TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10.2. 2012, Sasazu: TRANCEFUSION – SPECIAL CLUB EDITION

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 157)
  • Autor

Dát na akci k Shahovi hardstyle? Neblázni, to by byl strašnej guláš.. sm3

K1aptcha
    Člen

tak mohli na konec třeba dát hardstyle na 150 sm0 to bych i šel, takhle vůbec

Těžko může hrát headliner (resp. s Shahem mají vyrovnanou pozici) na konci.. sm4

D4ve
    Člen

134 je malo sm9

Takhle hrát Cliff nebude., on dělá radio sety víc do trouseu, ale tady bude hrát průlet svojí produkcí, navíc bude zakončovat,
    takže počítám okolo 134 bpm a pěkně našláple.. sm3

scorn
    Člen

Už za chvíli Cliff na afterhours.fm v EOYC 2011

Flash2001
    Účastník

Já se na Shaha osobně teda těším, sice hraje pomaleji, ale narozdíl od jiných pomalejších DJs mi jeho hudba něco dává a vzbuzuje ve mně příjemné pocitysm4 Na Mácháči mi jeho set hodně sedl, ale ještě víc se mi snad líbil ten, který zahrál na ASOTu 400 a pak taky v Dopleru na Beautiful Things.

Já ho slyšel před pár lety na Mácháči a prvních 40 min to pro mě mělo něco do sebe, ale pak už to na mě bylo moc sladký a moc a dlouhý breakdowny.. Ale naprosto respektuju, že ho mají lidi rádi, to co dělá, dělá dobře, ale je to pro mě spíš na poslech no.. Každopádně ideální dvě hodinky na pokecání s kamarádama pro mě. sm4

D4ve
    Člen

Shaha jsem nikdy neslysel, a abych rekl pravdu, tak ani nechci sm0

Dardič + D4ve: Budete se divit, ale za jakýhosi headlinera byl branej od začátku spíše Shah, pomineme-li žebříček, kde jsou oba pod sebou.

D4ve
    Člen

dardic: no, to je tez pravda sm15

dardic
    Člen

D4ve: Hlavní hvězda večera přece nemuže hrát poslední … sm13

Já bych vás rozsoudil, ale nevím, esi můžu.. sm0 Každopádně Scorn nebude snad zklamanej, slyšel jsem Cliffa letos v Amsteru, když hrál před Artentem a hrál fakt pěknej set.. Hejbavý houseový spodky (ale přitom ne vyloženě trouse) a krásný trancový synťáky z Virusu.. Esi tohle zopakuju tady (doufám že jo), lidi nebudou zklamaný. sm3 Jinak Massive a Gone South by nemělo chybět.. sm5

D4ve
    Člen

scorn: s tim bych moc nepocital, zavirat bude JoC sm16

scorn
    Člen

Cliff je týpek jak sviňa. Nejvíc se na něj těším. Snad bude hrát na koncism5

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 157)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.