TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10.10. E-MOTION with SOPHIE SUGAR, ALT+F4, Mike Wind – JIŽ TENTO PÁTEK!

• Toto téma obsahuje celkem 415 odpovědí. Do diskuze (73 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel deivis a poslední změna proběhla před 16 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 463)
  • Autor
    K1aptcha
    Člen

[img]http://img03.picoodle.com/img/img03/3/10/8/f_R6240021211m_e6c9a04.jpg[/img]
    Sophinka školačka sm2

…na Poliaka jsem zvědav, snad přitvrdí hodně, aby mě to k ránu probralo sm15 ale těšim se…bude to pěkná akce…

edit: ….a k ránu aspoň 160bpm a víc prosím sm15

nika
    Člen

[quote deivis][quote]
    Deivis ale ja som nehrala 130 bpm celu dobu:) Zacinala som progressivom 130 bpm a koncila som upliftingom 138 bpm ;)[/quote]

Ahojky.. já vím ale už ten start na 130 byl šlapavý. Takže jsem tím chtěl naznačit, že to, že bude hrát o 10bpm méně nic neznamená 🙂
    Pokud má track energii a drive tak může mít i 126 a může šlapat 🙂
    Každopádně posílám pozdravy na Slovensko a těším se někdy opět naviděnou.. :)[/quote]

jaaj tak si myslel :)presne ako vravis.mala som moznost hrat popri joonasovi v bratislave a fakt zahral perfektne, urcite sa je na co tesit a bpm v tomto pripade nehra velku rolu:))
    Ja pozdravujem taky tak 🙂

deivis
    Člen

[quote]
    Deivis ale ja som nehrala 130 bpm celu dobu:) Zacinala som progressivom 130 bpm a koncila som upliftingom 138 bpm ;)[/quote]

Ahojky.. já vím ale už ten start na 130 byl šlapavý. Takže jsem tím chtěl naznačit, že to, že bude hrát o 10bpm méně nic neznamená 🙂
    Pokud má track energii a drive tak může mít i 126 a může šlapat 🙂
    Každopádně posílám pozdravy na Slovensko a těším se někdy opět naviděnou.. 🙂

nika
    Člen

[quote deivis][quote Czech smejd]to deivis... no podle toho, co jsem četl rozhovor s joonasem, tak bych byl spíš pro variantu

hellman
    joonas
    stepan
    sophie...

aby to tim "electro housem" nezazdil, ale je to jen můj názor ...[/quote]

Také bych radši tuto variantu, ale myslim si že to nezazdí určitě. To že bude hrát cca o 10BOPM pomaleji neznamena ze to nemusi byt slapave. Viz Nifra na E-motion s 4Strings.
    Joonas je profík a ví jak má v tomto čase hrát. Navíc i kdyby hrál pomaleji, tak tak posleze od 01:00 - 06:00 to bude totální tranceová jízda :)[/quote]

Deivis ale ja som nehrala 130 bpm celu dobu:) Zacinala som progressivom 130 bpm a koncila som upliftingom 138 bpm 😉

deivis
    Člen

[quote Starf]tak podle tech jmen ani nepocitam, ze by se tam nejaky disco hralo 🙂 jen me zarazil prostor :o[/quote]

Prostor byl vybrán tak aby vám to nevytáhlo z peněženky moc peněz 🙂 Nic víc. Studentský klub, nízké nebo v případě návštěvy E-motion žádné vstupné a jak jsem psal..

35 Kč0,04l Havana Anejo Blanco, Jagermeister
    20 Kč0,04l Božkov Tuzemský, Božkov Peprmint, Amundsen Green Apple, Amundsen Energy, Gin Dynybyl

Pivo sudové
    Krušovický Mušketýr 11° 0,5l 20 Kč

Cuba Libre
    /0,04l Havana Blanco, limetka, třtinový cukr, 2dl coca cola, led/ 64 Kč

uff asi to bude pekelná kalba…

Starf
    Člen

tak podle tech jmen ani nepocitam, ze by se tam nejaky disco hralo 🙂 jen me zarazil prostor 😮

deivis
    Člen

[quote Starf]wtf, v El Magico trance? naposled, kdyz sem tam byl, tak to bylo totalni disko 😡
    ale bohuzel, MIKE ma vetsi prioritu pro me[/quote]

Však jasně.. 🙂 Nečekáme že půjdou všichni 🙂 Ale kdo bude chtít jít a bude na E-Motion bude mít lístek zdarma 🙂
    Prostě my jedeme jen zakalit do Prahy a kdo půjde je vítán 🙂
    Ne každej má na vysoký vstup a předražené pití. Přeci jen na pre-party E-Motion už nějaká útrata bude 🙂
    Těšíme se na každého kdo má chuť na kvalitní trance. V podání Stepan Bruck, Vyrys a Mike Wind to bude jízda 🙂
    Žádné disco fakt nečekej 🙂

Starf
    Člen

wtf, v El Magico trance? naposled, kdyz sem tam byl, tak to bylo totalni disko 😡
    ale bohuzel, MIKE ma vetsi prioritu pro me

deivis
    Člen

Pro ty co nechtějí navstěvovat předražené kluby s DJs a chtějí prostě jen zakalit na výbornou hudbu…

Btw vodka + redbull za 55,-Kč.. Za to Vás v jiných klubech sotva pustí na wc 😉

Zahrají: MIKE WIND (PL), STEPAN BRUCK b2b VYRYS, TOPIC a LUKASH

[img]http://www.trance.cz/pictures/2008_02/after.jpg[/img]

deivis
    Člen

[b] [url=http://www.rave.cz/clanek.php?id=11837]Rozhovor se Sophie Sugar – exkluzivně na http://www.rave.cz[/url%5D%5B/b%5D

deivis
    Člen

[quote tracidek]2 J.Clara: to by musela hrát nahoře bez a musel bych vypít asi hodně piv aby se mi z ní stavělsm15....taková Claudia Cazacu,to je jinší kafíčkosm5....na ní už je ten pohled opravdu krásný...ale na Emotion asi bohužel nehrozísm6[/quote]

ne nehrozí to máš pravdu 🙂 osobně mě nic neříká 🙂

tracidek
    Člen

2 J.Clara: to by musela hrát nahoře bez a musel bych vypít asi hodně piv aby se mi z ní stavělsm15….taková Claudia Cazacu,to je jinší kafíčkosm5….na ní už je ten pohled opravdu krásný…ale na Emotion asi bohužel nehrozísm6

iamek
    Člen

J.Clara: Jestli stoho by se nastroj postavil tak jsem na tom moc spatne sm15

Palda61
    Člen

Doufám, že dá Redemption v Brandtovým remixu.. To odletím sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 463)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.