TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 13.8.2011 – Parnik Danceradia

• Toto téma obsahuje celkem 21 odpovědí. Do diskuze (14 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel Ronny K. a poslední změna proběhla před 14 roky a 2 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 33)
  • Autor
    Ronny K.
    Člen

[quote Joe]Wooooooot!!! Dobrý termín, to bude akorát po výplatě 🙂 Ronny bezva, pro mě nejlepší akce léta :)[/quote]

Super, rad te zase uvidim. Kazdopadne tentokrate hodime rec. Nicmene mi posli PM s tvou emailovkou, kde chces dostavat promotion.

Preji hezky vecer.

Joe
    Účastník

Wooooooot!!! Dobrý termín, to bude akorát po výplatě 🙂 Ronny bezva, pro mě nejlepší akce léta 🙂

DjDkD@ve
    Člen

Blbe datum, tou dobou budu parit v Zurichu na StreetParade…

Ronny K.
    Člen

[quote jan_vavra_noregl]Výborný. Tohle je příjemné překvapení. Pravděpodobně se tam objevím. Tohle bych si nechtěl nechat ujít![/quote]

Ja jsem se ti o tom nezminil ? Tak to se omlouvam.

Doufam, ze vyjde supr pocasi.

Anonymní uživatel
    Host

Výborný. Tohle je příjemné překvapení. Pravděpodobně se tam objevím. Tohle bych si nechtěl nechat ujít!

Flash2001
    Účastník

Newman: určitě doražsm4

Newman
    Člen

Tak tady bych chtěl být hrozně rád. Je to v sobotu, takže snad by neměl být problém sm2

Kamca_
    Člen

kreeki: ok 😛 ještě to promyslim 🙂 trocha romantiky na parníku, to by mohlo bejt dobrý O:-)

kreeki
    Člen

kamča: no to víš, když jsi to ty, tak to je povinnost protančit spolu teplou letní noc noc za svitu hvězd, když už se na více parnících nepotkáme, ale to neznamená, že se tě nebudu snažit vytáhnout na minimálně ještě jeden, třeba ten o týden později, nasadim smutný oči, nabídnu teplou postel a uvidíme, jak budeš odolávat sm2

Kamca_
    Člen

Kreeki: super 😛 tak se tam uvidíme

kreeki
    Člen

Ronny a Dennis Sheperd? ale né, to ještě popřemýšlím, jestli dorazím na dva parníky hned po sobě, každopádně na tom pátého budu určo a o týden později se uvidí spíš podle peněz sm3

Kamca_
    Člen

já se chystám 5.8. na parník, takže tenhle vynechám …

Jimmy-Gellar
    Účastník

13.08.2011

TRANCENAVIGATION

Crossryders & RONNY K & DENNIS SHEPERD

Ronny K.
    Člen

[quote tranzLift]v těch dnech bych měl mít dovolenou, tak že bych se taky někde už ukázal[/quote]

Urcite doraz, cim vice nas bude, tim vetsi bude sranda sm11

tranzLift
    Člen

v těch dnech bych měl mít dovolenou, tak že bych se taky někde už ukázal

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 33)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.