Toto téma obsahuje celkem 146 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Newman a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 152)
dukelak: jak z Meccy, tos byl v jinym klubu sm0 jsem zvědavej na ten náš záběr s Paldou a těma dvěma sprosťandama klubovýma, aspoň si je konečně pořádně prohlídnu sm15
palda – tim líp,ne? Když Ti je 16, holce 18, aspoň se něčemu přiučíšsm4 Slyšel jsem, že někde v Olomouci chodí na akce celkem mladí lidé, tak zkus štěstí tamsm4
Souča: jako vždycky sm15 jsem byl tak překvapenej, jak nás k těm dvěma slečnám Součagirl nahnala, že jsem ani nestihl vymyslet strategii sm0 mohli jsme zkusit kosmonauty před odletem na záchrannou misi, ze který se možná nevrátíme, na to by zabraly sm15
Přišlo mi, že se sem Brandt těšil a dost ho to tu zklamalo. A já se mu nedivim. Hrstka lidí, která ani pořádně nepařila, a totálně *******ej a ******ej zvuk, kterej mi v Roxy začíná lézt pěkně na nervy. sm8 Příště svou návštěvu sakra zvážím. Každopádně to byl super setík a líbil se mi i „doklepávací“ set T. Coastlina. sm5