TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10.10. E-MOTION – dojmy

• Toto téma obsahuje celkem 83 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel J.Clara a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 85)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

jo to bpm bylo vražedný, hlavně ze začátku

Newman
    Člen

jj, Wind byl hlavně upliftový, jen přidal na bpm

Palda61
    Člen

fanatiiiik: wind zahrál asi jen 3-4 techtrancový tracky 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Celý večer bhyl opět na vysoké úrovni .Překvapil mě už od začátku Hellman, povětšinou jsem byl zvyklý, že djs na začátku hrají music spíše k elektru,ale tento progressive byl moc fajn. Stepan zahral klasicky set, pohoda jako vždy.Docela mě zklamal JOnas Hahmo, jeho set jsem pěkně odzíval, čekla jsem od něj něco trochu tranceovějšího. Naopak hlavní hvězda večera Sophie mě maximálně nadchla.Nejenom výběrem skladeb ale i tím že jsem se do ní zřejmě zamiloval… Mladík wind mě příliš nenadchl, sice v jeho setě byly občas tranceové zvuky slyšet, ale jinak to byl jakýsi tech trance či co.Posledního dje Michala Poliaka nemohu hodnotit, protože jsem pospíchal na rozjezdy.

deivis
    Člen

[quote Gizmo]deivis A sety ?? Japato dopadlo ??? Doufám že budou alespoň nějaké ... ať ti co chyběli do těch 700 mají co mlsat ...[/quote]

Všechny sety jsou nahrané, ale nejdříve projdou schvalovacím procesem všech DJs. Bez vyjímky 😉 Pokud povolí zveřejnění tak si je budeš moci stáhnout.
    Standartní postup 🙂
    Jinak do toho počtu chybělo 20lidí. (sice se nezdálo že bylo tolik, ale tentokráte jsme docela solidně proškrtali guestlist, takže ten počet sedí 🙂

Komonek
    Člen

zdarec. mam tady malou ukazečku válu co hrala Sophie a který mě doslova dostal… Nevíte prosím někdo název? díky
    http://rapidshare.com/files/153533028/sophie.mp3.html

Gizmo
    Člen

deivis A sety ?? Japato dopadlo ??? Doufám že budou alespoň nějaké … ať ti co chyběli do těch 700 mají co mlsat …

Muff
    Člen

Mohu potvrdit, severni morava krasne jasno uz od ctvrtku a teploty na 20 a vic sm3

milan
    Člen

majklhauske – ono to bude asi tím, že je zase inverze. slunečno je na horách, v nížinách (ve městech) je mlha a zima. O víkendu sem byl ve „vyšších polohách“ a tam fakt bylo krásně…

slunečných dnů??kde proboha si?? na havaji ? tady v praze je už třetí den mlha a smog…

deivis
    Člen

Ahoj, díky všem za komentáře a ohlasy. Jak za ty pozitivní tak i za ty negativní, které mě osobně dají více.
    Nechci stát s akcí na místě, ale chci ji dále rozvíjet tak, aby to byla po všech směrech akce, která lidem dělá radost a ze které jezdí pocitově naplněni.
    Co se týče DJs – všichni zahraniční DJs odjížděli naprosto nadšeni a chtějí se opět co nejdříve do Čr vrátit. Udělali jste jim skvělou atmosféru a oni byli z toho všeho velmi nadšeni.

Co se týče zvuku, už v průběhu akce mě bylo jasné, že to nebude tentokráte 100%ní. Nevím kde se stala chyba, ale každopádně ji najdeme a odstraníme, tak aby jste si na další E-motion vychutnali Johna O´Callaghana na vyladěném zvuku. Ty výšky tentokráte byli trošku více a ani stažení na mixpultu nepomohlo..

