TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 13.10 Markus Schulz @ Dopler

• Toto téma obsahuje celkem 79 odpovědí. Do diskuze (36 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel versusio a poslední změna proběhla před 17 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 81)
  • Autor
    mapvd
    Člen

zaznam rozhovoru s makusom na fun radiu : http://www.download.flux.sk/media/audio/Markus_Schulz-RunFun.mp3

P@lči
    Člen

thx

zdravím Sq4Ruu a Milana s Newmanem, moc ráda jsem vás poznala. Jinak pro mě večer plnej zážitků.
    to Sq4Raa : s tou blonckou souhlasím %-)
    to Plači: fotky výborný

Sq4Raa
    Člen

Palči: výborný fotky 🙂

P@lči
    Člen

PROGRESS YOUR MIND @ BRATISLAVA (Dopler) 13-10-07

<a href=http://gallery.trance-foto.com/thumbnails.php?album=153

Sq4Raa
    Člen

Jo to byl hukot. Absolutný highlight byl Hammer & Bennett – Language (Santiago Nino Dub Tech Mix) a nebo Fly To Colours (Carl B Remix)…Klub je opravdu krásnej. Mínusem jsou ceny, ale zas chápu, že z něčeho žít musej :-). A taky mě naštvalo, když si jedna nejmenovaná fotografka stoupla při breakdownu Fly Away (CG Remix)) stoupla před schulze a fotila lidi, jeho a pak pózovala ostatním fotografům, kteří ji fotili z horního patra…Když už maj i ty ignoranti, na které nadáváme na halovkách akreditace., tak už opravdu nevím……:_)

milan
    Člen

Tak Dopler jako vždycky nezklamal. Lieskovský zahrál mám tušení i Robyn – With every heartbeat. Schulz začal Daydream a pak to jelo jedna pecka za druhou. Ke konci když pustil Big sky, tak jsem si nalepil ucho k repráčku a vydržel až do konce této pecky:oD. Každopádně lidí docela bylo dost. No a co mě příjemně překvapilo, že jsme narazili na ochotný slovenky, když jsme se ptali na spoj do dopleru. Ještě se mi nestalo, aby někdo cizí mi dal lístek na autobus zadarmo (měli jsme nedostatek drobných do automatu). Dokonce nám ochotně vysvětlili cestu. Nevím, ale pokud jsou všici slováci takoví, jako ty tři holky……
    Zbytek až někdy k večeru, když se vyspím po tomto „náročném“ víkendu:oD

.:veon:.
    Člen

no takze kto, kedy, ako ide? ja s najvacsou pravdepodobnostou SA s odchodom o 18:00 od grandu z brna.

deivis
    Člen

Uvidim jak bude po E-MOTION. Ale je to dost mozne ze si Schulza dam.. Pokud nebude unava z cele akce.

.:veon:.
    Člen

snappy, ja idem busom a miesta bude isto dost 😀

Honzin
    Člen

jede nekdo autem a ma volne misto rad bych se pridal

snappy
    Člen

a kdo jede jinak nez vlakem a ma free misto? kdyztak bych se podilel na spolujizde…diky

Sq4Raa
    Člen

Jáááá 🙂

ceero
    Účastník

BoRo napsal(a):
    ——————————————————-
    > po shlednuti Eurotripu a Hostely-nohy me tam
    > nebude!:oD

:_):_)

milan
    Člen

Tak co, kdo se chystá?

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 81)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.