TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 11.6 2010 DECADANCE Marine with Dash Berlin, Andy Duguid, vokály Julie Thompson, Bon Finix..(SaSaZu)

• Toto téma obsahuje celkem 99 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolikus1 a poslední změna proběhla před 14 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 100)
  • Autor
    Kamca_
    Člen

uvidíme, jestli s Flashem půjdu 🙂 i když Dash Berlin mě lákaj hodně, ale moc ne ty prostory … tak uvidíme …

iamek
    Člen

Binary : +1 … Obzvlaste tady na trance.cz sm15

Hanny
    Člen

To kameja: to oslovení si nech od cesty, chlapče.
    Jak už jsem řekla milionkrát, je to party už od začátku dělaná pro gaye, pokud se ti nelíbí, nebo ti dokonce přijde nechutný, co se tam děje, tak tam proboha nelez, vážně tě nikdo nenutí. A pokud už tam vlezeš, tak nám sem, prosím, po akci nepiš, jak nechutný to tam bylo.
    Nicméně věř, že já tyhle rádoby nenápadný pohledy a doteky znám až moc dobře. Kdybych nebyla na tohle tak moc tolerantní, tak nevim, co bych dělala. Asi bych musela být jen zalezlá doma nebo chodit na akce zahalená od hlavy až k patě. Aspoň konečně vidíte, jak moc příjemný to vaše očumování je nám.

edit: vážně mi hlava nebere, jak si můžete stěžovat, že na gay párty jsou z větší části gayové.

Binary
    Člen

Hochům, co mají tak vysoké sebevědomí a obávají se, že je hned někdo začne osahávat bych nejdřív doporučil se podívat do zrcadla a pak se trochu zamyslet.

Anonymní uživatel
    Neaktivní

kameja: tak tam proboha nelez

iamek
    Člen

Flash : presne tak 🙂 …

Gizmo
    Člen

[quote Flash2001]
    Ad tolerance - mně je to jedno, dokud to nebude zkoušet nikdo na mě. Líbající se borci či holky mě netankujou, je to jejich věc. Co mně naopak obecně vadí, tak nejsou homosexuálové, ale polonazí vysteroidovaní frajírci bez rozdílu orientace a bárbínky, co se chodí předvádět, plus ještě vysmaženci, co neví, která bije.[/quote]

+1

[quote=Kameja]to Hanny: kamo tolerance ok, ale je to proste hnus party s gayama, kdyz kolem tebe chodej a zacnou te osahavta nenapadne tak bych te chtel videt, jak zareagujes, jak moc budes tolerantni….[/quote] Teda Až to Hanka uvidí :-))) no nevim … ONA asi ve středu zájmu nebude …(i když možná jo – je to hezká holčina a fakt to není o tom že tam je 96% gayů a 4% ostatních orientací) BTW byl jsem na Alíkách a světe div se zadek mám v celku a nikdo mi ani neolizoval bradavku a dokonce mě ani neosahával… asi nejsem tak atraktivní … sm15sm15sm15

iamek
    Člen

Kameja : Ta akce NENI nutnost !

Flash2001
    Účastník

My se se ženou ještě domluvíme, bude záležet na okolnostech. Ale vzhledem k tomu, že přesně v ten den mám narozky, tak bysme se ukázat mohli.
    Ad tolerance – mně je to jedno, dokud to nebude zkoušet nikdo na mě. Líbající se borci či holky mě netankujou, je to jejich věc. Co mně naopak obecně vadí, tak nejsou homosexuálové, ale polonazí vysteroidovaní frajírci bez rozdílu orientace a bárbínky, co se chodí předvádět, plus ještě vysmaženci, co neví, která bije.

kameja
    Člen

to Hanny: kamo tolerance ok, ale je to proste hnus party s gayama, kdyz kolem tebe chodej a zacnou te osahavta nenapadne tak bych te chtel videt, jak zareagujes, jak moc budes tolerantni….

DjDkD@ve
    Člen

to Hanny:

Ja rozhodne nejsem netolerantni, jen si myslim, ze nejake veci by si mohli nechat na doma sm11

Ale mas pravdu v tom, ze kdyby se tam takhle zacaly oblezat nejake pekne lesbicky, tak bych urcite slintal sm15

Anonymní uživatel
    Host

Presne tak a s Corstenem tam bude jeste Aly and Fila a Sied van Riel a listek stoji 530 Kc. Takže jasná volba…

scorn
    Člen

Po výkonu na ASOTu bych je rád slyšel znovu, ale za 400 kč? To radši pojedu do blavy na Corstena za ty prachy

Joe
    Účastník

sm19 To jste mi to teda nandali… Ne dobre, koncim, uz se v diskuzi ohledne Decadence nebudu angazovat, i kdyz asi mluvim za vic lidi, ale tak cestny skautsky, jdu spat sm3

Drazic
    Člen

Hanny: +1

Joe: nejdriv si najdi ve slovniku co znamena slovo tolerance(aby si pak mohl rikat ze jsi tolerantni).A pak si najdi zas slovo netolerance, a nebud zackocenej kdyz tam uvidis pod slovem netolerance svoji fotku.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 100)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.