Úvod › Fóra › Trance Diskuse › 13.12. Czech This Future 3 ; From Old School To New School ( Schweppes Freestyle music club Slavie, Praha)
- Toto téma obsahuje celkem 210 odpovědí. Do diskuze (42 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel
Honzin a poslední změna proběhla před 16 roky a 4 měsíci.
-
AutorPříspěvky
-
15. 12. 2008 v 14:30 #109898
Athro
ČlenParádní zážitek, i když jsem nemohl zakřepčit tak, jak jsem si to plánoval, ale užil jsem si to skvěle. Přesně, jak psal Vyrys, narozeninový akce se spoustou známých lidí jsou opravdu bezkonkurenční (kam se hrabe Armin Onlysm15).
Jinak teda oslavencům ještě jednou díky za pozvání, a samozřejmě ať je do budoucna líp!
BTW, Metelesku Blesku hit století!!! sm10sm0
15. 12. 2008 v 14:04 #109895Paya
Členwow, lxs! athrův oldschool velmi potěšil, hellyho finally mě málem zabilo, zooropa zmasakroval parket Metelesku Blesku a tigi s alexxem předvedli techtrance a mashup smršť – super! škoda, že jsem nemohl být na celé intro (vyrys) a outro (houska), znělo to velmi dobře! ve finále jsme si i zajumpovali ;oD p.s. díky zooropovi za The Other Side ;o)
15. 12. 2008 v 12:47 #109892Gizmo
ČlenStarf … Podle fotek… červené tryko ??? Číslo 52 ?? Neboj se a příště do mě klidně kopni … halt mam hlavu děravou …
15. 12. 2008 v 12:20 #109891vyrys
Členmoc moc prijemny vecirek, ja tyhle akce mam stejne nejradsi, vsichni pohodove naladeni a panakove pristupni…proste parada! dik vsem oslavencum za pozvani a jeste jednou vsecko nej!
15. 12. 2008 v 10:42 #109886Starf
ČlenGizmo: tak tak, bylo to nekde pred mixakem, jestli ti to pomuze k pripomenuti 🙂
15. 12. 2008 v 10:06 #109884Gizmo
ČlenRád bych poděkoval panu procoznímu Petrovi Skučkovi za naprosto luxusní přístup k věci (nic nebyl problém a ve všem se snažil vyhovět), Jirkovi (druhý pán za barem), pánům co se střídali za myšpultem a těm všem co se pohybovali před – prostě všem kdo se ukázali a dokázali udělat z oslavy narozek tak úžasnou akci. Děkuju všem a spluoslavencům ještě jednou vše nej a ať je další život nekončící párty bez problémů se zdravím, a dalšíma už nepodstatnejma věcma jako penězma, školou a tak 🙂
Špatnou zprávou je, že setíky nahrané nejsou – je to neuvěřitelně přebuzené a tím nepoužitelné (ač jsem to měl na svojí straně stažené co to šlo … ) – pokud by náhodou někdo z lidí měl vlastní záznam (předpokládám maximálně Alexx nebo Zooropa) tak bych vás poprosil :-O, Athro se mi zavázal udělat domácí mix z téhož (předem dík)…
Pro některé dobrou, pro některé špatnou zprávou je, že fotky jsou snad to největší zlo co jsem nafotil :-))) Jedinou konkurencí je minulá akce téhož jména z Anubisu. Dnes je snad spatlám do kupy…
Jinak pevně doufám, že všichni kdo tam pořizovali nějaké foto a video vzpomínky mi písnou a případně je loupnou na nějaký sendspace nebo něco obdobného – předem díky sm2 jo a cenzura je pro děcka ju ??? sm15sm15sm15
2 Starf : s tebou jsem se to tam seznamoval vid ??? Pokud jo tak už si jen nepamatuju obličej, pokud ne tak si nepamatuju ani jméno … pokročilý věk s sebou nese různé věci …
BTW díky Athrovi za retro setík – Walhalla, Adagio v jediném správném EDM mixu (Ferdovo samozdřejmě) a Langeho Follow me bylo něco co mě (zcela očekávaně) naprosto dostalo, rozsekalo, rozsmutnilo, pobavilo, rozesmálo … (o čem že to je tahle muzika ???).
