Úvod › Fóra › Trance Diskuse › 10.10. E-MOTION with SOPHIE SUGAR, ALT+F4, Mike Wind – JIŽ TENTO PÁTEK!
- Toto téma obsahuje celkem 415 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
deivis a poslední změna proběhla před 17 roky.
-
AutorPříspěvky
-
24. 6. 2008 v 6:51 #88903
vyrysČlenaz na to, ze vyrys neni zadnej DJ, natoz zacinajicism3
23. 6. 2008 v 22:40 #88893
deivisČlenAutor: Czech smejd (IP zapsáno) – Ano Adam White bylo nezname jméno, byl to risk, ale takový, že buď se to povede a lidé dojdou a nebo se to nepovede a E-motion skončí. Mohlo se dovézt jméno co tu už bylo. Přemýšlel jsem třeba o Menno de Jongovi, který v té době by tu byl podruhé a podruhé na mé akci, ale to by nebylo prostě ono. Vize E-MOTION je jinde. Navíc nejen já, ale i většina z Vás má už teď daleko větší nároky na obsazení DJs. Je více akcí, potřebujeme být konkurenceschopní a to hlavně vůči Vám.
Právě lidé z trance.cz dělají tu super atmosféru a nabalují se na ně další lidé. Což je velké pozitivum.
Nemůžu stát na místě a doufat že dojedete. Musím tomu jít naproti a dělat vše proto aby to bylo čím dál lepší.Když budu vidět, že lidé jsou z A&B otrávení tak je prostě nikdy nedovezu. Lineupy konzultuji s dost lidmi. Je pravda že ohledně prosince to vědí asi jen 3lidé + další dva co by to měli vědět a co mě pomáhali s bookingem, páč to nebyla lehká věc. A jde mě především o to aby se lidé bavili a byli spokojení a proto se snažíme dělat maximum.
Robert Nickson byl pro mě lákadlo cca před rokem a takovej Vyrys to může potvrdit, že jsem o něm dost uvažoval a proběhla i komunikace, jenže pak se změnili podstatně některé věci a já měl vyšší nároky na DJs. Od te doby se E-motion posunula.. Více jak 3* větší náklady na honorář hlavních DJs atd..
Jak Simon Patterson tak 4Strings tak Tate a Corderoy jsou uplně jiná cenová hranice a já dostal tu možnost je sem pro Vás přivézt. Ano mám možnost přivést i Nicskona, ale už pouze jako doplněk. Do budoucna to vidím od prosince na jeden tahák a doplňkové DJe. Teď na září také velmi silnej lineup. Nevím prostě pro mě tyto jména by byl krok zpět, ale v závislosti na své vizi si je vlastně nemůžu dovolit, protože vesměs peníze, které mám na DJe tak jsou defakto do posledního eura či libry vyčerpány. Na tyto DJs není už místo. Třeba do budoucna bude. Oproti lednu jsme třeba zvedli rozpočet už o skoro více jak 100%, což je dost velká částka, ale zase to vstupné je na maximální možné hranici 250Kč.
Je to dost složité. Rozhodně e-motion teď není ve stavu kdybychom ji museli dotovat. Poslední 3akce byli taktak.. Ale povedli se. Naším cílem je vydržet a ne udělat 2-3 akce zjistit že se prodělavá a že tomu vlastně nechci dávat čas a končím.
Mojím cílem je udělat z akce značku podobnou té co má PICO. Naprostej unikát na Slovensku. A defakto bezkonkurenční. Jsme sice cca dva roky pozadu, ale i tak.. Třeba je někdy doženeme a vy se dočkáte v klubu také jmen jako Ferry atd.. 😀edit: Fóra čtu docela pečlivě, takže moc dobře vím, co komu se líbí a tím pádem se snažím uspokojit co největší cílovou skupinu lidí a nejen tu, ale i sebe. Protože vozit něco co mě nic neříká fakt není pro mě..
