TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 11. Narozeniny klubu Fabric, 13.5.2011

• Toto téma obsahuje celkem 47 odpovědí. Do diskuze (20 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel D4ve a poslední změna proběhla před 13 roky a 11 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 49)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Když to tak vemete tak ve Fabru dáte těch 550 jen za Liebinga ten zbytek nuda …. a myslím, že to bude provar trance žádný což se rovná málo lidi 😀 a Anitia bude podle mě silnější konkurence 🙂 takže pokuď tam nedotahnou nějaké pořádné trance jméno tak nevím nevím 😀 Chris je lákadlo, ale myslím, že ne zas takové aby jen za něho dal někdo 550 + cestu + bar ….

Lukin_
    Člen

ámen 🙂

iamek
    Člen

Lukin : Kdyz to porovnas s Anitii ktera je stejny den tak to je mazec.

Lajna – Scott Attrill, James Ruskin, Sven Wittekind, Fernanda Martins, Oscar Mulero, Anagenetic, Torsten Kanzler, Breeth, Sepromatiq vs. Golpe, Space DJz, Buchecha vs. Alex TB, OBI vs. Lukas, Toky vs. Boss, Miss Rodez, Dark@teck, MC Igra + Hlavni headliner ! A to vse za 330kc 🙂 … + Boby ♥.

Vim, ze je blbe srovnavat halovku a clubovku, ale nedalo mi to 🙂 …

Michal
    Účastník

lukin: +1 , vynecham….Typickej fabr – krome headlinera odpad, to samy akce s w&w 🙁 a to jsem se tak tesil – 13.5. mam zrovna taky narozky

Lukin_
    Člen

jedním slovem bych to cele nazval „[b]otřes[/b]“
    450 za tohle? si dělají legraci i když co já se divím.

iamek
    Člen

Kopiruju z FB –

11th Anniversary of club Fabric – 13.5.2011
    Rok se s rokem sešel a máme tady další oslavu narozenin naší Továrny na Život. Ano, Fabric slaví už jedenáct let svého trvání a fungování. Za tu dobu se už u nás vystřídalo několik stovek djs, a právě na narozeniny se Vám snažíme přivézt ta nejlepší jména, která se na taneční scéně pohybují. Vždyť uznejte sami – Rank1, Ronski Speed, Mario Ranieri, Marco V či Jose Amnesia vždy dokázali F…abric skoro zbourat. Pokaždé se snažíme o to, aby jste si narozeninovou noc dokonale užili a odnesli si z ní jen ty nejlepší pocity a dojmy.
    Letošní oslava bude svým pojetím naprosto revoluční, protože po pěti letech se na main stage vrací techno! A důvod je prostý… Podařil se nám opravdu husarský kousek, totiž poprvé v historii českého i slovenského clubbingu vystoupí v rámci našich jedenáctých narozenin světová techno legenda – CHRIS LIEBING!!! Společně s ním na stegei, která ponese název našeho mediálního partnera techno.cz, vystoupí naše djská jednička LUCCA, obrovský talent slovinský Tomy DeClerque, tradičně výborný Orbith, olomoucký Wolscha, na za Ostravu stále se lepšící djane Denysa a rezident RobiQ.
    Ale ani příznivci houseu, progressivu a tranceu nepřijdou zkrátka. V garage stagei se představí česká djská TOP elita těchto hudebních stylů. Headlinerem bude velmi populární rezidentka našeho klubu LAYDEE JANE, dále taktéž rezident Martin Gredner, pardubický bavič a v poslední době i vynikající producent Michael C, pražský Nesquik. Line-up doplní Peter Key, Danny Bright a premiérově v Ostravě známý houseový dj Turda.
    Jak je zvykem, hrát se bude i v baru v prvním patře, který bude patřit mladé krvi, kterou bude zastupovat Lukhino Bambus, ruský VanVega, LaFunk, Salvic, T-Bone, Piri Yoshi.
    Celkově tedy na třech stageích vystoupí 20 djs, hrát se bude 14 hodin, na main stagei bude obrovská LCD tabule s projekcí, hlavní i vedlejší stage bude nazvučena gigantickým sound systémem Adamson o celkovém výkonu 50 kW, těšit se můžete na krásné gogo, ovocné a čokoládové bary, spousta dárků… Novinkou bude zajištění fastfoodového občerstvení, prodej lightsticků a vějířů atd, atd, atd…
    Vstupné:
    Předprodej od 21.3. – 15.4. 450 Kč limitovaná edice
    15.4. – 13.5. 500 Kč limitovaná edice
    13.5. na místě 550 Kč

Naslapany trance line up 🙂

Starf
    Člen

viz hoky 🙂 jakmile se do toho jejich soundu zaposloucham, tak sem jinde… kazdopadne u Collabs 3000 mam pocit, ze to tak trochu tahne Speedy J (jeho sound mi je bliz)

hoky
    Člen

nexxie: pro mě to byl zas jeden z nej 🙂 ale je fakt že to bylo lajvko spolu se speedym

Lukin_
    Člen

nexxie: Na Ačku hrali jako Colabs 3000 což byl „koncert“ ale jinak hraje jinak.

edit: Ale taky hodnotím stejně jejích set jako ty.

nexxie
    Člen

hoky : já ho slyšel se Speedy Jem na předminulym áčku a byl to ten nejnudnější set co jsem v životě snad i slyšel, tak snad to v clubu bude živější.

Jimmy-Gellar
    Účastník

No minulej rok byl super trance lineup takže taky doufám ještě v nějaký kvalitní trance jména.

D4ve
    Člen

Michal: to se dozvime 14.3. 🙂 taky v to doufam…

hoky
    Člen

pro mě je už cca 10let techno dj nr 1..v klubu jsem ho neslyšel takže to bude extra morda..těším se

sneck05
    Člen

super

Anonymní uživatel
    Host

Ondrab +1

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 49)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.