Úvod › Fóra › Trance Diskuse › 10.10. E-MOTION with SOPHIE SUGAR, ALT+F4, Mike Wind – JIŽ TENTO PÁTEK!
- Toto téma obsahuje celkem 415 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
13. 5. 2008 v 23:08 #82088
Sickboy
ČlenTak zažil jsem i lepší věci. sm12 Ne, byla něžná. sm2 Ale to je ono – tohle pro mě prostě k party patří! Zaskákat si můžu doma na koberci, ale pusu (na tvář teda) od Binaryho dostanu jenom na správný pařbě. sm3
A vůbec myslim, že bychom tu zbytečně neměli mrvit tenhle thread. Já se na E-Motion (a velmi pravděpodobně i na Musicu) dostavim a užiju si je, jak sám nejlíp v daném momentu uznám za vhodný. sm3
13. 5. 2008 v 23:06 #82087Palda61
ČlenBinary vůůůůůbec neví sm15. Měl jsem tam bejt a vidět tě sm15
13. 5. 2008 v 23:04 #82086Binary
ČlenVojta: to neni možný sm10 a líbilo se ti to aspoň? sm15
13. 5. 2008 v 23:01 #82084deivis
ČlenAutor: Dolikus1 (IP zapsáno) – dobrou noc 🙂
13. 5. 2008 v 22:57 #82081Dolikus1
Člendeivis: jestli já čtu mezí řádky,tak ty čteš snad mezi sloupci…mě je jedno,jestli jsou dvě nebo pět akcí za sebou,je mi jedno,jaký dopisy píše Drobek a už uplně je mi u řitě,jestli chodí na Emotion 50%ˇlidí zadarmo!! Jestli sis chtěl vylít svoje ego,tak prosím,ale tohle mě opravdu nezajímalo…A už vůbec nevim,co měl znamenat ten sloupec o tom,proč a prokoho děláš akci?Já sem jen napsal,že nechápu Ty tvoje věčný narážky tady na jakoukoliv jinou klubovku typu Mind,popřípadě Drobka..tečka!Tvuj výlev o tom,proč a za čím děláš akce byl zbytečnej…
13. 5. 2008 v 22:55 #82080deivis
ČlenAutor: drobex (IP zapsáno) – ano snažím se zničit jak MIND tak MUSICU tak i BaM..
Demagogie rulezz.. uff.. bez se lecit chlape.13. 5. 2008 v 22:55 #82079Palda61
Člensm12.. dost
13. 5. 2008 v 22:54 #82078deivis
Člen18.10 a 10.10 je tyden 🙂 Navíc Fabric. Lidi z Brna do Fabricu fakt nepojedou..
13. 5. 2008 v 22:53 #82077deivis
Člendrobex – mě je to jedno co píšeš. Přemýšlím že sem pastnu termín toho hokeje viz níže… Ale to už by jsi byl fakt na lopatkach pac sem na nej sel s Deepresem a moc dobre vim kdy to bylo a rekl jsem mu o tom tam…
CF1 24.2.2008 Kometa Hradec Králové 2:1p
Btw Bon Finix ma to same co na idj.cz i na myspace. Fakt toto nema cenu řešit. Vaříš tady akorat vodu..
Preji tve akci uspech a vice me fakt nezajima. Ty sem hazes tuny textu ja fakta.. To nema smysl resit.. Cusko 🙂13. 5. 2008 v 22:52 #82076drobex
Člendeivis napsal(a):
——————————————————-
>Vubec to není pripomínka. Jen to že terminu je
> spousta a že třeba by na tech akcích bylo více
> lidi..A právě proto deivis přesunul svou akci na 10.10. den před akci 11.10. v Praze, o které věděl a týden před akci 18.10. v Ostravě, o které taky věděl. A proč to udělal? Asi proto, aby na všechny akce přišlo co nejvíce lidí.
Tomu říkám liebesbrief.
