Toto téma obsahuje celkem 21 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Ronny K. a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 33)
[quote Star_Guitar]Už to vidím. To je rychlost sm4 Jdu na to[/quote]
No to jo, pac na hotelu je celkem slusny net, tak to docela slo. Mam jeste fotky, kde je focen parnik a okoli pri plavbe, ale to pridam pak az z UK. Ted na to nebyl cas.
[quote Gizmo]Bohužel nebudu ... mám návštěvu naslibovanou přes rok ... :([/quote]
Skoda.
Ja zase nejsem v nejlepsi zdravotni kondici. Mam slusne narazene zebro a mam omezenou a velmi bolestivou hybnost. Bude to asi horsi s komunikaci s lidmi, ale udelam vse co mi muj zdravotni stav dovoli. Kazdopadne uz se na tu akci moc tesim i pres tento handicap a doufam, ze si to na parniku vsichni moc uzijeme. BTW warm up zacina kolem 6 odpoledne na Palacaku. Kdo chce, necht prijde a prida se k nam. sm5sm4
Tak uz za tyden !!!!! Uzivam si srpnove leto v Beskydech a strasne se uz tesim na 6ti hodinovou plavbu. Bude to prikemna zmena. Z hor na ricni plavbu 😉 btw asi se bude odehravat pred plavbou na nabrezi mensi warm up, tak jsem moc zvedav. No a jestli to dam jeste na konci, tak se jeste budu ucastnit afterparty. To se ale jeste uvidi 😀
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 33)