Úvod › Fóra › Trance Diskuse › 10.10. E-MOTION – dojmy
- Toto téma obsahuje celkem 83 odpovědí. Do diskuze (32 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
J.Clara a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
11. 10. 2008 v 11:40 #102263
hoky
Členmno tak taky něco málo přihodím. Emotion jako vždy nezklamala už na ni jezdím pravidelně 2 roky a pokaždé odjíždím s těma nejlepšímá zážitkama takže za to big thanx
teď k djs
Hellmana jsem slyšel jen posledních asi 15min takže hodnotit moc nemůžusm3
Štěpán: na rozjezd to bylo příjemný ale víc mi od něj sedí svižnější setík ale jak říkám na rozjezd vynikající
Jonas: no stejně jako u Paldy mě jeho set hodně bavil potěšil klasikou Alt+F4 v dost dobrým mixu
Sophie: hned od uvdoního tracku Solarstone-4ever mi bylo jasný že to bude jízda a taky byla a kombinace Temple one-Aurora a Talla 2XLC- No in between (Duderstadt mix) mě totalně rozsekala
Mike: taky dobrej kotel hned na uvod Exactly co víc si přátjinak na závěr dík všem spolupařmenům sm4
11. 10. 2008 v 11:35 #102262Anonymní uživatel
Hostpalda: ja taky ne sm3
11. 10. 2008 v 11:09 #102260Palda61
ČlenŠtepán: já to nemyslel nijak zle, to vůbec. 🙂
11. 10. 2008 v 11:07 #102259Flash2001
ÚčastníkTak ještě z čerstva přihodím i své dojmy:
Měl jsem obavy, že mi kotník nedovolí moc pařit, ale nakonec jsem to nějak zvládl, byť jsem musel v některých chvílích vypadat komicky (zvlášťe při „skákání jednodož“). Moje největší výtka patří k již tradičnímu příšernému vedru (ale aspoň se alkohol rychleji odpařoval). Známých lidí jsem opět potkal celou řadu, čímž rovnou děkuji za spolupařbu. Ceny na baru v pohodě.
Výkony DJs:
Hellman: co jsem ho zatím měl možnost slyšet, tak nezklamal a i tady dobře „zatopil“ pod kotlem
Štěpán: mám ho rád, ale tentokrát mi jeho set moc nesedl, přeci jen mám radši o něco vyšší bpm. Ale špatně určitě nezahrál, to nesm4
Joonas Hahmo: na něj jsem tam byl chvilku a moc mi to nesedlo, opět spíše pomalejší bpm, preferoval bych, kdyby hrál vyloženě a la Alt + F4. Jeho set jsem spíše prokecal venku s holkama a dělal si zásobu kyslíku, takže celkový výkon hodnotit nemůžu
Sophinka: upliftová diktátorkasm5,tady už jsem si ovšem přišel na své, hrála jednu mňamku za druhou, včetně mých oblíbených věcí jako Fallen Too Farsm5, Pushe (2 Palda: teď jsem si to doma ještě procházel a nebyl to Trance Indicator, ale nejspíš Back To The Essence), Arneje,… Navíc naživo je to fakt celkem kostsm4 Takže lahoda pro uši i oči
Mike Wind: luxusní jízda pokračovala, tenhle kluk prostě umí. Letos už mě hodně zaujal v Polsku na Global Gatheringu a tady jen potvrdil své kvality. Speciální dík mu patří za můj oblíbený Oceanic. Jináč jeho luxusní výkon mě přesvědčil, abych vyrazil na after do El Magica (chystá se prý podobný trancový kotel v jeho podání), budeme se těšit na všechny, kdo taky dorazí
Michal Poliak: slyšel jsem jen útržkama, neznělo to nejhůřMoment večera: Paldův nezapomenutelný výraz při Going Wrongsm15
Akci snad přežila i moje noha (snažil jsem se ji šetřit i přes pařbu v trance kotli a chodit můžu), zdravím ještě jednou všechny, které jsem v průběhu potkal, zapařil, pokecal s nima,…
Buchťákovi a dalším členům posádky (Verča, Honzin a Lukáš) děkuju taktéž za spolucestu do Prahy, padaly opět luxusní hláškysm15EDIT: zatracený překlepy, už na to blbě vidím
11. 10. 2008 v 11:01 #102256Anonymní uživatel
Hostpalda: tak napr. tenhle track po me chtel Tibby v Ostrave, ale tam jsem ho bohuzel nezahral, coz me mrzi a doufam, ze jsem potesil lidi, kterym se to libi vcera v Brne, vcetne jeho, pokud tam byl. Mimochodem, me se ten track libi a myslim, ze se libi vice lidem, tak nevidim duvod ho nehrat sm4 Priste si dame Anthem v originale at pobourime jeste vice vlnu kritiky sm3 Na cem se shodnem je, ze Liberate je nadhera! A bylo tezky ho vcera zaradit pri te rychlosti (132-135bpm), kterou jsem hral sm3
jinak diky vsem, kterym se muj set libil a podporili me. Byli jste skvele obecenstvo! sm4
11. 10. 2008 v 10:52 #102255Palda61
ČlenShodil jsem ho snad? Ne. Tak nesuď. Vypadal, jak kdyby ho to nebavilo.
