TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10.2. 2012, Sasazu: TRANCEFUSION – SPECIAL CLUB EDITION

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 157)
  • Autor
    Obelix
    Člen

Peter: Taktéž opět po roce navštívím SaSaZu :). Na ISOS s Richardem to bylo nejlepší moje první velká Trancová akce a poprvé jsem byl v SaSaZu 🙂 Takže doufám, že na po 3x to bude fakt pecka 🙂

Anonymní uživatel
    Host

Těším se jak malej… po roce (Prague11) se vracím do Sasazu a nemůžu se dočkat…bylo by fan, kdyby to tam nebylo tak našlapaný jako na Markuse. Na Durandovi tam bylo tak akorát lidí. sm4

Obelix
    Člen

Tak jak se těšíte na zítra?sm3

scorn
    Člen

Časový line up:
    21:45 Otevření klubu
    22:00 – 23:00 Martin Gredner
    23:00 – 00:00 Thomas Coastline
    00:00 Premiéra traileru k dubnové Trancefusion
    00:02 – 01:55 Roger Shah
    01:55 – 02:05 Betsie Larkin
    02:05 – 04:10 John O´Callaghan (Betsie Larkin special guest)
    04:10 – 06:00 Cliff Coenraad

Jak jsem přišel na Coastlinea? Inu, díky tomu, cos psal v prvním topicu.. sm3 Viz první věta..

[quote-0 Anonymní uživatel]Neměl by někdo nějakej živej setík Coastlina? Ten song co tu je nahoře se mi dost líbí, ale to jméno slyším poprvé.

Jinak nesdílím názor, že čím víc BPM tím větší pařba. Mě osobně třeba Ottaviani na TF nudil a Woods mě totálně rozsekal. Holt jsem asi spíš na Trouse než ten klasickej Trance, co se tu líbí většině.[/quote-0]

Takže tak.. sm4 Byť jsem si myslel, že myslíš Cliffa, proto jsem se zeptal.. Jinak Cliffa jsem slyšel 1.4. v Amsteru na párty Artenta Diviniho a byť Massive nezahrál,

pač hrál jako warm-up dj od 23:00 do 01:00, tak ten set byl luxusní, pakliže dodrží slovo a nebude hrát to, co hraje ve svých setech, což je víceméně dost trouse a house, tak si myslím, že to bude parádní set. sm3

Anonymní uživatel
    Host

styk pohlavson: Tak, tak, myslel jsem Cliffa, nevim jak jsem přišel na Coastlina sm13. Super, tak to si počkám a s chutí si to stáhnu. 🙂

Michal
    Účastník

Cliff na konec je nejlepsi volba !!! A srovnavat se to neda, hold Emery byl ´´nejmensi´´ hvezda z jmen A&B, Schulz, Corsten …I kdyz z nich nakonec zahral nejlip sm15

K1aptcha
    Člen

[quote styk pohlavson]...ale managmenty djs jsou někdy problém a těžko by zase managment Cliffa přistoupil na to,
    aby hrál od 23 hod...[/quote]

když může hrát Emery od 21:30 (Transmission), tak nevim, proč nemůže „neznámej“ Coenraad ve 23 sm2 ať je vůbec rád, že si někde zahraje, ne? sm0

DjDkD@ve
    Člen

Zatoxe bych mohl i na koncertu Evy a Vaska sm15

Dardič: Já si yslím si, že na tuhle akci by se to nehodilo, myslím si, že víc lidí tady ocení Cliffa než kdybys tam místo něj dal hardstyleové jméno,
    navíc by tady hardstyleové jméno nezapadalo do koncepce party, čímž ale nikdo netvrdí, že se někdy na nějaký TF nemůže objevit.. sm4

dardic
    Člen

styk: Takový guláš by to být nemusel s tím Hardstylem na konci … Viděl jsem dost videí z jedne akce ve Švédském klubu Monday Bar a tam byl Lineup takovýhle: Ashley Wallbridge (UK), Myon & Shane54 (Ungern), Aly & Fila (Egypten), Mark Sherry (UK), Zatox (Italien). Takhle to šlo po sobě kdy po Marku Sherrym který hraje tak maximálně 138 BPM hrál Zatox který hraje takový tvrdší hardstyle na 154 BPM a taky to šlo pěkně sm3

žebas: Myslíš Cliffa Coenraada, ne Coastlinea? Teda esi myslíš to video v druhém topicu zezhora. Chvilku počkej, koncem měsíce bude na trance.cz zveřejněn guestmix Cliffa speciálně pro náš server a bude sestávat převážně z jeho vlastní produkce! sm3 Jinak s druhou částí s Tebou docela souhlasím, jsou tracky, co mají 132 bpm a mají daleko větší energii než některý jiný, co mají 138 bpm..

Anonymní uživatel
    Host

Neměl by někdo nějakej živej setík Coastlina? Ten song co tu je nahoře se mi dost líbí, ale to jméno slyším poprvé.

Jinak nesdílím názor, že čím víc BPM tím větší pařba. Mě osobně třeba Ottaviani na TF nudil a Woods mě totálně rozsekal. Holt jsem asi spíš na Trouse než ten klasickej Trance, co se tu líbí většině.

To, co říkáš, má určitě něco do sebe, ale managmenty djs jsou někdy problém a těžko by zase managment Cliffa přistoupil na to,
    aby hrál od 23 hod.. Navíc bude-li hrát JOC na svejch klasickejch 138-140, nebude pak na škodu trochu zpomalit, pač lidi by těžko vydrželi
    takovej nářez celý 4 hodiny.. Jinak Coastline už nehraje kromě nějakejch třeba parníků apod. uplifting nějakej rok a půl.

K1aptcha
    Člen

nj asi byl, ale nevim no, zpomalovat celou akci taky neni ideál sm3 nebo ještě hůř, že se Callaghan přizpůsobí bpmkem, když od něj čeká každej spíš „sekec“ na 140 sm6 (což teda furt moc sekec není vlastně sm0, ale holt taková je doba) – no uvidíte na akci, třeba mam (zas) jen zbytečný kecy sm2

nebo nebyl by tam lepší Coastline třeba? nebo už taky hraje pomalu? sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 157)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.