TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 13.12. Czech This Future 3 ; From Old School To New School ( Schweppes Freestyle music club Slavie, Praha)

• Toto téma obsahuje celkem 210 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Honzin a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 213)
  • Autor
    Raduška
    Člen

Gizmo: nenapínej nás!

Hej ale čím dál tím víc mi začíná docházet, že to kluci uplně megabáječně připravili.
    Gizmíku a Honzíne jste uplně nej! Díky moc! Jsem tam vlastně ani nehla prstem, jen jsem dovalila svůj sexy zadek. Tak já nevim, můžu příště třeba vzít kabely, nebo já nevim, no sm15

Anonymní uživatel
    Host

Majklhauske : no… a ja stihl oboji 🙂

Anyways, diky vsem znamym a neznamym (hadam, ze podle meho aktualniho nicku me moc lidi nezna, nevadi :)) za vydarenou akci, jese jednou vse nej etc. (you know the drill) oslavencum.

Jsem rad, ze se red zone (aka „chillout zone“, zalezelo na tom, jak se nam zidlemi zadarilo korigovat osvetleni) libila, treba … to vyjde i priste 😉

Toz snad nashle 10.1. na dalsim peknem eventu

Zdravi

WereWiking aka zidle-pod-slunenici-a-na-chvili-jeste-pro-dalsich-6-lidi

PS: Pro ty, kteri si radi pisou denicky – tento event :: http://www.last.fm/event/858355 , Zoomag 4 :: http://www.last.fm/event/866075 // editace je volne pristupna, takze nesrovnalosti muzete upravit

Gizmo
    Člen

mám tip na souseda … Tmavěji červené tričko a světle hnědé vlasy, pravděpodobně modré džíny s červeným páskem???

Prej místo dělání fotek mám uklízet … ale zkusim to zvládnout skloubit

Jinak pravděpodobně to udělám tak, že zásadní a technicky kvalitnější fotky nechám vystavit snad do zítra na DJz a jako vánoční dárek rozešlu zájemcům kontakt na balík všeho … tak za týden …

Raduška
    Člen

Ty seš taky hujer! Koukej se učit!

Anonymní uživatel
    Neaktivní

hujer!sm15

ehm díky všem co vydrželi až do rána sm3 někteří překvapily za tam pařily i na mě (small raduš a jiný no hard založení.. ) nekteří zase překvapily že radeji seděli před záchodem .. mno což..:)

gizmo já si svůj set rád poslechnu i tak přez to co si psal.. alespon totiž zjistím co jsem hrál ..sm0

Dolikus1
    Člen

Raduš: já ti řikal,že toho souseda nemáš odemě:))) a to sem myslel,že sme ve vlaku už měli střízlivětsm15

Flash2001
    Účastník

Ligi: se divím, že ses zvedla. U mě to při centrifuze nikdy nešlo a nebo jsem pak rovnou běželsm15

Ligaya
    Člen

Fleš: No pomohla sklenice vody a 2 díly Sexu ve městě. sm15

Tak už řekněte, kdo je ten „soused“?!

Raduška
    Člen

Takže jako SOUSEDA neznal nikdo, nebo jen někdo?

Flash2001
    Účastník

Ligi: jó centrifuga, toť věc velice nepříjemnásm15 Nepomáhalo ani brždění nohou o podlahu?

Ligaya
    Člen

Fleš: Mně nebylo zas tak blbě, jen se nějak otáčela postel sm15.

Fotky budou asi ve čtvrtek večer, vydržíte, že jo? 🙂

Anonymní uživatel
    Neaktivní

ligi: normálně vyndám kartu, šoupnu do kompu, zkopíruju, zazipuju, uploaduju, hodim link a můžu zase učit sm2

Flash2001
    Účastník

Já věděl, proč se panákům vyhýbat, konečně jsem si to pořádně užil bez opice za krkemsm15 Jináč na fotky jsem hodně zvědavej a žádná cenzura!sm18

Ligaya
    Člen

Ach bože, moje hlava… sm15

Ták, darzí spolupařící!
    Foťák mám, ale budete muset vydržet, protože tenhle týden je zápočťák a nestíhám už tak. A s tou cenzurou… já vám nevim. Dám tam všechno, jen když slíbíte, že se mi nebudete smát!
    Akce byla skvělá! Strašně ráda jsem vás všechny viděla a pokud jsem se někomu dostatečně nevěnovala, tak se omlouvám a příště to napravím sm3.
    plusy akce: klub, DJs, pařmeni, barmani (sm16), atmosféra, ….. asi všechno
    mínusy: kocovináááááá!!!

Papa, vaše Ligi

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 61. až 75. (celkem z 213)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.