TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 10. 5. Retro Praha- Mind- Alex Morph & Woody van Eyden

• Toto téma obsahuje celkem 168 odpovědí. Do diskuze (61 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel prochi a poslední změna proběhla před 16 roky a 10 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 236)
  • Autor
    Partygirl
    Člen

tak nevim asi zajdu kdo de?

Dolikus1
    Člen

Pavlas:+1

Pavlas
    Člen

deivis: tak já tady netvrdím jeslti je nekdo lepsi nebo horsi, ale bavime se o tom kdo bude natacet na akci mind a logicky pokud uz zooropa netočí, tak tam asi točit nebudesm4

deivis
    Člen

Autor: Pavlas (IP zapsáno) – to že už moc netočí neznamená že je někdo lepší 🙂

Pavlas
    Člen

deivis: tak samozřejmě zooropa rulez, ale ten už na parties prakticky netočí nebo se mílím?sm3

Anonymní uživatel
    Neaktivní

jojo, zooropovy videa rulezsm11

deivis
    Člen

Autor: Pavlas (IP zapsáno) – Bezkonkurenční videa dělá Zooropa.. Navíc s technikou které se Danové nemůže rovnat a i přesto to je lxs!

thonyk
    Člen

presne..

Pavlas
    Člen

doufám, že dan vyjde – jeho videa jsou bezkonkurenčnísm3

thonyk
    Člen

ahoj.

to harrycarry:

resim aby to nahraval zase dan panek.. euphonic nahral, minuly mind jsme nezvladli domluvit. ted s tim ale pocita..

Showman
    Člen

Tak dneska jsem pořídil lupen a můžu vyrazit ! sm0

harrycarry
    Člen

mě je docela buřt, jestli bude hořejšek otevřenej…… já budu pařit dole celou dobu sm0sm0 i když fotky a videa ze shora s laserama musím být luxus….

to thonyk.: hele dá se tam vzít vůbec nějaká malá kamera, aby se to mohlo natočit???? ne že budu ve stavu umožňující ovládat kameru sm17sm15sm13, ale tak někdo který nebudu pít by se určo našel ne…

thonyk
    Člen

ahoj vsichni.

vrsek bude otevreny! jen na zacatku zase ne. az se naplni spodek tak uvolnujeme vrsek.

musim rict ze s timhle bojuju. osobne bych nahoru pridal sezeni a otviral horejsek rovnou. nahore nad djem je spousta mista ktere jinak vyuzit nejde. takhle by se nahore dal delat krasne warm up uz od 20h a pak dole zacit parit…

Palda61
    Člen

Bohužel nejdu, jsem celej víkend pryč sm7..

Anonymní uživatel
    Neaktivní

thonyk: taky by mě zajímal ten balkon, bude otevřenej? jestli ne tak nejedu sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 121. až 135. (celkem z 236)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.