ale jo, za ty prachy dobrá akcičkasm2 a to hlavně díky silné trance.cz sestavě a luxusnímu setu Brandta.
Crossryders – prokecal jsem, takže hodnotit nebudu.
Michael C – mi ani jedním vystoupením neudělal příliš radostsm7 Těšil jsem se především na jeho druhý set, protože při mé poslední návštěvě Roxy (Menno de Jong) se mu hodně povedl. Potěšil Toca me a Starfire at night.
Brandt – začátek poněkud slabší (přičetl bych to především kvalitě zvuku, která byla v tu dobu snad nejhorší za celý večer), pak to ale hodně slušně rozjel a předvedl nám parádní set. Nejlepším momentem pro mne bylo Turn it on, následováno Xanthe, Sunchaserem, Out there, 11 days, So cold, Technology a Westworld na závěr. Super!
Thomas Coastline – kvůli mému nucenému odchodu na tramvaj jsem stihl pouze úvodní 2 tracky, což mě štve, když vidím, že zahrál Soulseeker, Thrill a především Off the world – to je pech Doktoresm7
Díky trance.cz bandě za výtečnou spolupařbusm3 Zdravím a těším se na další akcism4
K1aptcha – na Big sky to byla solidní ostudasm15 každopádně já mít Tvůj hlas, tak ani chvilku neváhám a hlásím se do X faktorusm2
Mountainer + Palda – jak jste dopadli s těma slečnama? To byla komediesm15 Taková šancesm2