Úvod › Fóra › Trance Diskuse › 11.6 2010 DECADANCE Marine with Dash Berlin, Andy Duguid, vokály Julie Thompson, Bon Finix..(SaSaZu)
- Toto téma obsahuje celkem 99 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Dolikus1 a poslední změna proběhla před 14 roky a 8 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
14. 6. 2010 v 13:18 #172330
nexxie
Členkoukám na fotky a to tam fakt hráli na pódiu před lidma ňácí panáci karty? ty kráso, jakejch blbostí se ještě na párty nedočkáme… divim se, že tam nedali třeba malej bazének
14. 6. 2010 v 12:18 #172323dance-event
Člen14. 6. 2010 v 12:17 #172322dance-event
Člen[url=http://www.youtube.com/watch?v=S73Eu2coT-M]video z Decadance[/url]
14. 6. 2010 v 9:33 #172307majklhauske
Členhmm fremansons tak před 2ma lety luxus.. neřikám že tedka delaj zlý věci.. ale už to není ono..
byť tedy o freečkách ješte budu dumat.. a btw jak jste se tu bavily o tom house u všude.. co se divíte i RnB hvězdy z usa se začínaj odklanět k house music.. house díky totalní přeměně získává opět na oblibě..
14. 6. 2010 v 7:45 #172299Anonymní uživatel
Host15.10. DECADANCE with the living legends of house music – FREEMASONS for the first time in Prague!!!
13. 6. 2010 v 21:50 #172259Jimmy-Gellar
ÚčastníkTak tady jsou moje komplet videa za akce, sna se budou líbit…..kdo byl tak ví že to byla luxusní akce
13. 6. 2010 v 20:05 #172251Anonymní uživatel
Host2 sexy: janeiro zahral…Zvuk naprosto perfektni , ja myslim ze 1 z nej co v sasazu jsem mel moznost slyset, ale i na Filovi byl super. Na Ferrym byl spatnej
13. 6. 2010 v 20:00 #1722502Sexy
ČlenZahrál Janeiro v club mixu? A jakej byl zvuk ve srovnani s predchozi decadence?
13. 6. 2010 v 19:31 #172246Hanny
ČlenTak abych taky mluvila sama za sebe – DOKONALÁ akce. U obou pánů jsem se hodně dlouho vždycky rozmýšlela, jestli vůbec mám odcházet na záchod, případně pro pití. Když už se tak stalo, vždycky jsem letěla jak šílená zpátky 🙂 Od Andyho ani Julie jsem nic moc nečekala, ale co předvedli .. naprostá bomba 🙂 Dash naprosto sympatickej chlapík. Rozházel milion triček, zasákal si na přídi paluby s gogo a ihned po vystoupení rozdával podpisy, úsměvy a trpělivě se fotil snad s každym, kdo chtěl. ¨Musím říct, že takovejch euforickejch chvil jako u setů tehle dvou pánů a u vystoupení Julie, jsem snad nezažila.
Abych nerozhazovala pouze superlativy, dvě chyby jsem našla. Kterej k*etén vymyslel takovou s*ačku, že do šatny není možný odkládat tašky před rameno? Nezlobte se na mě, ale větší demenci jsem nezažila! A co mě ještě vytáčelo byli naprosto neskutečně neschopný barmani. Nejen že házeli arogantní pohledy, byli neskutečně pomalý, ale být jejich zaměstnavatelem, tak je pošlu zpět do první třídy ZŠ, aby si zopakovali sčítání a odčítání.13. 6. 2010 v 15:25 #172228consequence
ČlenZdravím, nevíte, jestli se dá někde sehnat Dashův set?
13. 6. 2010 v 13:53 #172220Anonymní uživatel
HostDECADANCE Party Prague Na Decadance Marine 11.6. vám odkryjeme termín a headlinery další edice. Už teď ale prozradíme, že na své si přijdou příznivci HOUSE MUSIC. // On Decadance Marine June 11th we`ll announce headliners and date of next edition. All HOUSE MUSIC fans will be satisfied!
Postrehli jste nekdo kdo maji byt ti headlineri pristi edice?
13. 6. 2010 v 12:54 #172212Hanny
Člen[quote GiGiDAGia]Dolikus: Byla i letos - tuším duben nebo květen jen s českými kolegy (Thomas C. a Jean Luc)[/quote]
Při vší uctě tou poslední sem myslel s účastí zahraničního interpreta. Na český djs si mužu zaject někam prakticky každej víkend.
Co se týče Decadence, tak akce výborná. Dash zahrál jinak než na TE,ale to se dalo čekat..takže vlastně byla slyšet veškerá jeho produkce. Pro mě překvapení a zároven odstřel večera byl hned nástup..Tiesto vs Diplon – C´monsm10.
To je asi tak vše, Dolikussm15
12. 6. 2010 v 22:51 #172164GiGiDAGia
ČlenDolikus: Byla i letos – tuším duben nebo květen jen s českými kolegy (Thomas C. a Jean Luc)
12. 6. 2010 v 19:54 #172146Zochi
ČlenŽe půjdu na tuhle akci jsem se rozhodnul jenom pár hodin před ní. I když jsem se vypařil maximálně, tak mi to celou noc přišlo takový utahaný a uvrzaný, nějak jsem v tom necítil pořádnou šťávu a navíc mi došlo, že už mě ty euforický pasáže neberou tak jako dřív. Kdysi mě ty breakdowny dostávaly do tranzu a teď mě to na akcích spíš nudí, do euforie mě dostane akorát pořádnej kotel. No snad je to jenom dočasná záležitost…
Ale hodně se mi líbilo, že Dash pařil jak o život a lidi ve předu taky.
Jinak dlouho mi vůbec nepřišlo, že jsem na trošku jiný akci než normálně, do tý doby, než si přede mě stoupli dva borci, začali se na mě usmívat a že se jim líbím, jestli bych nejel s nima po akci a pak za mnou přišli další dva, tak jsem se aspoň nechal pozvat na pití sm1512. 6. 2010 v 16:49 #172126Anonymní uživatel
HostV Sasazu jsem byl poprpvé a musím říct, že pškné prostředí, dobrá akce Dash Berlin Luxus překvapil, ale těch teploušu to bylo až moc přehnaný .. hnus.
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.