TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 13.12. Czech This Future 3 ; From Old School To New School ( Schweppes Freestyle music club Slavie, Praha)

• Toto téma obsahuje celkem 210 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Honzin a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 213)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

Heh, já jsem taky myslel, že je to myš sm2

veronique
    Člen

mluvim o jedine fotce, ktera je tady zatim k videni – tzn. ta na predchozi strance…. doufam (uz jen pro tvoje dobro), ze po obnazeni na tobe nic jako mys od pocitace nevypada ….sm0

Gizmo
    Člen

žiši o jaké fotce mluvíš ??? :-O snad jsem se někde neobnažoval sm15

btw hotky hotove vecer je poslu na vystaveni a pak … dej se ruka pane … teda vystavovatelova …

veronique
    Člen

jezis ted koukam na tu fotku znova a divite se mi a memu prvotnimu usudku? dyt i ten kabel od ty mysi vede … to jsem predtim nezaregistrovala :)))

veronique
    Člen

to Hellman & Gizmo: ja myslela nejdriv ze je to pocitacova mys sm15 vazne, az pozdeji mi doslo, ze Marecek nehraje z kompu ale z CD playeru, takze to nemelo symbolizovat spojeni s pocitacem ale proste „vogela“ 🙂 To bude tim, ze jsem v jadru opravdu slusne devce, proto mi to hned nedoslo … a nebo mozna taky az moc sedim u kompu sm6

Gizmo
    Člen

honzin očekávám na mailu link na sendspace se vším :-)))

Hellman : na otázku tatínka cože to tam dole mám nakresleného jsem mu oznámil, že se jedná o schématickou značku pánského přirození – ušklíbnul se a odkráčel… tak nevim :-)))

Hanny
    Člen

Hellman: koukám, že já se taky opilá umim podepisovat 😀 Saka co to bylo za blbou fixu 😀

Anonymní uživatel
    Neaktivní

gizmo, honzin: kluci sorry za ty trika sm15

Ligaya
    Člen

Honzin: Díky za fotky, je to teda nářez!!!

Honzin
    Člen

tak pro nedočkavce výběr ze zabijáckých fotek na [url=http://honzinl.rajce.idnes.cz/Czech_This_Future_3/]Czech This Future 3 foto by Honzin[/url][img]http://img1.rajce.idnes.cz/d4/1/1441/1441147_b9c4f9cdf979ae508f1d414411ae6cb4/images/100_6608.jpg[/img]

Foto bylo zhotovené ke konci párty, takže dotyčná osoba byla velmi unavená nebo začla z té hudby zatloukat hřebiky dle výrazu. PS: Podobnost s jedním z oslavenců je čistě náhodná

Raduška
    Člen

Zoologická: Tak je to ten jak na něj Zdeněk spadnul střešním oknem?!

Wiking: s abzukou na mě nechoď :o))

Anonymní uživatel
    Host

Raduška – that is correct. Priste se podepisu azbukou SOUSED a bude po ptakach 🙂

zooropa
    Člen

No vidis a me by se to zrovna hodilo kdybys mi je vzala. Fakt dik.

Jinak prvni indicie na tajemneho „souseda“ je ze to ma neco spolecneho se Zdenkem. (Radush a Hellman zacinaji tusit)

Raduška
    Člen

WereWiking: na mém tričku Viktor? Nebo ne?

Anonymní uživatel
    Host

Tak, tentokrat uz zaregistrovan (abych udelal radost cetnym tazatelum z akci :))

Jeste jsem chtel dodat podstatnou poznamku, pamatujte : The cake is a lie!
    (modri vedi)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 213)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.