Úvod › Fóra › Trance Diskuse › 10.2. 2012, Sasazu: TRANCEFUSION – SPECIAL CLUB EDITION
- Toto téma obsahuje celkem 154 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
styk pohlavson a poslední změna proběhla před 13 roky a 1 měsícem.
-
AutorPříspěvky
-
11. 2. 2012 v 21:39 #205215
Anonymní uživatel
HostSety take zde: (Rip & Release – Czech Peopel) :)) nejen ceskoslovensky forum…
11. 2. 2012 v 20:02 #205210Star_Guitar
ČlenTaky krátce zhodnotím.
Od Grednera jsem nic neočekávala a taky nic nedostala, Coastline to chvílema dost provrzával, ale s pár tracky potěšil.
A co ten Shah, ježkovy zraky? Po zážitku z Egypta, kdy jsem na jeho set málem vypustila duši, jsem se moc těšila, a jsem opravdu zklamaná. Kolik to mělo, 125 BPM? sm6Králem a královnou večera byli John O’Callaghan a krásná vokalistka Betsie Larkin. Betsie je nejen stejně krásná naživo jako v klipech, ale je i moc milá a přátelská, po Johnově setu se s ní dalo prohodit pár slov.
A John? To snad nebudu komentovat, ten zachránil celý večer sm5Cliffa Coenraada nehodnotím, to už jsme se s Mončou pomalu chystaly vyrazit na vlak….
11. 2. 2012 v 17:44 #205202D4ve
ČlenDavydoso: tak momentalne treba JoC, Bryan Kearney, Indecent Noise, Sebastian Brandt, JvD, Juventa.. Staci tak? Rikaji ti ty jmena neco? sm14
11. 2. 2012 v 17:04 #205201mich0lin
Člen11. 2. 2012 v 15:20 #205198krishke
ČlenCo bych ke včerejšku řekl? Dorazili jsme na desítku, na parketu o čtyři lidi, přestože Gredner nehrál špatně. Ke konci jeho setu se to začalo trošku víc zaplňovat a na Coastline-ovi bylo celkem slušně narváno (na to, že to nejsou žádný – bez urážky – jména, který tahaj lidi do klubů). Musím chlapce pochválit za slušně odvedený warm-up sety. Na Rogerovi jsem strávil většinu času u baru, protože to JE uspávač hadů. Nějaký momenty ale vypíchnout jdou, jen jsem se divil, že si občas během breakdownu nesednul před stage jako na loňkým Trancefusion 😀 A když jsem se s ním potom bavil chvilku, tak to dokonce i vypadalo, že se konečně naučil anglicky, za to ho chválím 🙂
John O’Callaghan hrál výborně, pral to tam od začátku. Jeho produkci a celkově tenhle 140 BPM styl moc neznám a doma neposlouchám, ale takhle do klubu se to prostě hodí a skvěle se na to paří. Jen by si mohl uvědomit, že ten jeho edit In & Out of Raw Deal nemá tu nejlepší pasáž s tím protáhlým vokálem v tý zabijácký části, která ten mash dělá naprosto dokonalý. Bylo taky vidět, že je dost oblíbenej u nás, na podpis a fotku se stála doslova fronta 🙂
Cliffa jsem nikdy neslyšel, jeho produkci taky moc neznám, ale je to skvělej chlap. Na baru se s ním dalo pokecat (díky Styku), zahrál mi oh!mega a celkově ukázal, že se dá uzavírat i něčím jiným než stočtyrycítkou. Házel to tam neskutečně a lidi si to užívali a on snad taky. Trošku mi s těma velkejma prackama, pohybama při mixování a černým V trikem připomínal Schulze 😀
O Beatsie nemá cenu mluvit, zazpívala hezky a je to krásná ženská 🙂 Víc takových vsuvek do klubu!
