Autor: Paya (IP zapsáno) – heh.. včera sem ti psal na icq 🙂 chtěl jsem aby jsi to věděl mezi prvnímy.. ale tak už to víš odsud..
Jinak osobně dle mě, tak jak to cítím já, je to zatím nejnabušenější lineup co sem měl možnost kdy udělat.
Hellman – to co mě posíla za mixy. To jsou sady.. Těším se na něj na živo jak malej.
Mike Wind – Zkušenosti z mnoha big eventů v Polsku, myslím že na Hellmana super naváže.
Stepan Bruck – co napsat. Dle mě nejlepší čistě tranceově hrající DJ v ČR.
Sophie Sugar – Krása za mixpultem. Její sety mě ani jednou zatím nezklamaly v kombinaci s pro mě nebezpečnou krásou. Moc se těším.
ALT+F4 – Joonas Hahmo. To bude černý kůň večera. NIkdo neví co od něj čekat. Spustí Anjuna sound, nebo se bude pohybovat na vlně prog tranceu? Těším se hlavně na ALT+F4. Po roce se mě ho konečně podařilo dotáhnout, i když jsem měl nervy z Millera, tak nakonec sem o hodně více rád.
Michal Poliak – to bude techtranceový nářez. Nečekám nic jiného než energické peklo na závěr.
Prosím přistavte autobus hned před Flédu. A nejlépe ať vás odveze až do postele. Protože nohy Vás ráno asi neunesou.. 🙂