Úvod›Fóra›Trance Diskuse›13.12. Czech This Future 3 ; From Old School To New School ( Schweppes Freestyle music club Slavie, Praha)
Toto téma obsahuje celkem 210 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Honzin a poslední změna proběhla před 16 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 213)
majklhauske : z toho važně asi nikdo nepozná nic … pokud na tom trváš tak dám někam ukázku nebo ti to někam dodám na CD – ale je to vážně neposlouchatelné … nebo pokud to opravdu míníš zkusit analizovat tak to uploadnu, ale mám pomalej upload a jsou to 2 kusy 100 a 220 MB … dto snad nedám ani přes noc …
BTW sry, že jsem na ten tvůj předchozí post nereagoval … btw koukam ze jsi na ICQ tak se dohodnem tam …
já bych jak jsme psal radši ten set i když teda chrčivej a neposlouchatelnej.. 😉 kdysi jsem tu o to žadal a nebylo mi řečeno nic.. na fotkách vypadám blbě to vím 😀
Tak dnes jsem konečně v rozmaru, že jsem resamploval ty fotky (opravdu jsem je nijak netřídil …) zkusím projet vaše žádosti tady – komu dnes nedorazí pomocí ICQ link na Iskladku tak ať písne …