Doufám, že jsme slečnám udělali radost s květinami a že si aspoň některé odnesli památku domů 🙂

Ke Štěpánovi – hodně jsem přemýšlel kam Štěpána zařadit a následně jsem dospěl k jedinému. Musí hrát druhý, jelikož Joonas bude hrát jak hrál. Osobně se mě hraní Joonase hodně líbilo. Sice to nebyl zvuk Alt+F4, ale přeci nechceme mít stejný zvuk po celou noc. Po x akcích jsem se rozhodl pro změnu. Štěpán odehrál dobrý set. Pomalejší, těšil se na něj a já věřím že si za ním doteď stojí. Díky Štěpáne 🙂

Také bych chtěl poděkovat těm bez kterých by to moc nešlo.. Štepánovi jako rezidentovi. Vyrys coby překladatel a člověk, který se postaral o rozhovory a Jirkovi za celkový support DJs.

Díky všem těm skoro 700 lidem (bez pár jednotek), kteří navštívili tuto E-motion a dokázali, že co se týče atmosféry, tak prostě je vždy naprosto skvělá a to hlavně díky Vám.
    Díky Vám se přidávají další a nejen v Brně se jedná o akci s nejlepší atmosférou. Klobouk dolů před Vámi!

Je právě 13.10. a za měsíc a půl zde bude to na co já se osobně moc těším. Poprvé v Čr budeme mít možnost slyšet Johna O´Callaghana. Veškeré informace čekejte od příštího týdne. Teď si užívejte posledních krásných slunečných dnů a na Mikuláše to opět rozjedeme. Od nás bude doufejme nadílka pestrá 🙂

DjDkD@ve
    Člen

Skoda, ze to bylo v patek, byl jsem na skoleni a domu jsem se dostal az v 7 vecer, no a to uz jsem nemel moznost se do Brna dostat 🙁

to Palda61: tušim, že Sophie hrála ještě Nucvise – Believers , někdy ke konci, ale nevim přesně v jakejch místech …

Jinak brzy najdete report z akce na INSOUND.EU, takže netřeba se tu rozepisovat … sm4

Felipe
    Člen

Super akce!
    Akorát ať nás Deivis hned u vchodu nestraší, že je uvnitř málo lidí…sm0
    Už trénuju mixy…sm16

Kamca_
    Člen

tak já taky přidám pár dojmů 🙂

to, co se dělo včera se snad slovama nedá ani popsat, fakt nádherná akce! dalo by se říct, že srovnatelná se Simonem 🙂

a teď jednotlivý djs:

Hellman – skvělej set! na rozjezd parádní výběr tracků. je tak dál 🙂
    Stepan Bruck – tak tady sem slyšela asi 2 první tracky a moc mě to nezaujalo, hrozně pomalý bpm … pak sem ho slyšela ještě ke konci setu a tam už to bylo trochu lepší, ale stejně to nebylo ono. Vim, že umí zahrát mnohem líp … Kytárka to napsala přesně
    Joonas – Tak tady sem slyšela jen první track a zbytek vůbec, to sem prokecala, takže hodnotit nemůžu
    Sophie Sugar – Tak ta mě moooc potěšila, na parketu sem byla celý dvě hodiny jejího setu, odejít se prostě nedalo … nejkrásnější moment byla určitě Aurora!!!! To sem myslela, že mi ulítnou hlasivky sm15
    Mike Wind – od něj sem čekala fakt kotel a taky že jo 🙂 sice sem ho neslyšela iuplně celýho, ale nádhera to byla!
    Michal Poliak – Na něj sem byla taky moc zvědavá a rozhodně nezklamal … hlavně potěšil Cut off (tohle prostě miluju!!!). a jinak na závěr akce to byl povedenej set a na parketu sme se pěkně s Ligayou a newmanem dovyblbly sm15, i když sil už moc nebylo

a mínusy: zvuk – ještě teď mi trochu hučí v uších
    šílený vedro, ale to je na každý emotion …

Takže když to shrnu … mazec akce!!! Už se těšim na další v prosinci 🙂
    A chci poděkovat všem známejm a spolupařanům! Bez Vás by to nebylo ono sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 85)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.