Jinak speciální díky za 2 věci a to Gouryella – Walhalla a Storm – Time to burn – věřím, že minimálně tehdy bylo na parketu o jednoho víc … sm4
Edit: málem bych zapomněl poděkovat svému personal-taxi driverovi Woozovi – hladká doprava na akci a z akce mě pravděpodobně zachránila od keců doma …
Edit2 : kua ale některý ty fotky to je fakt zlo samo sm15sm15sm15 … fuj s jakejma lidma se to stýkám … a k čemu mě to … co to? To asi nebudu já, že ne … mám dojem, že mnoho z nás se diskvalifikovalo z vrcholné politiky a veřejného života, protože by nás bulvár asi zničil hned na začátku kariéry sm15sm15sm15
15. 12. 2008 v 9:15 #109880Chazty
ČlenJsme s kamarádkou stadion asi 2x obešly, Než jsme to našly. sm15
jinak hodně dobra akce. hlavne ten konec byl bezvadnej 🙂
sice je to Slavie ale stadion maji moc pěkný.15. 12. 2008 v 1:16 #109870Buchtak
ČlenNaproto luxusní party,oslavencům ještě jednou vše nejlepší a budu se těšit na dalším vydání CTF.sm0
15. 12. 2008 v 1:11 #109869dance-girl
ČlenSkvělá akce.
Vystupující DJs předvedli super výkony (speciální poklona Hellmanovi a Zooropovi sm3), zaznělo i pár oldskoolovek (RMB – Spring, Cosmic Gate – Exploration of space….). Klub mi sice zezačátku přišel zvláštní, ale nakonec se ukázal jako vyhovující… jak hlavní místnost, tak terasa i „chill out room“. Lidi fajn a pařilo se taky výtečně sm314. 12. 2008 v 19:57 #109780Petros99
ČlenJj b-day party to byla opravdu luxusní, oslavencům přeji také ještě jednou VŠE NEJ!!….prostor pěkný na paření, ceny by mohly být trochu levnější,
sety DJ´s byli vynikající, až tedy na ten hardstyle (to mě osobně už mooc nebavilo), hardtrance eště snesu, ale hardstyle už neesm0.
Nejvíc jsem si zapařil když hrál Tigi a Alexx, to mě bavilo nejvíc, ale samo že ostatní taky dobrý….
Také mě pobavil barman, když jsem si u něj objednával ledovej čaj, tak vždycky se mě zeptal: „Jestli opravdu ledovej?“sm15
Těším se na další takovou akci, v nejbližší době to bude ten Zoomag nebo samozřejmě EC 2 v Brně, kdo se chystá tento páteksm5
14. 12. 2008 v 19:31 #109775Dolikus1
ČlenVýborný,výborný,výborný:) Klubík parádní a terasa na kouření luxusní:)) Lidi skvělý,hudba ještě lepší…akorát teda semnou zase nebude kamarádit peněženkasm15 Jinak chillout room neměl chybu:)
14. 12. 2008 v 18:58 #109769veronique
ČlenMně se to taky libilo 🙂 prostor me nadchnul zevnitř i zvenku z terasy …, muzika byla dle meho gusta, lide pratelsti, veselo bylo … jak to ma na narozkach byt. Sice jsem taky ponekud pustila zilou sve prkenici, ale co, stalo to za to 🙂 Oslavencum jeste jednou vsechno nejlepsi!
14. 12. 2008 v 18:54 #109768SHP
ČlenMě se to líbilo, i když jsem se stavil jen na chvíli.
Nejvíce se mi líbilo, jak jsme na záchodě hráli pyjovanou…
14. 12. 2008 v 18:53 #109767Starf
Člensice sem tam za piti nechal asi tolik, jako necham na zahranicnich akcich vcetne jidla, ale ocividne to piti bylo kvalitni, neboli me hlava a nic, takze aspon tak 🙂 jinak hudebne gut, ikdyz sem tak polovinu casu stravil v „chillout room“ sm2
14. 12. 2008 v 18:50 #109766Honzin
ČlenVšem bych chtěl poděkovat za skvělou atmosferu, skoro nemám slov. Akce s vyvedla na vybornou, všem co přišli bych rád poděkoval za návštěvu, která tenokráte dosáhla třímístného čísla :D. Samozřejmě děkuji DJ´s za výborné sety a hlavně mockrát děkuji za dárky..This was CTF3 .See you next year at CTF4 (in summer…)
-
AutorPříspěvky
- Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.