TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10. 5. Retro Praha- Mind- Alex Morph & Woody van Eyden

• Toto téma obsahuje celkem 168 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 236)
  • Autor
    thonyk
    Člen

ahoj vsichni. diky za prispevky a za zajem o tyhle dje. napad to byl muj stejne jako s tyasem. na osazenstvo jsem prisel sam podle setu a ohlasu.. neni v tom nic jineho.

nekdo tu psal jestli budou hrat spolu nebo zvlast? resime ze by hrali tak i tak..

kazdopadne po vikendu spoustime na webu http://www.mind.cz info jiz k druhemu dilu.

diky vsem za zajem a jakekoliv namety, napady, pripominky piste..

DjDkD@ve
    Člen

Ja jsem celkem rad, ze Mind je, hlavne ze je to v Praze, kam me to nestoji takove love za dopravu a tolik casu jako do Brna……… sm2

komar
    Člen

2prochi: hmm v uměleckém světě se dějou mnohem horší věci…

Dolikus1
    Člen

prochi:tak tohle opravdu nemá cenu komentovat…jak Ty,tak já o tom víme jedno velký hnědý..

prochi
    Člen

Hele neupiram Mindu že to je nejaka změna a že thonyk se rozhodl vozit nová jména,naopak tomu fandím,jen mi vadi jak pravděpodobně přišel na nápady na osazenstvo prvních 2 dílů…..

deivis
    Člen

Autor: prochi (IP zapsáno) – myslim si Tate a Corderoy jsou jina liga. Me nevadi ze tam jsou.. 🙂
    Svet je plny skvelych DJs. Nac nekoho kopirovat. Pokud zacne kopirovat nekdo tebe znaci ze noc je uspesna a ona uspesna je.. 🙂

Dolikus1
    Člen

prochi:panebože to sou keci zase…tak tam nechod,když se ti tahle akce nezamlouvá,ne?sm6 V topicu o Mind 1 se ti dělalo blivmo a ted o tom zakládáš diskuzesm17

jinak ja jdu..sm0

Lendy
    Člen

prochi:
    tak konečně k nám zavítají!preferoval bych je na jiné akci,ale co už……

pán vtipnej sm15 sm15 sm15

tak si počkej až budou na jiné akci sm0

ondrab
    Člen

uz si opet brousim zoubkysm16

mno nevím no.. práve že o tom už chvíli vím ale ten trumbelín woody me vůbec nezajimá morpha už sjem slyšel a fajné.. no ješte uvidím protže B2B.. pro mě asi nebude..

prochi
    Člen

Sickboy napsal(a):
    ——————————————————-
    > prochi napsal(a):
    > ————————————————–
    > —–
    > > sickboy: s tím bych si dovolil polemizovat ale
    > to
    > > je námět na jinou diskuzi,radši to nechme být
    >
    > To by mě teda skutečně zajímalo, co je na mém
    > třídenním přesunu z Flédy do Retra asi tak k
    > polemizování? sm17

ja myslel že už v tom vidíš propojenost fledy s retrem(protože pokud vim tak o tuto dvojci byl zajem i na flede)…..to pak jo 😀

Binary
    Člen

Palda: jj, už odpočítávám hodiny.. sm15

super….aspoň se člověk vyspí z emotion a může jít na Morfa sm5 …takže za mě yeees

Stoupa
    Účastník

Dva splněný sny v jednu noc? Kuá štípněte mě, asi sem v práci usnul a tohle se mi jenom zdááá… sm5

Palda61
    Člen

Kreeki: no jo, ale vzhledem k tomu, že budu mít asi prokalenej celej duben, jelikož (pokud vše klapne) budu slavit svoje narozky 2x a předtím jdu na Brandta do Roxy, tak fakt netuším, jestli budou finance a jestli vůbec budu moct sm0

Binary: neflákám sm2, pátek se uvidíme. Se už nemůžeš dočkat co? sm15sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 236)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.