Nechci se o tom dál bavit/hádat.
11. 10. 2008 v 10:34 #102254mike_h
Člen[i]Jen bych mu vytknul tu jeho „suchost“… Neusměje se, nekalí, jen zvedne ruce…[/i]
tohle asi nikdy nepochopim
jak nekdo muze shodit DJe jen kvuli tomu, ze na podiu nekali, neskace, nezveda pulku setu ruce nad hlavu, netleska a porad se neusmiva..
tohle vidim vzdycky jen u trancu…11. 10. 2008 v 10:16 #102252Palda61
ČlenMilan je v tom případě úplně hluchej :D. Protože vejšky byly opravdu hodně vysoko sm4.
Nicméně celkem povedená akce sm3. Sice málo známejch lidí, ale nevadí.
Hellman zahrál výborně. On ví, co jsem mu říkal :)). Dolphins Cry, Lost Universe a First Rebirth jsou killerský tracky sm3.
Štěpána jsem moc neslyšel, ale prosím.. moc tě prosím… už nikdy nehraj Going Wrong :D. Né tak je to jedno, je to tvoje věc sm0. Co jsem slyšel, tak skvělý věci na zahřátí (Liberate skvělá!!!). Takže taky super.
Joonas zahrál fakt skvěle. Netušil jsem, že mě tyhle tracky budou bavit. I když to hrál na +- 130, tak to fakt šlapalo. Deivis měl pravdu sm3.
Sophie je teda hezčí, než na fotkách :D. A dobře kalí a je úplně bláznivá ženská sm15. Sice se jí to občas kopalo a bála se to tlačit víc do sebe, ale mazec set sm3.
Wind je kotelník. Sice hraje jak Eddie (jednou uplift, pak techy věc), ale zapadá mu to tam. Míchat umí celkem dost dobře. Nicméně díky moc za Exactly a Westworld – moje 2 oblíbený tracky a on mi je tam prdne sm5. Jen bych mu vytknul tu jeho „suchost“… Neusměje se, nekalí, jen zvedne ruce… A díky za promo CD sm0.
PS: Breakdown Enhanceru na nějakejch 136 je masakr největší sm5sm5…Dělal jsem přibližný TL Winda a Sophie. Díky Hokymu, Klapčovi, Flashovi, Lukášovi a Kytárce za pomoc.
Sophie:
Solarstone – 4ever
Marc Marberg with Kyau & Albert – Neo Love (Ottaviani Remix)
Mansun – Wide Open Space (Gred Downey remix)
4 Strings – Catch a fall (ID remix)
Push – Back to the essence
Sophie Sugar – Redemption (Original Mix)
ID
Jon O´Bir – Ways & Means (PvD remix)
ID
ID
ID
8 Wonders – Ppl dont change
Sebastian Brandt – Technology (Original Mix)
ID
AvB – Communication Part 3 ?
Sophie Sugar – Fallen too far
Temple 1 – Aurora
Talla 2XLC – In Between (JOC remix)
Onova – Platitude (Original mix)
A&B – Good For Me
IDWind:
John O´Callaghan & Bryan Kearney – Exactly (Original mix)
ID
ID
Thomas Bronzwaer – Resound (Original mix)
Mike Wind pres. Staircase – Oxygen Essential (OSIP back to 90´s mix)
C-Systems – Close My Eyes (Lemon & Einar K remix)
Digital Nature & Mike Wind – Ethereal (ID mix)
Marc Marberg with Kyau Albert – Megashira (Original Mix?)
Simon Patterson – Us (Original mix)
A&B – Oceanic (Tyas remix)
Lange – Out Of The Sky (Kyau & Albert remix)
Ferrin & Low – Westworld (Main mix – Mike Wind edit)
Serenade – Most Beautiful Happened (7 Skies & Static Blue Remix)
Jonas Stenberg – Enhancer
Adam Szabo – Altra (Original mix)
Tyas vs. Patterson – Somethings Up
Wind – Sunday After Monday v Newsum remixuCelkově tedy supr akce. Těším se na Johna 😉
11. 10. 2008 v 8:35 #102251milan
ČlenAkce se jako vždy vydařila.. Na zvuk bych si nestěžoval..konečně byl dobrej. Dekorace plná květinek taky skvělej nápad (aspoň ta stage nebyla tak suchá). No a svět je malej..Jeli jsme na Emotion ve dvou a vraceli se ve třech..Tím zdravím Zuzku ze Šumvaldu..No, myslel jsem, že jsem tady v našem mikroregionu jedinej co tuhle hudbu poslouchá a nakonec nejsemsm15
Asi nemusím psát, že nejlepší moment večera byl, když štěpán zahrál Dont wake me up a Going wrongsm1511. 10. 2008 v 5:40 #102249J.Clara
ČlenTak zasejc bylo suprově, až na jediný velký mínus a to zvuk. Vejšky byly strašně nahlas, takže mi to chvílemi trhalo uši.
Takže jestli tam někdo z vás našel uši tak to jsou moje. sm2Jdu spat zdarec.sm12
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.