TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10. 5. Retro Praha- Mind- Alex Morph & Woody van Eyden

• Toto téma obsahuje celkem 168 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 236)
  • Autor
    hoky
    Člen

no mě to taky mrtě láka ale v rámci urovnáni stavu mé peněženky budu muset trochu brzdit takže asi nedojedu což mě fakt mrzísm9

prochi
    Člen

jinak ta akce mě moc láká,ale zrovna ve svaťáku sm19

prochi
    Člen

upraven plakat sm4 jinak plakat fajn…..

prochi
    Člen

thonyk pro příště by ses měl naučit pravidla tohodle fóra,zde se nezakladaji duplicitni topicy,stačí mi napsat a ja změním plakát…..

DanYjel
    Člen

moc pěknej plakátek sm4

thonyk
    Člen

zdar vsichni. kazdy se hudebne vyviji a osobne mam dlouho rad mimo hit & house i trance sm3

to co hral ted manuel i tyas mne nakonec fakt taky uspokojilo..sm4

no tady mate prvni verzi letaku na dalsi mind o kterem vedeme tohle forum, tak jestli muzu nadhodit zae diskuzi v prvni rade k nemu tak budu rad..

GiGiDAGia
    Člen

Těším se … EC jsem chtěl navštívit, ale nevycházím s financemi, tohle je přijatelnější sm11 …

Sickboy: souhlas … třeba po Gareth Emery, Bart Claessen …

Sickboy
    Člen

Na druhou stranu si uvědomte, že počet lákavých a chtěných jmen, která se tu ještě neobjevila, docela znatelně ubývá. Zase tolik DJů silnějšího jména (+ brát ohled na jejich honorář), kteří by byli zárukou zaplněného parketu (navíc u nové noci jako Mind), není. Fakt, že tu bude Tyas a Alex, je podle mě docela logický.

ne to je můj nejoblibenejsí styl house .sm3. nicméne tedka se do všeho vkrádá electro sound takže klasické house popiny mizí.. sm19 a začiná cosi co vrže a vrže.. sm13

jinak z mé strany konec OT .. sm4

deivis
    Člen

Autor: majklhauske (IP zapsáno) – já si myslím že vím jak to je. jen mě to rozesmálo..
    hit n house to je ta nejvíc zvukově komerční část taneční hudby?

mno hit n house mág thonyk nikdá nebyl na trance max tak do haly že zašel a silne pochybuji že tedka se vrhl do poslouhcání setů a hledaní kvalitních djjů za rozumnou cenu (ono tech djjů zase tak málo není a vcelku se i nekterý jména objavovali v tvé hlavě + dalších promoterů a za druhé za thonykem stojí nějaký ti lidi takže vyber určite konzultuje s nima (obzvlatě když některí jsou už pekných par let tranceři)

ale nic proti ničemu 🙂 myslím že o tohle vůbec nejde.. hlavní je že se lidi baví..

deivis
    Člen

Autor: majklhauske (IP zapsáno) – jedenm z vas keca sm15

ehm když budou solo tak to nevahám..sm3. k ostanímu se nevyjadřuji neb vím kdo tondovy radí s trance ale na fora podobný veci moc nepatří..:)

thonyk
    Člen

jo a mrknete na web http://www.mind.cz

thonyk
    Člen

tady mate citelnou verzi naseho plakatu..jsou v nem vsechny nami chystane akce v retro music hall..

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 181. až 195. (celkem z 236)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.