TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10.10. E-MOTION with SOPHIE SUGAR, ALT+F4, Mike Wind – JIŽ TENTO PÁTEK!

• Toto téma obsahuje celkem 415 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 463)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

miluju sickboye!!! sm0

Palda61
    Člen

Vojta: +1 sm4.. Jsem moc rád, že vás všechny znám :).. Ale jdu už spát sm15. Tak brou lidi 🙂

Sickboy
    Člen

A ještě něco. Je to prostě krásný, ty momenty, když se mi rozjíždí vlak a teď vidim Hellmana s Radkou, jak sprintujou schody, jenom aby se se mnou rozloučili (to jsem měl fakt na krajíčku), když si s Klapčou přejeme „dobrou … noc“, když s Mountainerem děláme hňahňahňa, když dostanu od Binaryho pusu, když po delší době vidim Kytárku, Škváru, Anču nebo Paldu, když v davu náhodou narazim na Dolikuse nebo SHPho, když Deivis, Drobek, Revolt nebo Thonyk (kterej se mimochodem pro vaší informaci byl podívat na poslední E-Motion a komentoval to upřímnými slovy: „Tak jsem se teda zajel do Brna podívat, když je to ta nejlepší klubovka v naší republice“) uspořádají PRO NÁS nějakou akci… Vždycky mě to zahřeje u srdíčka. Vážně. Takže lidi neblbněte, i přes to všechno k sobě máme hrozně moc blízko, tak proč si to tímhle vším kazit.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

klapča: to polití mě fakt mrzí a ještě jednou se omlouvám.. v tom kraválu to znělo, jakože chceš ještě, že je ti vedro, že na mě syčíš, že sem vůl, to mi došlo až pak.. odpusťsm4

binary: já mám taky solidní okno z pár chvil :D:D

btw nemá někdo pusu od freezera?

Palda61
    Člen

mountainer: nejspíš jo 😀

alexx: sm15, sakra, teď tam bude…sm15

prochi
    Člen

moutainer:zřejmě,ale esejčpí se to snaží zmírnit svým novým topicem sm15

mountainer
    Člen

dnes je flame day? sm0

alexx
    Člen

Palda: prec mu rovnou nenapises, ze to je u toho stanku s parkem a hortici sm15sm15sm15 ?

iamek
    Člen

prochi: Souhlas… Taky me tyhle reci nezajimaji… To nemate email, icq a tyhle kraviny?

Palda61
    Člen

Binary: stromovka, u vchodu sedmej keř z leva, pak 13 kroků směr jihovýchodní, poté odboč28 stupňů doleva a pokračuj tímto směrem 173 metrů. Zítra v 21:00.. Oka? sm0

Binary
    Člen

Palda: Kdy a kde? sm5

prochi
    Člen

2 drobex a dejvis: hele a musite se vylévat tady na foru?jste jak mali kluci,pravdu se stejně nedozvíme,tu víte jenom vy dva…..pokud chcete něco řešit tak si na sebe dejte kontakt a tam si na sebe štěkejte podle libosti …..doufám,že nejsem jediný kterýho vaše rozpory nezajímají.tečka

Palda61
    Člen

Binary: jestli chceš, dáme si rande sm15sm15

K1aptcha
    Člen

no a mě nikdo na Mindu pusu nedal sm6 (né teda že bych z těch vašich pusinkovaček teda byl dvakrát nadšenej, ale ještě jsem to plusmínus toleroval) a ještě mě polili sm12 taková nespravedlnost sm15

z mého pohledu si zas tyto akce tolik nekonkurují a rozhodně dávám přednost upliftingové E-Motion před (předpokládám) uvrzanou housey Musicou

každopádně je zajímavé, jak se už poněkolikáté ve stejný týden co je E-Motion koná jiná akce podobného zameření…

Binary
    Člen

Palda: Mrzí tě, žes taky nedostal pusu, co? sm15 Ale já ti to klidně příště vynahradim sm0

Sicky: twe a já myslel, že si děláš srandu… sm10 fakt si to nepamatuju! sm7

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 376. až 390. (celkem z 463)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.