TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10.10. E-MOTION with SOPHIE SUGAR, ALT+F4, Mike Wind – JIŽ TENTO PÁTEK!

• Toto téma obsahuje celkem 415 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 6 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 463)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

deivis: no v tu dobu už sem měl nahranej první tvrdší set, ale byl to pokus, znal sem pár tracků sm15

vyrys: taky si matně něco vybavuju, ale jak říkám, rád si zahraju pomalej trancík 🙂

houska: počkej ti to nandám 😀

palda: včera sem koupil bílou orchidej na binaryho nátlak

Palda61
    Člen

Od něj těžko sm0

deivis
    Člen

Big Sky bude určitě sm4

Palda61
    Člen

Hellmane, bude going wrong a big sky? sm5sm15

deivis
    Člen

Hellman – aaano je pravda že když jsme se domlouvali tak jsi hrával krásný melodický pomalý uplift.. 🙂
    Jen to naše domlouvání bylo dlouhé 😀 Ale teď tomu nic nebrání a já se fakt moc těším. MIluji takovéto začátky akcí..

vyrys
    Člen

matne si vzpominam, ze sem to Hellmanovi politicky vysvetlil v anubisu a ze se snazil vypadat podrizenesm3

no njpíše budeš nucen hrát pomaleji tedka v sobotu takže pokud si zapomněl se naučíš.. sm2sm0sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak snad neni všem akcím konec 😀
    já se musim zastat dejvise, taky bych si raději dal hardtrancík na konec, ale když sme se domlouvali, do trvdších věcí sem sotva viděl.. a pomalejší věci furt ještě umim (teda doufám :D)
    takže vás rozhejbu na začátku a bude sm0

Palda61
    Člen

škvára: stejně to bude kotel sm3. Ale je to škoda, nicméně jiná možnost bohužel není.

deivis
    Člen

Autor: Sq4Raa (IP zapsáno) – Mrzí mě to. Hellman do toho s tím šel. Jiný čas pro něj není, sám to víš.
    Mohu vynechat Winda, Sophie a nabo Joonase.. Takže mě řekni koho a Hellmana posunu.

Sq4Raa
    Člen

deivis napsal(a):
    ——————————————————-
    > Hellman – to co mě posíla za mixy. To jsou sady..
    > Těším se na něj na živo jak malej.

Já bych se neodvážil ti do toho nějak rýpat a zároveň chápu, že jiná možnost není, ale největší zklamání pro mě je, že hellman hraje první sm7 (Jen si vylévám srdíčko)

tak to mazéééc… pana Müllera si dám ve vlaksonu a po ALT+F4 budu zřejmě potřebovat CTRL+ALT+DELETE… sm15

deivis
    Člen

Autor: Paya (IP zapsáno) – heh.. včera sem ti psal na icq 🙂 chtěl jsem aby jsi to věděl mezi prvnímy.. ale tak už to víš odsud..

Jinak osobně dle mě, tak jak to cítím já, je to zatím nejnabušenější lineup co sem měl možnost kdy udělat.

Hellman – to co mě posíla za mixy. To jsou sady.. Těším se na něj na živo jak malej.
    Mike Wind – Zkušenosti z mnoha big eventů v Polsku, myslím že na Hellmana super naváže.
    Stepan Bruck – co napsat. Dle mě nejlepší čistě tranceově hrající DJ v ČR.
    Sophie Sugar – Krása za mixpultem. Její sety mě ani jednou zatím nezklamaly v kombinaci s pro mě nebezpečnou krásou. Moc se těším.
    ALT+F4 – Joonas Hahmo. To bude černý kůň večera. NIkdo neví co od něj čekat. Spustí Anjuna sound, nebo se bude pohybovat na vlně prog tranceu? Těším se hlavně na ALT+F4. Po roce se mě ho konečně podařilo dotáhnout, i když jsem měl nervy z Millera, tak nakonec sem o hodně více rád.
    Michal Poliak – to bude techtranceový nářez. Nečekám nic jiného než energické peklo na závěr.

Prosím přistavte autobus hned před Flédu. A nejlépe ať vás odveze až do postele. Protože nohy Vás ráno asi neunesou.. 🙂

Paya
    Člen

uááááááááááá, fantazie!!! super, ať Miller táhne k čertu, ALT+F4, to je snad sen sm0 díky, Deivisu!!

Roman
    Člen

deivis: ok, dík za info 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 151. až 165. (celkem z 463)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.