>
>13. 5. 2008 v 22:46 #82073deivis
ČlenLeosh – víš co.. Já koukam na ofiko weby.. http://www.myspace.com/inmusicinfo http://www.inmusic.cz (to ani nejede)
Prostě kde osobně mám toto hledat.. Na ten partylist může psát kde kdo.. a jak vidíš ja o tom ani nevím 🙁 O tom, co jsi postnul.13. 5. 2008 v 22:45 #82072drobex
Člendeivis: nevim ale zda se mi, že si tady fakt hraješ na něco co nejsi. Nejdřív tady děláš haloo, že děláš akci a aby ji nikdo kolem tebe nedělal a pak napíšeš, že si se v lednu bavil s Revoltem o tom, že Emo bude v září. Podle svých slov ses s nim o tom bavil v lednu. a říkal si mu že Emo bude v květnu, září a listopadu. V tu dobu už měl Revolt ohlášenou svou vlastní akci na 18.10. ohlásil jí zde 7.1.2008 a v lednu taky i v partylistu na raveu. A ty pak mě i jemu zatajíš že si změnil datum a Revolt se to doví náhodou díky tomu, žes to prozradil na hokeji a oznámil si, že máš Emo 10.10. a dělal si překvapenýho že Revolt má akci 18.10. jako bys to nevěděl.
Mě osobně si zářijový temín napsal ještě v únoru, psal si mi to smskou z internetu, ale bohužel už jí nemam schovanou, abych ti mohl napsat, kdy presně si mi to poslal. Pamatuju si, ze ty smsky byly 2. Já jsem se zařídil podle toho co si mi ty sám poslal písemně. A naplánoval jsem akce do konce roku. Vše tak, abych se s tebou náhodou nekryl.
Na Athrových narozkách jsme se sice chvíli spolu bavili, ale rozhodne jsme se nebavili o změně tvého termínu.
Jenže ty sis změnil termíny sám, nikomu si o tom neřekl a teď si hraješ na člověka podle kterého by se ostatní měli zařídit. Avšak ti vůbec neni proti srsti dělat na Moravě akci týden před další velkou akcí, která bude na Moravě a je hlášená už od 7.1.2008 Tak fakt nechápu na co si tady hraješ.
Já osobně jsem se o změně tho tvýho termínu dosech někdy začátkem dubna, aspon tak jsme teď s přísedícími datovali naše sezení u piva.
Jinak už ro řešit nebudu. Prostě 11.10. je v Praze akce s velmi speciálním hostem, který bude velmi brzo oznámen a je jen na lidech co si vyberou. A ty si tady nehraj na bůhví koho když vlastně děláš přesně to, za co tady osočuješ ostatní.
a ohledně datesů na IDJ resident nemá skoro žádný data, protože to nepoužívá. stačílo by se podívat na jeho ofiko web a nebo na jeho myspace. Do partylistu nebudu psat akci ze bude bez jmen djs, to by byla celkem blbost.
13. 5. 2008 v 22:42 #82068deivis
ČlenAutor: Leosh (IP zapsáno) – aha.. čeče.. jakože to pro mě není partylist.. ja beru to co tu ma karel… safra..
13. 5. 2008 v 22:41 #82066deivis
ČlenAutor: Dolikus1 (IP zapsáno) – nevím z čeho seš zhnusen. To že ses z Prahy a věříš libesbrífu Drobka a nebo tě sere to že sem zde dal fakta A nebo to že budou akce po sobě?
Vubec to není pripomínka. Jen to že terminu je spousta a že třeba by na tech akcích bylo více lidi.. Zas to prosim neber vse tak jednostrane a sundej ty bryle. Pac ctes fakt pres radky..To že mě pak prijde email kde je napsano, heled sorry delame to dva dny po tobe neni mozna a pak lide to rozdeluje (zbytecne) tak to už je vec jasně daná…..
Btw skvela banda lidi tam jezdi i tak a pokud te serou me reci reknu to co sem jeste nikdy nerekl a to: Nemusis jezdit.. Fakt ne. Nenutim nikoho jezdit na me akce a ani tebe nebudu.. Jsi svepravny. Nedelam akce pro sve ego. Delam akce pro lidi, proto aby byli spokojeni a citili se dobre. To ze nepojedes naseres treba jen sam sebe. Me rozhodně ne 🙂
Chceš vedět jak to tu je? 50% lidí odsud na e-motion stejně neplatí.. Páč bud makaj pro servery a nebo vyuzivaj souteze ktere jsou pro servery kam chodi jen oni..
Takže tento post je dle mě fakt zbytečnej páč jsi nepochopil podstatu příspěvku..
13. 5. 2008 v 22:35 #82062Leosh
Člendeivis: jak psal drobex, že „dokonce jsme tento termín včas zaznamenali i do kalendáře akcí, který je zde na trance.cz“ tak myslel tohle http://www.trance.cz/index.php?pg=r-prt&lg=cs&id=kalendar a tam to fakt je na 11.10. napsaný…sm4
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.