TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 05. 04. 2008 Sebastian Brandt @ Roxy, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 146 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Newman a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 152)
  • Autor
    mountainer
    Člen

Palda: ohledně sebe už mam tip předem, ale tak zkoušel jsem se ze všech sil výjimečně tvářit nějak normálně, i když to je těžký no sm15

Palda61
    Člen

mountainer: jj taky jsem zvědav, jak budem vypadat sm15

mountainer
    Člen

dukelak: jak z Meccy, tos byl v jinym klubu sm0 jsem zvědavej na ten náš záběr s Paldou a těma dvěma sprosťandama klubovýma, aspoň si je konečně pořádně prohlídnu sm15

dukelak
    Člen

dejte sem fotky,budem hlasovat o nej kočku z Meccy sm2

komar
    Člen

Koukám, že hudební stránka akce byla značně upozaděna sm15

souca
    Člen

mountainer – sm15sm15sm15

souca
    Člen

deivis – umělecká maskérka – ta si Simona asi umí nalíčitsm2

Palda61
    Člen

souca: twe pojedu do Olomouce kvůli holce né? sm15 V Praze jich mám dost sm0. Ale jinak starší jsou lepší, to je fakt :)..

souca
    Člen

palda – tim líp,ne? Když Ti je 16, holce 18, aspoň se něčemu přiučíšsm4 Slyšel jsem, že někde v Olomouci chodí na akce celkem mladí lidé, tak zkus štěstí tamsm4

Palda61
    Člen

sm15sm15sm15

edit: Joo tak to se Simon má, ale stejně se mi líbí Willova víc sm3

deivis
    Člen

Autor: souca (IP zapsáno) – je.

mountainer
    Člen

Souča: jako vždycky sm15 jsem byl tak překvapenej, jak nás k těm dvěma slečnám Součagirl nahnala, že jsem ani nestihl vymyslet strategii sm0 mohli jsme zkusit kosmonauty před odletem na záchrannou misi, ze který se možná nevrátíme, na to by zabraly sm15

souca
    Člen

deivis – jestli je to Louise Patterson tak je Simon šťastný chlapsm2

Sickboy
    Člen

Přišlo mi, že se sem Brandt těšil a dost ho to tu zklamalo. A já se mu nedivim. Hrstka lidí, která ani pořádně nepařila, a totálně *******ej a ******ej zvuk, kterej mi v Roxy začíná lézt pěkně na nervy. sm8 Příště svou návštěvu sakra zvážím. Každopádně to byl super setík a líbil se mi i „doklepávací“ set T. Coastlina. sm5

Ale díky všem za spolupařbu. sm3

Palda61
    Člen

souca: jj, fotka dobrá sm0. No, mladší.. Já neviděl na trance akci holku pod 18 sm19…

deivis: ta byla taky v Brně? 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 152)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.