Jinak co se týče CZ DJs, tak další věcí, která se mě hodně osvedčila a tito DJs měli úspěch tak bylo představit na E-motion začínající DJs jako: Alexx van den Berg, TiGi, Vyrys, Marcel De Valerio a další. A proto v tom budu pokračovat 🙂 viz na říjnové pro mě dost velkej talent Hellman a prosinec to se ještě uvidí 🙂
23. 6. 2008 v 22:31 #88892
Czech smejdČlenPaul Miller @ enTrance 2008 sm3
23. 6. 2008 v 22:18 #88891
Czech smejdČlenHmm, tak okey no… sem tedy zvědav na co nás deivis naláká sm3 … počítám, že se dřív nebo pozdějc na E-motion A&B vyskytnou
Autor: Lukin_ (IP zapsáno)
Datum: 23.06.2008 11:28Nickson a Dave202 přilákat lidi? imho troufam si říct že pro plno lidi neznáná jménasm4
No teď bych nechtěl nikoho urazit, ale myslim, že Nickson a Dave202 nejsou na trance scéně žádnými nováčky, a tak většina lidí už o nich mohla někde někdy slyšet sm4… Já osobně se tedy přiznávám, že například Adam White bylo do E-motion pro mě naprosto neznámý jméno a taky sem na něj šel (a nelituju sm11)
23. 6. 2008 v 13:42 #88829
deivisČlenRozhodně sem ale ty jména nenapíšu. Kromě Pattersona, Whita..
Nechci dopadnout jak s Tyasem, ktereho mě přebrali 😀23. 6. 2008 v 13:34 #88826
deivisČlenAutor: Lukin_ (IP zapsáno) – mám v hlavě tak 5 jmen.. 🙂 Z toho se rozhodnu 🙂
Jelikož už řešíme i lineup na únor tak to bude vcelku lehké. Co se nevejde do prosince uděláme v únoru sm11Shiver eee.. Nickson – tak před rokem teď už ne..
Dave202 – vůbecZajímají mě teď aktuální jména, ne jména které potichu proplouvají..
23. 6. 2008 v 13:30 #88825
Lukin_ČlenTakže nebude Shiver :(sm15
23. 6. 2008 v 13:29 #88824
deivisČlenAutor: Lukin_ (IP zapsáno) – dle mě je takovej Shiver je na úrovni Nicksona 🙂
23. 6. 2008 v 12:56 #88821
Lukin_Člentakže bude Shiver? sm16
23. 6. 2008 v 11:58 #88812
deivisČlenAni Nickson ani Dave2002 v budoucnosti neuvazuji. Minimalne ne pro díly prosinec – unor – duben.
Uvazuji uplne o jiné lize DJs..
23. 6. 2008 v 11:28 #88811
Lukin_ČlenNickson a Dave202 přilákat lidi? imho troufam si říct že pro plno lidi neznáná jménasm4
23. 6. 2008 v 7:13 #88801
deivisČlen4 Strings budou v září na Slovensku 🙂
23. 6. 2008 v 0:45 #88795
DjDkD@veČlenJo na Dave 202 se kazdorocne tesim, ale musim za nim do Svycarska (Streetparade to jisti) sm15
23. 6. 2008 v 0:36 #88794
PayaČlenNicksona i Dave202 bych tutově bral, otázka je, zda-li by přitáhli lidi sm7
22. 6. 2008 v 16:20 #88710
Czech smejdČlenTrochu zabržděně, ale přeci… Z té trojice bych bral všema deseti Simona sm3 (nebo 4 String, ale ti tam nejsou sm0). Leták je supr, jinak v říjnu bude mazéééc. Už se hafo těšíme opět na Brno sm4
btw pro odpovědné dotyčné – je nějaká možnost do budoucna, že by se tu objevili v ČR např. Abbott & Chambers, Robert Nickson či Dave202 ?! -
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.