TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10. 5. Retro Praha- Mind- Alex Morph & Woody van Eyden

• Toto téma obsahuje celkem 168 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 236)
  • Autor
    harrycarry
    Člen

proč ten čas utíká tak pomalu…..sem natěšenej kurnik jak nikdy přetím jak malej, když se otevíral andventní kalendář…po okýnku každý densm15sm15sm15 a ještě umocněno, že 14 dní před tím nikam nebudu moc jít zapařit…..sm19sm19

Euphon1c
    Člen

Já se taky těším, akce v retru aspon podle me v Praze chybela. Predtím jsem chodil na LOT, ale popravde vertigo me nikdy nenadchlo, klub hezky, kluci hraly taky dobre ale hudebni aparatura tam je nic moc.Treba ma nekdo jiny nazor na ten zvuk ale me se nelibi kazdej mame jiny usi 🙂
    Akce ala Duplex ktery obcas hostil nejakou tu trance paradu ale listky kolem 1000 kc a ceny v tom klubu taky nebylo nic pro me.
    A kde se vzalo tu se vzalo Akce v retru kterou jsem si fakt zamiloval.
    Zvuk je paradni, vstup a ceny na barech taky jdou. A kdyz tam hraji pro nas takove hvezdy jako S&T , Tyas, K&A tak je to proste parada kde nemuzu chybet 🙂 takze diky za tyto akce amen

Flash2001
    Účastník

Tesim se hodne a hodlam si to poradne uzit!

Stoupa
    Účastník

Já se těšim jak babka na důchod, protože Alex s Woodym u mě patřili vždycky hodně vysoko sm5

Gizmo
    Člen

Thonyk: Co je to za otázku ??? Jasně že strááááááááááááááááášně moc !!!!sm11sm11 Pevně doufám, že na tuhle akci už budu mít veškeré fotonářadíčko v pořádku …

BTW předpokládám, že vršek bude otevřenej – na ty lasery bych rad občas číhnul z vrchu …

thonyk
    Člen

zdar vsichni!

tak jak se tesite?

Newman
    Člen

SHP: od některých i podporu… sm16sm15

SHP
    Člen

Posporu od nás vždycky dostaneš….

thonyk
    Člen

ahoj vsichni.

k tomu vstupu. museli jsme ho drobne zvysit diky financni narocnosti akce mind. euphonic a prvni mind jsme drzeli na 170kc v predprodeji a 200 do 23 a 250 po 23 na mistě.

nyni to tedy bude v predprodeji o 30 kc navic a na miste o tech 50. i tak je to na takova jmena fakt malo. vetsina z vas stejne vyuziva predprodej a verime ze to snad pochopite…

kazdopadne zdrazeni bude kompenzovano mnohymi zmenami k lepsimu!!

1) laser show: 3 barevne a 5 zelenych
    2) druha house stage
    3) vymyslime dalsi vychytavky co uroven akce jeste zvednou a v pristich tydnech se o nich dozvite..

diky za posporu a na mindu nashle!

Mexes
    Člen

kdyby mi zahraly PvD Face to Face tak bych je sel poplacat po rameni a udelal pred nima kotrmelec 🙂

dance-girl
    Člen

to by byla bomba, nějakej back 2 back oldskool set… třeba něco od Re-Flex sm16

Mexes
    Člen

uf, uz jsem se bal ze budou hrat jen stary tracky 🙂

back 2back znamená, že budou hrát spolu a v mixování se budou střídat sm4

Mexes
    Člen

co si mam predstavit pod back 2 back setem? pujdou ceny vstupu kazdym mindem nahoru? kazdopadne ja se tesim snad se mi zahoji noha at nemusim prijit o berlich 😀

thonyk
    Člen

video alexe a woodyho z polska..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 236)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.