vám k dispozici na trance.cz vám moľná k nasátí atmosféry stačit nebude, takľe doporučuju skladbu si někde stáhnout, nebo koupit anebo poslechnout na stránce Spillera, kterou najdete na http://www.djspiller.co.uk/.
ZHODNOCENÍ: Je to skladba troąku náročnějąí na poslech, není to ľádný “vyąkatulkovaný” hit. Pokud se vám tahle skladba bude líbit, tak máte dobrý hudební vkus a cit. Pokud ne, tak se někdy seberte, jeďte někam do lesa a poslouchejte zvuky přírody. Jedině to moľná snese srovnání.

Monika
Author: Monika

Komentáře nejsou povoleny.