TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10. 5. Retro Praha- Mind- Alex Morph & Woody van Eyden

• Toto téma obsahuje celkem 168 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 236)
  • Autor
    harrycarry
    Člen

jede ještě někdo ze severu????? sm15

Gizmo
    Člen

Hellman: obrubník u magistrály rulezz – ale nahoru je to pro sraby – to vidíš co proti tobě jede – dolu je to mega adrenalin kor když se tam míjíš s ožralým týpkem. Za dob dřívějších to bylo vylepšený borcema v zeleném se samopalama, který v okamžiku kdy jsem probíhal kolem s měsíční bradkou a taškou po 14 dnech pobytu na koleji začínali bystřit a odjišťovat … Z míráku jsem běžel jednou od Pešků na Masaryčku nějakejch 14 minut … s baglem na rameni zasahujícím do pravého jízdního pruhu to byla opravdu sranda … ještě, že před půlnocí už není takový provoz.

Což mi tak připomíná … co zajít před akcí na jedno k Peškům ??? Je to skoro naproti … (teda hned za rohem abych byl přesnej).

Já pevně doufám, že ta choroba co kolem mě stepuje ustoupí aspoň na úroveň, kdy v poho přežiju … Alexe prostě vidět znova chci – kdo se o tom se mnou bavil ví že s ním otravuju od loňského srpna aby ho někdo dovez.

Palda61
    Člen

Užijte si to sm4…

souca
    Člen

SHP: díkysm3 Ty nejdeš?

honzátos
    Člen

Budu tam snad takysm3

Partygirl
    Člen

tak zejtra! sm5

Anonymní uživatel
    Neaktivní

tak to shrnem, aby se dukelak nebál, drogy z hlaváku nebrat a drobný rozměňovat až v retrusm3

Flash2001
    Účastník

Mě tam párkrát otravovali, jestli nemám „pár drobných“.

Palda61
    Člen

dance-girl: mě už je jednou nabídli sm17sm13

dance-girl
    Člen

pražskej Sherwood mi přijde jako úplně normální park… chodim tam celkem často, ale ještě mi nikdo drogy nenabídl…. a bezdomovci jsou celkem neškodný sm3

Flash2001
    Účastník

dukelak: pražský „Sherwood“, to je pojem… Ale když si tam těch existencí nebudeš všímat, tak by to mělo být OKsm4

Sq4Raa
    Člen

Nechce se mi sm7

Palda61
    Člen

dukelak: né v poho sm3. Jen ti možná někdo nabídne drogy…

… to vlastně v klubu takysm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dukelak: vklidu, jen se nebav s cizíma lidma 😀
    nebo můžeš frajersky po obrubníku magistrály sm0

komar
    Člen

Váhám sm11

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 236)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.