Toto téma obsahuje celkem 154 odpovědí. Do diskuze (31 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel styk pohlavson a poslední změna proběhla před 13 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 157)
Takhle hrát Cliff nebude., on dělá radio sety víc do trouseu, ale tady bude hrát průlet svojí produkcí, navíc bude zakončovat,
takže počítám okolo 134 bpm a pěkně našláple.. sm3
Já se na Shaha osobně teda těším, sice hraje pomaleji, ale narozdíl od jiných pomalejších DJs mi jeho hudba něco dává a vzbuzuje ve mně příjemné pocitysm4 Na Mácháči mi jeho set hodně sedl, ale ještě víc se mi snad líbil ten, který zahrál na ASOTu 400 a pak taky v Dopleru na Beautiful Things.
Já ho slyšel před pár lety na Mácháči a prvních 40 min to pro mě mělo něco do sebe, ale pak už to na mě bylo moc sladký a moc a dlouhý breakdowny.. Ale naprosto respektuju, že ho mají lidi rádi, to co dělá, dělá dobře, ale je to pro mě spíš na poslech no.. Každopádně ideální dvě hodinky na pokecání s kamarádama pro mě. sm4
Já bych vás rozsoudil, ale nevím, esi můžu.. sm0 Každopádně Scorn nebude snad zklamanej, slyšel jsem Cliffa letos v Amsteru, když hrál před Artentem a hrál fakt pěknej set.. Hejbavý houseový spodky (ale přitom ne vyloženě trouse) a krásný trancový synťáky z Virusu.. Esi tohle zopakuju tady (doufám že jo), lidi nebudou zklamaný. sm3 Jinak Massive a Gone South by nemělo chybět.. sm5