TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 05. 04. 2008 Sebastian Brandt @ Roxy, Praha

• Toto téma obsahuje celkem 146 odpovědí. Do diskuze (38 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Newman a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 152)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

palda: nějaká fotodokumentace? 😀

Flash2001
    Účastník

Palda61: +1

Palda61
    Člen

Ale holku má ucházející sm0..

Newman
    Člen

Tak mně přišlo, jako by mu před začátkem setu někdo ukradl jeho nejoblíbenější hračku… sm0

K1aptcha
    Člen

nj roztleskávání v každym breakdownu bylo trochu monotónní, ale za breakdowny musíme vinit Ferryho Corstena, ten zabil trance sm13

Palda61
    Člen

Flash2001: +1 🙂

Flash2001
    Účastník

Mně Sebastian taky přišel v pohodě, pod pojmem „nekomunikující DJ“ si představím spíš třeba Oakenfolda na Amazing City, to byla fakt síla.

Fox Mulder
    Člen

Jste měli jet všichni na Blank & Jones, tam by se vám líbilo víc!! sm16sm4

2 Rikeya: To se občas stává, že antikomunismus bojuje nástrojema komunismu. sm2

Imho Roxy skutečně tak vypadá, je to prostě takový „retro“… sm4

Palda61
    Člen

Newman: se mnou si náhodou po setu pokecal, takže v poho :). I když je pravda, že mě by taky nebavilo roztleskávat při každým breakdownu a že jich nebylo málo sm15sm15

Newman
    Člen

Souhlasím snad s každým příspěvkem v této diskuzi, jel jsem na Brandta a ten mě, kromě první půlhodiny, hodně bavil. Jen je škoda, že si s sebou Brandt přivezl chladnou severskou náladu, takto nekomunikujícího DJe jsem snad ještě nezažil, kontakt s publikem = nula sm17

Chazty
    Člen

No tak musím řict, že to nebyla špatna akce. Bohužel se na me dost podepsalo to, že jsem byla dost unavená takže jsem na parkete neblbnula jako jindy. Jinak co me tentokrát dost štvalo tak byl zvuk. Na me moc potiché a blba kvalita a to mi to dřív nevadilo.
    no jinak od céčka se mi libil spíš až druhý set.
    sebastian taky dobry ale se mi libila až druhá čast setu….
    Coastline celkem slušny. U nej jsem aspon hodne tracku znala..

mountainer
    Člen

tracklist k nahlédnutí a doplnění ZDĚS

Flash2001
    Účastník

Binary: jj, jeden vinyl mezi lidi letěl, spadl zrovna do míst, kde jsme stáli

dukelak
    Člen

palda: s těma slečnama jsem tam přijel sm2 a to sem se snažil aby to nevypadalo, že je balim sm2 …jsou prostě moje vejšková skupina 😀

mountainer: já většinou pařim po krajích,ale ted sem si musel hledat kvůli zvuku lepší místo, tak bylo snazší mě spatřit sm2

jinak zvuk velmi bídnej, veliká škoda…začátek Brandta, jak bylo několikrát řečeno, tragédie…jako asi třetí track hrál Americu a zněla nehorázně špatně sm6…top trax Turn it on, 11 days a samozřejmě Divine…moc jsem si přál Mysteriu, škoda, že ji nedal 🙂
    MC mě nebavil, nej byl asi ID remix Starfire at night…Coastline-ho set byl lepší

mike_h
    Člen

Star_Guitar napsal(a):
    ——————————————————-
    >hlavní prznič
    > Michael C opět nezklamal.

tak tahle hlaska mne fakt rozesmala, vzdycky mi tak pripadal a lip bych to nevystihl sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 152)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.