TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 13.10 Markus Schulz @ Dopler

• Toto téma obsahuje celkem 79 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel versusio a poslední změna proběhla před 17 roky a 5 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 81)
  • Autor
    .:veon:.
    Člen

jo vo VIP B bolo akurat. to sme okupovali my 😀 co sa tyka samotneho veceru… twister@trancemusic.sk toto je moj pohlad na vec 🙂

este k facetovmu setu. paliho poznam osobne uz hoodne dlho. sme z rovnakeho mesta a musim povedat, ze patri k spicke od nas. je tu len jeden maly „zadrhel“. u nas prevlada viac undergroundova hudba. presne taka, aku ste mali moznost pocut v dopleri od paliho. proste na toto sa rozbijaju ludia v poprade a okoli, da sa povedat na severe svk. len facet mal smolu, ze hral z notesu a ten mu padol raz ci dvakrat a potom uz musel improvizovat starymi doskami a cedkami, kt tam nemal moc. mne sa jeho set pacil, ale ako bolo povedane, nesadol do konceptu pym co som aj pisal v mojom reporte 🙂

Pamo
    Člen

Fakt fajne fotos P@lči 😉 Mozem sa opytat cim si to fotil ? Viem ze fotakom 😀 Ale akym , hmm ? Dik za odpoved 😉

Newman
    Člen

No nás do „červeného“ VIP nepustili ani omylem (měli jsme modré hodinky), ale v modrém bylo relativně prázdno, tam bylo fajn 😉

Sq4Raa
    Člen

mafista:Nevím, jen vím, že to bylo rozdělené na červené a žluté hodinky a mně osobně jinam vůbec nepustili. A co jsem koukal, tak kontrolovali opravdu všechny…Je ale možné, že si lidi hodinky třeba měnili 😉

milan
    Člen

Milan hrál aji hodně do house a elektro..Co si pamatuju, zahrál Robyn – With every heartbeat (teď nevím jestli přesně on), ale za večer jsem slyšel třeba aktuální německou pecku od Tomcraft – Ready to go

mafista
    Člen

JJ,report dobry, no vytkol by som jednu vec, ktorou bolo VIP.
    Bohuzial, neboli tam iba partypeople s cervenymi hodinkami, ale aj s inymi. Co malo za pricinu to, ze po 1-2 hodinach sa vo VIP-cku nedalo pohnut.
    Inac, suhlasim snad so vsetkym. Facet mi uplne nesadol a rovnako ani Milan.Markus, to uz bola jazda !!! B-]

M.i.k.e
    Člen

super report…B-]

Paya
    Člen

hoky: +1

hoky
    Člen

report dobrej, úplně jako kdybch tam byl

Sq4Raa
    Člen
    BoRo
    Člen

ja uz jsem ho videl na sovet.sajtech

vanillka87
    Člen

Nevíte někdo náhodou, kdy se Schulzův set z Dopleru odehraje na GDJB? 🙂

milan
    Člen

Sickboy – Překlep:oD:oD:oD:oD:oD

Sickboy
    Člen

Milan: Bítufájůl? %-)

milan
    Člen

„What about Slovak girls?“……Markus: „Absolutely beatufiul“….Já s ním musím prostě souhlasit:oD:oD
    Keď zrychlýš Timbaland, vznikne trance…Vlastne my hráme trance, ale je to príliš pomalé…..ta Adéla vyloženě neví, o čem ten Markus mluví:_)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 81)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.