TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10.10. E-MOTION with SOPHIE SUGAR, ALT+F4, Mike Wind – JIŽ TENTO PÁTEK!

• Toto téma obsahuje celkem 415 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 463)
  • Autor
    milan
    Člen

hellman – no, já přijedu asi až kolem desátý. Jak jsem se díval, tak ten den mi vychází zrovna denní směna, jak při poslední emotion, takže to asi dřív nestihnusm15
    Dave, mě by se asi nevyplatilo přijet do prahy a jet zájezdem na emotionsm0, ale kdybys udělal zastávku v olomouci, resp. v uničově, tak bych to bral, ale to bys musel jet z prahy vrchemsm2

Palda61
    Člen

hellman: neboj, všichni budou na tebe sm2sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hlavně koukejte přijet už na mě!!sm15

Fox Mulder
    Člen

Výborně Dejve! sm0 A víš že i možná jo? Kde bys ale udělal výstup? Přímo před klubem? sm3 Obávám se ale, že lidi z Prahy se budou držet Student Agency, který jezděj myslim za 90 Kč…

DjDkD@ve
    Člen

Mel bych takovej dotaz, meli byste nekdo zajem o zajezd na tuto e-motion (vyjizdelo by se z Prahy kolem 18. – 19. hodiny)?

Anonymní uživatel
    Neaktivní

možná to někoho bude zajímat, čerstvej myspace bulletin od millera:

Crystal Source with Paul Miller 004 + Mike Wind GS TONIGHT

http://www.pure.fm

fm trance channel

21-23 CET
    20-22 GMT

TUNE IN

kloki
    Člen

komar-neni za co,pekne jsi to napsal,je to o emocich,pekny vecer,vsem.Uvidime se na sw.;-)

Johnvas
    Člen

Palda61 napsal(a):
    ——————————————————-
    > Trénuju už teď sm0..

+1 sm0

komar
    Člen

Tak jsem dorazil po delší době k internetu a tenhle topic je opravdová „E-Motion“….

Nejdřív začínají deivis s drobkem trošku ostřeji a dolikus přilévá do ohně, to ale už přichází palda, binary, klapča a svým citem pro pusinky zjemňují celou diskuzi a připravují ji tak pro naprosto dokonalé sickboyovo sentimentálně zbarvené pozorování, aby to nakonec kloki uzavřel a všichni tak tasili kapseníky a zamáčkli slzu…

BRAVO všichni zůčastnění, neskutečné emoce sm4

Palda61
    Člen

Trénuju už teď sm0.. Jinak super za další emo sm5

deivis
    Člen

Jinak primarně pro všechny partypeople.. Další termín po 10. říjnu bude 5. prosince a myslím, že se máte jednoznačně na co těšit. Pravděpodobně opouštíme druhou ligu (jak někteří mluví na jiném fóru o doposud hrajících DJs na e-motion) sm16 a začneme vozit ty neajktuálnější světové jména 🙂
    Zveřejnění DJs na prosinec proběhne k 30 červnu, ať je to hezky na prázdniny 🙂

Pro začínající DJs:
    Pokud máte zájem zahrát si na e-motion a dostat se po bok lidí jako Tigi, Hellman, Vyrys, Alexx van den Berg, Marcel de Valerio a další, kteří měli možnost nebo budou mít zahrát si na e-motion ,tak trénujte a koncem září budeme vybírat DJe na rozjezd celé prosincové party, jejíž obsazení alespoň pro mě splněním jednoho snu 🙂
    ehm. Above&Beyond to asi ale nebudou sm6

deivis
    Člen

Hezký den všem sm16

Day Seven (Sophie’s One Day In Jakarta Mix)
    Tiesto – ISOS 6 Release party @ HMH, Amsterdam (03-11-2007)

drobex
    Člen

BTW: ja jsem schytal taky dost polibků od různých osob růzzného pohlaví. Až jsem se sám divil. Ale nejvic jsem si užil asi Sickboyovo obětí. :o)

drobex
    Člen

vyrys napsal(a):
    ——————————————————-

> drobek stejne trance na akci nechce, tak proc by
    > mel chtit na sve akci trencare? jeho akce jsou
    > postaveny primarne na jinym stylu, takze nechapu,
    > co tu resi.

vyrysu: jo řekl jsem že moje / naše akce nebudou jen o tranceu, ale rozhodne jsem se ho nevzdal. Když se zpětně podivám. DJs jako Ronald van Gelderen, Marcus Schossow, Nic Chagal, nebo Wippenberg. – Opravdu to nemělo s trancem nic společnýho?

a co jsem tady řešil? To si přečti vejš. Myslim že to kadžý inteligentní člověk pochopil.

Raduška
    Člen

Vojtík má u mě bod, po náročným dni na brigošce to maximálně nejvíc potěší!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 331. až 345. (celkem z 463)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.