Toto téma obsahuje celkem 106 odpovědí. Do diskuze (51 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Muff a poslední změna proběhla před 15 roky a 9 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 114)
[quote Davy]OK. A jak jedeš? Nějakým odpoledním vlakem nebo autem? Přidal bych se.
Tajně jsem snil, že se ozvou nějaké 2 krásné brunetky, ale co, tak se aspoň pěkně opiju. sm15[/quote]
to ja bych taky rad, jenze to nikdy nevyjde 😀 asi je nekde chyba (urcite ne ve me! 😀 )
[quote Anonymní uživatel]nevíte pls lidi jak se dostat do sasazu na 23:30h kdyz pominu taxíky? vidím tu spoj, kt. tam je az v 0:12h. neslo by to nejak , co vy na to? díky za kazdou radu. klidne i na driv . kolem 23 - 23.00h. abysme neprosvihli 50minut z markusova setíku, bude to totiž narez, díky vsem za info. z hl.vlak.nadrazi k sasazu[/quote]
http://jizdnirady.idnes.cz/praha/spojeni/
normálně to je z hlaváku metrem směr LETŇANY 2 stanice a pak po výstupu z metra pojedeš tramvajkou směrem doleva jednu zastávku a tam vlezeš do tržnice a je to druhá budova po levé straně viz mapa na http://www.sasazu.cz
[quote Davy]OK. A jak jedeš? Nějakým odpoledním vlakem nebo autem? Přidal bych se.
Tajně jsem snil, že se ozvou nějaké 2 krásné brunetky, ale co, tak se aspoň pěkně opiju. sm15[/quote]
Já jedu vlakem v sobotu ráno, mám ještě něco v Praze domluvenýho, ale klidně si můžem dát sraz někde před klubem. Je mi to jedno, lepší je vždy být ve více než jed jeden. Co ty na to?
2 Hanny, dík moc za radu akorat ja se tam nevyznam vubec, tak kdyybs mohl/a , pisni mi pls na icq – 278-667-944, byl bych moc vdecny za radu, moc se na tu akci tesíme….dík moc, nebo mail miky1155@seznam.cz, ozvi se pls, dík moc
nevíte pls lidi jak se dostat do sasazu na 23:30h kdyz pominu taxíky? vidím tu spoj, kt. tam je az v 0:12h. neslo by to nejak , co vy na to? díky za kazdou radu. klidne i na driv . kolem 23 – 23.00h. abysme neprosvihli 50minut z markusova setíku, bude to totiž narez, díky vsem za info. z hl.vlak.nadrazi k sasazu