TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10.10. E-MOTION with SOPHIE SUGAR, ALT+F4, Mike Wind – JIŽ TENTO PÁTEK!

• Toto téma obsahuje celkem 415 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 463)
  • Autor
    COsMiC-Ray
    Člen

ou tak sem sa ide sm10sm10sm10 bude to moja prva e-motion

kloki
    Člen

vyrys-jasne,ze budu,diky,skoro placu,diky.No tak nebrecte vsichni;-)vazim si toho,vazne.

vyrys
    Člen

kloki: v zadnym pripade se za nic nemusis omlouvat, natoz me!!! vzdyt narozeni ditete se s nejakou party neda vubec srovnavat! Pozdrav maminu a Natalku, no a taky krasny den preju!sm3

kloki
    Člen

vyrys-dekuju,temer jsi me dojal..Musim se omluvit,ze jsem ted 2x vynechal tuto super a NEJ party,ale snad chapes.Dekuju jeste jednou,nadherny den.

vyrys
    Člen

kloki: jasne ze si vzpominam! gratulace nejvetsi vam obema a Natalce hodne chuti do zivota!!!!
    btw tohle je snad nejhezci prispevek v diskuzi, jaky sem kdy cetl…

kloki
    Člen

to deivis,vyrys-ahojky kluci,dlouho jsem tady nebyl,chtel jsem vam rict,ze se nam vcera narodila holcicka-Natalka.Pro pripomenuti byli jsme na Emotion 19.1. a ty jsi pak psal,ze vychovavame mimco k trancu;-)Zdravim samozrejme vsechny z trance.cz,mejte se krasne.

vyrys
    Člen

Sickboy: nemam te radsm16 zapomnel si tam napsat…kdyz si davam s vyrysem panaka na barusm19

btw promoteri, uz sem myslel, ze ste to vase hadaci umeni zapomneli!

Buchtak
    Člen

Určitě razím sm3

milan
    Člen

sickboy – +1
    drobex, deivis – Hoši klíííííídsm15sm15. Mě osobně je teoreticky jedno jestli je akce v ten samý den v praze, v brně, nebo ostravě. Pokud bude na nějaký akci jméno, co se mi líbí, tak dojedu.

Sq4Raa
    Člen

Vojta hraje na city, nevěřte mu! sm2

mountainer
    Člen

bude někdo chtít vysprintovávat schody na nádraží až budu příště odjíždět z akce domu já? sm16 ne ale každopádně hodně povedenej příspěvěk sm3

Dolikus1
    Člen

Asi zatím nejvíc lidskej a pravdivej koment tady!Smekám Vojtosm3

Binary
    Člen

Vojta má pravdu. A hezky to napsal. sm4

dance-girl
    Člen

oh, sentimentální chvilka sm9sm3 ale Vojtík má pravdu….sm5

a z tý Mind bych si taky ráda oživila v paměti pár věcí sm0

Newman
    Člen

Sickboy: nemám dostatek kapesníčků, to je dojemné sm9 Ale fakt sm16

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 361. až 375. (celkem z 463)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.