TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 11.6 2010 DECADANCE Marine with Dash Berlin, Andy Duguid, vokály Julie Thompson, Bon Finix..(SaSaZu)

• Toto téma obsahuje celkem 99 odpovědí. Do diskuze (40 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Dolikus1 a poslední změna proběhla před 14 roky a 8 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 100)
  • Autor
    Hanny
    Člen

Joe: Jak říkám, je to párty s gay konceptem. Takže se s tim buď smiř a koukej směrem dopředu na DJs a ne kolem, co kde lítá popř. kdo si kde olizuje bradavky, nebo tam prostě nelez, pokud to nepřekousneš.

Joe
    Účastník

Hanny: Ale já nejsem vůbec netolerantní, prostě co je moc, to je moc, bradavky si můžou lízat doma…

iamek
    Člen

Hanny : +1 …

Hanny
    Člen

Nojo, ale bejt to ženský, tak nemelete, stoupnete kolem a ještě slintáte 😉
    Máte na výběr – buď tam půjdete, dopředu varováni, i přesto, co se tam děje, nebo prostě nechoďte, pokud na to nemáte žaludek 😉 Vcelku jednoduchý. A nebuďte tak netolerantní a puritánští, pánové. Každej to hold máme hozený jinak, je to jejich párty. Taky jsem tu neviděla, že by tu nějákej gay nadával na to, jak si to rozdávali heterosexuální páry na akcích 😉

Joe
    Účastník

[quote Michal]Dá se očekávat hodně 4%? sm15[/quote]

Podstatně víc než ty 4% sm0 Mimochodem to je špatná statistika, to číslo musí být v globálu o dost vyšší. V podstatě jak říkal Dave výše, i já jsem si snažil poslední Decadence užívat, ale co člověk občas zahlídnul… kdyby se aspoň neobnažovali a nelezli po sobě na parketu sm8

Jimmy-Gellar
    Účastník

Přesně na ASOTU zahrál skvěle takže uvidíme se tam

Partygirl
    Člen

po tom co predvedli na ASOTU 450 nevaham ani vterinu sm5

DjDkD@ve
    Člen

to ondrab:

Da se to tam prezit, ale prijemne to misty moc neni – preci jen francouzaky a vzajemne oblezani mezi dvouma chlapama v primem prenosu je celkem silne kafe – a ze toho tam bylo pozehnane……

PS: Ale je docela zajimave, ze u holek me takove chovani nevadi (ba naopak) sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

dyť je to gay party, tak tam nelezte 🙂

ondrab
    Člen

mno, mozna se tam prijedu podivat…dash berlin bych chtel slyset….ale mam znacny obavy z navstevniku??..fakt to tam byva tak zly??

Anonymní uživatel
    Host

Dá se očekávat hodně 4%? sm15

Joe
    Účastník

Šel bych na Dash Berlin i Duguida, ale na Decadence a ještě k tomu mezi námořnický hoše nikdo podruhý nedostane sm8

milan
    Člen

Palda – Přijeď se podívat na mě sm0

DjDkD@ve
    Člen

Tak Dash Berlin je celkem lakave jmeno, ale Duguid me stylove moc nebere, takze uvidime jestli nakonec dorazim

Schmidt
    Člen

[b]
    Stoupa:[/b] Tak ňák…sm15sm15

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 100)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.