TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10.10. E-MOTION with SOPHIE SUGAR, ALT+F4, Mike Wind – JIŽ TENTO PÁTEK!

• Toto téma obsahuje celkem 415 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 463)
  • Autor
    Dolikus1
    Člen

Tak myslim,že uplně každýmu muselo bejt jasný,že ta narážka je bud na Drobka nebo Tondu..Mohlsi to deivisi napsat rovnou a ne jak ukřivděný pětiletý dítě,proboha..Fakt,připadá mi,že co se netýke Emotion,tak je špatný..Tebhle díl mě hodně lákal a hlavně kvuli Hellmanovi,ptz díky tomu by tam jela skvěla banda lidí,ale po těhlech řečích sem tak znechucen…Je to sice za dlouho,takže stejně pojedu,ale fakt,nechápu tu..

No nic,nechci vyvolávaz žádnej flame,jen sem se mírně vytočil,když přijdu z práce a v prvních dvou diskuzích,co čtu je deivisova připomínka vůči přažskejm akcím.

deivis
    Člen

Drobex – premyslim kde mam hledat .. ad partylisty 🙂

trance.cz – nic
    rave.cz – nic
    techno.cz – nic
    insound.eu – nic
    websound.eu – nic
    djz.cz – nic
    poslouchej.net – nic
    superdance.cz – nic

Fakt ten tvuj termin na ofiko webech nevidim.. A ani resident techto akci Bon Finix nema nic na idj.cz.. 🙂
    Fakt taháš to z paty dle mě..

Palda61
    Člen

deivis: ále, zas řešíme OT, který sám moc nechápusm15

škvára: .. tak kalíme 2x víc sm2 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

kdo nedal pusu mně? sm15

raduška: já myslel, že šlo o první mind

jinak party je snad od toho, aby se užívala a každej si jí užívá po svym

deivis
    Člen

Sry. o čem je řeč? Já jen že nějak nevím…

Sq4Raa
    Člen

Ty se netlem, kdybys tam byl…. sm5

Palda61
    Člen

sm15..

Sickboy
    Člen

Binary: Ty mně taky. sm0sm2

Binary
    Člen

Raduška: mně si taky dala pusíka pokud si dobře vzpomínám. sm2

Sickboy
    Člen

„konečně by tady taky někdo měl říct nahlas, že si každej může užívat party podle svýho“

hoky
    Člen

no tak do října času dost ale pokud budu moct tak jedusm4

deivis
    Člen

odesílatel David Linhart
    komu „***@pfagency.net“
    datum 12. únor 2008 10:23
    předmět Greg Downey & Sophie Sugar
    posíláno přes gmail.com

skrýt podrobnosti 12.2. [Will Holland E-MOTION.jpg,Simon Patterson E-MOTION.jpg,Patterson Simon E-MOTION.jpg]

Hello ***,

I would like to ask you about booking conditions (price, flights etc) to book Greg Downey and Sophie Sugar. Is it posible to book both DJs with you or do I have to contact their managers? Could you write me conditions to book Greg Downey only?

Party information:
    Club name: Fléda
    Date: 10.10.2008

deivis
    Člen

Drobek – přemýšlím že zavolám na Flédu od kdy víme že bude akce 10.10. Rikal jsem ti to i na Athrovych narozkach a v te chvily jsi mlcel 🙂

Zde už jsem řešil dááávno termín 10.10..

odesílatel Sophie Sugar
    adresa pro odpověď ***@sophiesugar.com
    komu david.linhart@gmail.com
    datum 19. únor 2008 0:19
    předmět FW: FW: FW: FW: booking Sophie Sugar

18.3. 2008 10:53:22 – byla zveřejněna tiskovka na Stephana Bodzina což je člověk kterého nebookuješ dva dny, ale ten termín a vše kolem řešíš a potvrzuješ dost dlouho dopředu a já už cca 14dnů před tiskovkou veděl že Bodzin bude 19.9. že se ho podařilo na termín který Fléda chtěla podepsat…

Fléda plánuje termíny na 3/4 roku dopředu 🙂 Už teď mám termín na další..

Elektra
    19.09.2008 Brno Fléda
    DJs: Stephan Bodzin (live; Ger), Orbith + guests
    podívej se na party info

O září jsme se bavili v lednu tesne pred E-motion s Pattersonem.. A to i s Revoltem atd..

Raduška
    Člen

hellman: stalo se to, co ty jako můj přítel bereš jako samozřejmou věc, kerá patří k zábavě na party, a mojí kámošce to trhá žíly – dávala jsem si pusíky s vojtíkem, s ondrou a škvárou, pařila jsem jak o život a užívala si kalbu svým způsobem, což někdo nemůže vystát.

konečně by tady taky někdo měl říct nahlas, že si každej může užívat party podle svýho, někdo holt chlastá, někdo bere drogy, někdo tohle všechno v životě nezkusí, no a co? ať si každej kalí podle svýho. A neserte se už do toho, já se taky neseru do vás, že chlastáte!!!

drobex
    Člen

deivis napsal(a):
    ——————————————————-
    > Btw termín jsem dal ven schválně brzo a to hlavně
    > proto, aby čistě opět náhodou nebyla druhý den
    > nějaká akce v Praze a pořadatel se nevymlouval že
    > ten termín nevěděl 🙂
    > Páč já osobně nechápu tyto boje a to zbytečné
    > dělení lidí mezi více akcí. Vždyť termínu je tolik
    > 🙂
    > Předpokládám že dotyční to čtou.. Takže díky za to.

Předpokládáš špatně, nečtu to tady, ale byl jsem na tenhle příspěvek upozorněn. Vlastně ani nevím, jestli si myslel mě,nebo někoho jiného, ale domnívám se, že mě. Bohužel tě musim zklamat, ale druhý den v Praze akce bude. Line-up oznámim velmi brzo. Nechte se překvapit.

No a pro vysvětlení. v unoru letošního roku jsem smskou žádal deivise o termíny na akce emotion do konce roku, aby se neopakovala situace z ledna kdy v patek byla akce v Brně a v sobotu v Praze. Deivis mi poslal smsku z internetu, kde byly termíny Emotion včetně podzimního dílu, který byl původně naplánován na 19.9. Podle teto sms a těchto termínů jsme se zařídili a nachystali naše akce v jiných termínech tak, aby se naše akce s jeho akcí nepotkala ve stejný vikend. Deivis o našem datumu už několik týdnů ví, Nedávno cca několik týdnů zpátky mu náš termín potvrdil i Paya, dokonce jsme tento termín včas zaznamenali i do kalendáře akcí, který je zde na trance.cz A naše datum bylo a je ke zjištění hned na několika místech na internetu. Stačí se podívat. – To že se změnilo datum brněnské akce jsem se dověděl náhodou od jednoho z vystupujících před několika týdny, ovšem už po tom, co jsem měl podepsané veškeré důležité dokumenty s klubem a některými vystupujícími. Tím, pádem já už termín změnit nemohl a nemohu. Takže se opět jeden víkend potkají 2 akce a je jen na vás, jakou z nich si vyberete. Bud Brněnskou, nebo pražskou a nebo obě. Line-up pražské akce bude zveřejněn co nevidět ale k tomu poslouží tiskovka a jiné forum.

Díky za pozornost a deivisi nelakuj tady lidi o tom, že nevíš, že druhý den je akce, která je na tenhle termín naplánovaní déle než ta tvá.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 406. až 420. (celkem z 463)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.