TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 11.6 2010 DECADANCE Marine with Dash Berlin, Andy Duguid, vokály Julie Thompson, Bon Finix..(SaSaZu)

• Toto téma obsahuje celkem 99 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolikus1 a poslední změna proběhla před 14 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 100)
  • Autor
    Hanny
    Člen

Jééé, nojo, překecal jsi mě, udělám to 😀

Sandeagle
    Člen

Já mám smůlu že prahu neznám jinak bych si to vzal na krk já sm2

Hanny
    Člen

No jako jdu, ale předčaj si na krk tentokrát neberu po minulym stresu s váma, šmejdíci 😀

Flash2001
    Účastník

V tuhle chvíli nemůžu říct ani ano, ani ne. Uvidíme.

f1d0
    Člen

Já možná, tou dobou už budu mít po (snad) úspěšných státnicích sm2

Sandeagle
    Člen

Děcka kdo teda všechno jede, at můžem zase spáchat nějaký předčaj sm15

Dle posledních informací podle pořadatele by měl být místo Orbitha Milan Lískovský…

Sandeagle
    Člen

[quote Gizmo][quote Sandeagle][quote DjDkD@ve]Si myslim, ze by mel nekdo udelat i poradou party pro lesbicky, tam by to mohlo byt o poznani zajimavejsi sm15[/quote]
    co, kdy, kde, jedem? sm15[/quote]

Ale tam zas hrozí, že by tě nikdo nepozval na panáka :-))

Pane jo to je zase téma ...[/quote]
    Tak minule dostalo zadostiučinění tělo, tak ted by byla na řadě duše 😀 a oči,

téma je dobré, je to diskuze k tématu („prakticky“)sm15

Gizmo
    Člen

[quote Sandeagle][quote DjDkD@ve]Si myslim, ze by mel nekdo udelat i poradou party pro lesbicky, tam by to mohlo byt o poznani zajimavejsi sm15[/quote]
    co, kdy, kde, jedem? sm15[/quote]

Ale tam zas hrozí, že by tě nikdo nepozval na panáka :-))

Pane jo to je zase téma …

Sandeagle
    Člen

[quote DjDkD@ve]Si myslim, ze by mel nekdo udelat i poradou party pro lesbicky, tam by to mohlo byt o poznani zajimavejsi sm15[/quote]
    co, kdy, kde, jedem? sm15

DjDkD@ve
    Člen

Si myslim, ze by mel nekdo udelat i poradou party pro lesbicky, tam by to mohlo byt o poznani zajimavejsi sm15

Hanny, Flash, Binary … naprostej souhlas.. +1

Já osobně jsem byl jsem jenom na Decadance s Durandem a kdybych si nevšiml převahy mužskýho pohlaví na akci,
    tak mi kromě extravagantních ohozů pár lidí a show jako takový ani nepřišlo, že by byl člověk na nějaký „jiný“ párty.

Hanny, Flash, Binary … naprostej souhlas.. +1

Já osobně jsem byl jsem jenom na Decadance s Durandem a kdybych si nevšiml převahy mužskýho pohlaví na akci,
    tak mi kromě extravagantních ohozů pár lidí a show jako takový ani nepřišlo, že by byl člověk na nějaký „jiný“ párty.

iamek
    Člen

sm15

Sandeagle
    Člen

Jako já byl posledně i rád že je takovej zájem 😀 konečně sem zažil aby me nekdo pořádně pozval na panáka sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 100)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.