TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 13.12. Czech This Future 3 ; From Old School To New School ( Schweppes Freestyle music club Slavie, Praha)

• Toto téma obsahuje celkem 210 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Honzin a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 213)
  • Autor
    zooropa
    Člen

Hahahaha – tyjo ja tady fakt dostavam zachvaty. Ja vim kdo je onen tajemny „soused“ ale necham vas v tom jeste chvilku vykoupat nez prozradim jeho identitu, treba ho vypatrate. Kazdopadne jste ho asi do tohoto mejdanu neznali.
    A po mejdanu uz jsme byli sousedi vsichni.

Jinak ja bych chtel taky podekovat za pozvani, za paradni akci, vymazlujem si je cim dal vic ze jo.
    A krome oslavencu bych chtel podekovat specialne Buchtakovi a jeho zenusce Veronice, kteri doslova zachranil situaci a zajeli se mnou pro kabely do Libne.
    To jen abych vysvetlil proc sme se s Hellmanem prohodili a ja hral pozdejc nez jsem mel.

Fotky sem Fotky sem a zadna cenzura ju?

Hanny
    Člen

Party vynikající – nemám slov.
    Užila jsem si to maximálně. I když v určitých momentech mám bohužel (bohudík) výpadky paměti 😀
    Konečně jsme s Raduškou a Ligayou opět našly bar, kde maj (i když předražený a bez višní :D) Chupito. Zato s barmanem, kterej rád experimentoval 😀
    Chillout místnost byla taky povedená 😀

Gizmo: … fuj s jakejma lidma se to stýkám … Tuhle větu budu záměrně ignorovat a doufat, že jsi zrovna nekoukal na naší společnou fotku. Pokud jsou fotky ještě větší zlo než z CTF 2, tak se máme na co těšit 😀

Raduška: A ty bys cenzuru, minimálně fotek ze záchoda, měla provést 😀

Raduška
    Člen

Ďolík: možná bych byla radši, kdybych tu ranní dávku cibule nestihla. Jsem byla tak vožralá, že sem si toho asi nevšimla nebo co…

Dolikus1
    Člen

Hellmanovááá: o žádným sousedovi nic nevím:)) tak moc sem zase proboha snad nebylsm0 Jinak za hambáče mužou opět Český dráhy..kdyby jeli,tak jak měli,tak ste žádnou žranici nestíhali:)

Raduška
    Člen

Dolík Kus: Já měla pivo od Scandy, ty jsi nechtěl. Jo a v tom hambáči co jsi mi kupoval na hlaváku byla cibule. Došlo mi to po probuzení sm15 Takže ti dlužim jeden cibulovej, těš se!

A kdo je teda SOUSED?

Gizmo
    Člen

Raduška : no jako doufám, že se foťák objeví … případně cinknu panu provoznímu ale nestraš … jinak si asi málo bumbala – pokud se ti něco stalo tak to bylo asi nedostatkem alkoholu – jak je známo ožralej umí i pod vodou dejchat … sm15 ne doufá, že už nic nebolí a že je celkově ok

V neděli jsem absolvoval oslavu doma – strašně se divili, že se i nechce běhat s foťákem a a cvakat a že bych radši koukal na pohádku skrz víčka sm15

Add vlaky – proto jsem tentokráte volil odvoz po 4 kolech

Bee sousedi – všichni kolem Zooropy to měly taky tak nevim

A u někoho jsem tu zahlídnul mini povzdechnutí nad cenama – zž by mě zajímalo kde jsem naposledy byl aby tam bylo tak levno … cena 35 za 1/2 litr Gábiny a 45 za Plzničku je myslím na Prahu více než přátelská panáky vetšinou do 60 Kč taky a míchačky většinou pod 110 …

Souseda a sousedku tam na různých částech těla propagovali Zooropovi s kýmsi …

nic jedu taky domu … (ale ze jsem toho dneska v praci udělal panečku :-))

Dolikus1
    Člen

Raduška: já o žádným sousedovi nevím:))) Vím,že sem něco řešili ve vlaku,ale tam to nejde brát zase zcela vážně,ptz sme pomalu vynadali průvodčímu,jaktože nemaj ve vlaku pivosm15

Raduška
    Člen

iamek: tak to jsi šťastný muž, užívej si to :o))

Hej lidi, já jdu napsat tý Ligaye, ať hodí na net fotky.

iamek
    Člen

raduska : nekradu, chodim do skoly, kalim … sm15

iamek
    Člen

raduska : nekradu, chodim do skoly, kalim … sm15

Starf
    Člen

gizmo: jojo, to sem ja 😮

btw Metelesku Blesku bylo fakt supr, kde to najdu? sm14

Raduška
    Člen

Nekradu, studuju, kalim, nemám prachy :o))

iamek
    Člen

raduska : Mas jezdit prvni tridou sm16

Raduška
    Člen

A Český dráhy jsou mrdky mediální, kdyby to jelo tak jak má, tak sme mohli ještě doposlechnout Housku a nemuseli jsme zevlovat na nádraží. Ani nemluvim o tom, jak jsem pak ještě s drakem jela v neděli večer natřískaným vlakem do OL.

Raduška
    Člen

Moji milí,

chci vám všem strašně mega moc poděkovat za krásnou akci.
    Původně jsem zamýšlela všem poděkovat jednotlivě, ale došlo mi, že si toho moc nepamatuju, víceméně jen krásný pocity.

Sory za pozdní příchod. Asi tak stopadesát milionů let jsem rozbalovala dárky od Marečka a pak jsme se taky zdrželi z různých jiných důvodů.

Co se týče fotek…Zajímalo by mě, jestli má Ligaya foťák u sebe, protože nevim kde skončil od tý doby, co jsme s Hellmanem spadli na topení. Pak jsem taky zjistila, že mám poškrábaný předloktí, modřinu na zádech a na břiše podepsanýho nějakýho SOUSEDA… nevíte někdo co to má bejt? Prej někdo od Dolikuse…

Tak těpic, zlatíčka moje, je mi teď tak nějak líp :o))
    Pusu všem!

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 76. až 90. (celkem z 213)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.