TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10.2. 2012, Sasazu: TRANCEFUSION – SPECIAL CLUB EDITION

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 157)
  • Autor
    krishke
    Člen
    Anysa
    Člen

Betsie sice krásná, sympatická, ale asi se neslyšela..bylo to strašně falešné sm7

D4ve
    Člen

Gyzd: palec nahoru sm5 Na nektere jmena musis obcas ven, tady se jich nedockas, tak jak pises. Konkretne treba Kearney s Indecentem budou v breznu ve Warzsawe 🙂 http://forum.trance.cz/read.php?1,202158

Anonymní uživatel
    Host

mohli by jednou přitáhnout sneijder,will atkinson, gary Maguire,john askew v čele indecent noise samozřejmě myslím jako jeden event, ale toho se u nás nedočkáme

Anonymní uživatel
    Host

[quote Zochi]Nevíte co to bylo za remix tracku Massive Atack - Teardrop, kterej hrál Cliff?[/quote]

Andrea Bertolini – Teardrop (Russell G & Steve Haines Remix)

Zochi
    Člen

mich0lin: Na to jsem právě koukal a tenhle bootleg to neni. Poslechni ten set a uslyšíš, že je to jiná verze toho tracku než píšou v tracklistu…

mich0lin
    Člen

[quote Zochi]Nevíte co to bylo za remix tracku Massive Atack - Teardrop, kterej hrál Cliff?[/quote]

Massive Attack – Teardrop (Bart Claessen & Tom Fall Bootleg)

..mrkni na odkazy na sety sm5

Jimmy-Gellar
    Účastník

Tak tady jsou komplet moje videa z akce :

Zochi
    Člen

Nevíte co to bylo za remix tracku Massive Atack – Teardrop, kterej hrál Cliff?

Anonymní uživatel
    Host

Si se bláznil? Shah na konec? Na konci jsou řeznící hlavně proto, aby to lidi ještě rozproudilo a ne aby všichni odešli…

Davydoso
    Člen

Myslím si,že u trance neplatí čím rychlejší bpm tím lepší.

Davydoso
    Člen

Jo říkají mi hodně,jsou to dobří producenti Juventa asi budoucí upliftový král,JvD má taky skvělé skladby a Sebastian Brandt toho taky můžu hlavně jeho tracky pod Selu Vibra od o Callaghana mám rád starší produkci.Jen mně naštvalo to tvé teplé baleáry,taky se mi nelíbí poslední Shahova produkce,ale kdysi hrál o hodně líp,udělal toho tolik pod různými aliasy,o kterých tak tři čtvrtiny lidí ani neví a dělal i rychlejší skladby.Já se nechodím na trance vyloženě vyskákat,pokud vím trance se bere jako emotivní poslechová hudba,sleduji práci dje,vychutnávám si melodie,do němoty si můžu jít zaskákat třeba na nějaké techno.Např v Dubnu na nározkách Fabricu:-D.Na 3G jsem už nemohl poslouchat ty vrzanice od Kyau&Albert tak jsem si šel radši zakalit na Space Djz,tedy spíš jen jednoho Space Dje.:-D

scorn
    Člen

Já nechápu proč ty uspávače hadů nešoupou nakonec. Člověk, aby čekal na 4 hodinu ráno, aby si mohl trochu zatancovat. A pak už bohužel nezbývaj síly a nedá se to vydržet až do konce. Cliff výbornej šel jsem hlavně kvůli němu a nezklamal. Roger hrál podle očekávání, ale jak říkám nezlobil bych se kdyby hrál na konci. Betsie byla bombová. Ty live vokály jsou super, jsem rád, že to lidi z trancefusion napadlo a pustili se do toho a začli je vozit. Byl jsem na všech trancefusion a tahle byla kvůli Rogerovi a jeho hluché dvou hodinovky asi nejhorší. I když se to s halovkama asi nedá moc srovnávat. Těším se už na duben a hlavně na Orjana 🙂

Michal
    Účastník

Souhlasim se Star Guitar, od Grednera necekam nikdy nic a samozrejme to tak bylo i tentokrat 🙂 Thomas uz byl jinej level, skoda ze nehral tu hodku navic misto Grednera. Shah uplne o nicem – dle ocekavani ( kde jsou ty casy kdy hral skvele a i se tak choval k fans – viz Mácháč & jednohubky). JoC a Cliff na hrad, to co ti dva predvedli, klobouk dolu. To same samozrejme i Betsie. Emmicka Hewitt ji nesaha ani po kotniky. Atmoška a lidi super, vynikajici klubovka 🙂 Uz se tesim za tyden na JoC repete 🙂

Vrečus
    Člen

Dave : to nemůže znát, to se v radiu nehraje :)))

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 157)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.