TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 05. 04. 2008 Sebastian Brandt @ Roxy, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 146 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Newman a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 152)
  • Autor
    Binary
    Člen

Souča: njn, jsme Off The World odzpívali s mountainerem i za tebe. sm0

souca
    Člen

palda – tak aspoň fotka, viďsm4 příště najdeme nějakou mladšísm15. Chudák mountainer byl pod velkým tlakemsm15 přitom ta blondýna by se k němu vyloženě hodilasm2

deivis
    Člen

Willova slecna lxs.. Ale co Simonova manželka teprve 🙂

Palda61
    Člen

souca: sm15… a tak co, stane sesm15. Je mi 16, těm holkám bylo určo přes dvacet, takže bych stejně neměl šanci sm15.. Za to mountainer to prokoučoval sm2…

souca
    Člen

ale jo, za ty prachy dobrá akcičkasm2 a to hlavně díky silné trance.cz sestavě a luxusnímu setu Brandta.

Crossryders – prokecal jsem, takže hodnotit nebudu.

Michael C – mi ani jedním vystoupením neudělal příliš radostsm7 Těšil jsem se především na jeho druhý set, protože při mé poslední návštěvě Roxy (Menno de Jong) se mu hodně povedl. Potěšil Toca me a Starfire at night.

Brandt – začátek poněkud slabší (přičetl bych to především kvalitě zvuku, která byla v tu dobu snad nejhorší za celý večer), pak to ale hodně slušně rozjel a předvedl nám parádní set. Nejlepším momentem pro mne bylo Turn it on, následováno Xanthe, Sunchaserem, Out there, 11 days, So cold, Technology a Westworld na závěr. Super!

Thomas Coastline – kvůli mému nucenému odchodu na tramvaj jsem stihl pouze úvodní 2 tracky, což mě štve, když vidím, že zahrál Soulseeker, Thrill a především Off the world – to je pech Doktoresm7

Díky trance.cz bandě za výtečnou spolupařbusm3 Zdravím a těším se na další akcism4

K1aptcha – na Big sky to byla solidní ostudasm15 každopádně já mít Tvůj hlas, tak ani chvilku neváhám a hlásím se do X faktorusm2

Mountainer + Palda – jak jste dopadli s těma slečnama? To byla komediesm15 Taková šancesm2

Binary
    Člen

…a nejkrásnější slečny maj Matamaři.

Palda61
    Člen

Lukin: Martinovu jsem neviděl sm2.. Ale celkem slušný OT sm15

edit: tak už viděl :D.. A pěkná sm5

Lukin_
    Člen

palda : Joooo Will má teda krásnou slečnu ale taky Martin Gredner má krásnou slečnu

Palda61
    Člen

Lukin: proto chci bejt DJ ne? sm0sm15 Néé kecám.. Tak když je to pěkná holka, tak proč by mi nemohla ukápnout slina sm15. Ale ta Willova zatím jednoznačně vede

komar
    Člen

Jujka, takže jsem o moc nepřišel…to mě utěšuje sm4

Lukin_
    Člen

Paldo ty nějak ty slečny od DJů nedáváš:D už v Brně na ímo si slintal po slečně od Willa sm15

Palda61
    Člen

Newman: sm15sm15.. kéž by sm0

hellman: pizzadox tam fotil, tak snad bude na najěký fotce sm3

Flash2001
    Účastník

Newman: tohle mi nedělejsm15sm15sm15sm15sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

newman: v tom pádu jen jestli neucházel spíš palda 😀

Newman
    Člen

Ale holku má ucházející sm0

Takže jsi mu ji dostatečně přifouknul? sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 152)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.