TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 13.12. Czech This Future 3 ; From Old School To New School ( Schweppes Freestyle music club Slavie, Praha)

• Toto téma obsahuje celkem 210 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Honzin a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 213)
  • Autor
    deivis
    Člen

[quote Newman][quote drobex]Rave je spiš pro venkov směr na východ.[/quote]

sm12[/quote] A ne? Občas se i na tom východě děje něco 🙂

Newman
    Člen

[quote drobex]Rave je spiš pro venkov směr na východ.[/quote]

sm12

bajkal
    Člen

Dejve rozumim ti taky se mi tam moc nehcesm3vis co pujdeme povinne v rudem joooooosm15at vidi jaka barva je nejlepsism5

TIGI
    Člen

Jak jako nekurackej bar. To je teda vyber. Bud umru zimou s cigarem nebo umru abstakem bez cigara 🙂

drobex
    Člen

DkdkdkdkDave: co máš proti prostoru? Náhodou nekuřácký bar s výbornym barem vlastní aparaturou, luxusními čistými toaletami, točenou Plzničkou a venkovní terasou pro ty, co to bez cigara nevydržej. Hehe budou mrznout čmoudi.

Paya: ja nevim ale mě tam v ty tvý tiskovce chybí zmíněnej Majklhauske. Jinak proč to neprezentujete i na technu.cz? Dyť techno.cz naláká lidi z Prahy. Rave je spiš pro venkov směr na východ.

Ještě bych taky dodal že přímo v domě je do půlnoci otevřený McDonald, takže pokud bude mít někdo hlad, tak i tohle se dá vyřešit.

DjDkD@ve
    Člen

Az na to misto konani by to slo…….. sm10

Anonymní uživatel
    Neaktivní

bych jen rád dodal, že pokud vše bude, jak má, ode mě čekejte (uk) hardtrance, jak stojí v lineupu 🙂

Paya
    Člen

sm0 mno a moje tiskovky zde:

[url=http://www.rave.cz/tiskovka.php?id=8271]rave.cz[/url]
    [url=http://www.poslouchej.net/8755-Uz-potreti-s-ceskou-budoucnosti.html]poslouchej.net[/url]
    [url=http://www.djz.cz/Czech_This_Future_3_From_Old_School_To_New_Style_news]djz.cz[/url]

tak přijďte, bude to stát za to!

Lukin_
    Člen

i Lukin se staví když bude v ten den v praze sm0

honzin 2 věci: tak za A žadná slávie ..sm8 ale Slavie.. a za druhý celý název toho baru donedávna byl Schweppes freestyle bar.. 😉

zooropa
    Člen

[size=x-large]Uz se moc tesim[/size]

bajkal
    Člen

I ja dorazim pac becher potoce proudem.Ale ja budu bez alkoholu,protoze musim v nedeli namahat svoji hlavickusm16

Flash2001
    Účastník

Dorazim. Sice lehce pozdeji (mamka ve SY slavi taky narozky, tak musim stihnout oboje), ale budu tam.

s(h/k)oda…. já jsem v Plzni na BAM Night 🙂

Last
    Účastník

Hmm, týden před tím mám taky narozky, že bych kumulativně přišel? sm3

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 196. až 210. (celkem z 213)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.