Celkově se ta akce podle mě povedla, DJs byli přátelští a nechávali se vyfotit a dalo se s nima i trošku pokecat, byl tam ideální počet lidí, na baru se nestály moc velký fronty a na recepci ochotně půjčili lékárničku s desinfekcí a obvazem, aneb nezvedejte cizí rozbitý skleničky 😀11. 2. 2012 v 14:49 #205196Davydoso
ČlenD4ve:Rád bych znal tvoje oblíbence,když tu nadáváš na teplé baleáry,pořád lepší teplé baleáry ve kterých jsou emoce,než nějaké posrané vrzanice.Poslední Shahova produkce stojí za prd to uznávám,ale ještě tak před 2 lety vydával perfektní věci a v Česku je dost oblíbený.Tak si nech ty teplé kecy.:-)
11. 2. 2012 v 14:29 #205195Anonymní uživatel
HostJOC to drtil slušně, pěkně jsem si zapařil. Ale co proboha měl znamenat ten Shah? Já ho viděl naživo poprvé a fakt jsem si myslel, že to je snad Michal David. Nevim co sem od něj čekal, ale tohle je hodně i na piškotéku. sm17
Jinak oceňuju i pár mejch oblíbenejch tracků v setu Coastlina.11. 2. 2012 v 12:04 #205183D4ve
ČlenVrecus: no vidis tosm15 PRODAM LISTEK NA 12. NAROZENINY CLUBU FABRIC kde vystoupi HVEZDA ASHLEY WALLBRIDGE a take ROGER SHAH! Ma nekdo zajem? Pokud jo tak sz :))
11. 2. 2012 v 10:41 #205179Vrečus
ČlenDave : zadarmo proč ne? 😀
11. 2. 2012 v 10:17 #205176D4ve
Člen2Sexy: Nedivim se, Shah a ty jeho teple baleary. Nehral nahodou i na ty jeho uzasne klavesy? To same bude na narozkach ve Fabru, radsi tam ani nejdu sm15
11. 2. 2012 v 9:32 #205171Anonymní uživatel
HostPo tom co se mi zhnusil JOC na TM, jsem se na jeho set moc netěšil, ale byl jsem velmi příjemně překvapen a spolu s Cliffem nejlepší set večera! 🙂
11. 2. 2012 v 5:08 #205169Anonymní uživatel
HostOMFG, ja chci Johnuv tracklist!!!1
Jednoznacne nejlepsi set vecera.
Shah byl tragickej. Nejvic co jsem od nej zatim slysel.
Cliff to rozbiji dokonale.9. 2. 2012 v 22:28 #205130styk pohlavson
Člen[quote mareno][quote Anonymní uživatel]Těším se jak malej... po roce (Prague11) se vracím do Sasazu a nemůžu se dočkat...bylo by fan, kdyby to tam nebylo tak našlapaný jako na Markuse. Na Durandovi tam bylo tak akorát lidí. sm4[/quote]
Na Durandovi bylo tenkrát málo lidí, protože hned v neděli hrál v Sasazu Tiesto, ale akce i atmosféra byla peckovní sm11[/quote]
+1
Naprostej souhlas, překvapilo mě, jak dokáže ne úplně zaplněný SaSaZu udělat takovou atmošku.
Jinak já se těším dost, ani nevím, esi víc na lidi z fóra a známý anebo esi na Cliffa, asi na obojí.. sm39. 2. 2012 v 21:50 #205128Anonymní uživatel
HostDneska vyhraný lístky, bomba! 🙂
9. 2. 2012 v 21:06 #205123mareno
Člen[quote Anonymní uživatel]Těším se jak malej... po roce (Prague11) se vracím do Sasazu a nemůžu se dočkat...bylo by fan, kdyby to tam nebylo tak našlapaný jako na Markuse. Na Durandovi tam bylo tak akorát lidí. sm4[/quote]
Na Durandovi bylo tenkrát málo lidí, protože hned v neděli hrál v Sasazu Tiesto, ale akce i atmosféra byla peckovní sm11
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.