TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.11. Akesson a Anguilla Project na Trance Session v Krnově

• Toto téma obsahuje celkem 172 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tracidek a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 188)
  • Autor
    pokoko
    Člen

jj to on je ale to už nebude žadne šampanske newman ted sis podepsal ortel chlapesm15 Ne delam srandu 😉

dukelak
    Člen

newman: díky moc sm4
    pokoko: máš obchodnickej talent, ale newman je dobrák sm2

Newman
    Člen

Mezitím, co jsi ten kšeft domlouval, jsem to měl už uploadnuté, sorry sm2 Ale možná jsem ten odkaz mohl nějak vytrejdovat s tebou, jsem ho*no obchodník sm15

pokoko
    Člen

Newman: jsme tady domlouval kšeft a ty mi to takhle zhatíš však počkejsm15

Newman
    Člen

[quote dukelak]hůů? reupnul by někdo Akessonův setík někam? sm2 plz,plz[/quote]

http://www.rapidspread.com/file.jsp?id=djritvdxyh tady to máš sm4

pokoko: u mě to má free sm15

pokoko
    Člen

2 Dukelak za pivo to maš na zippy nebo na rapidusm15

Kamca_
    Člen

2 dukelak: a co používáš za prohlížeč? ve FF to jede v pohodě

dukelak
    Člen

hůů? reupnul by někdo Akessonův setík někam? sm2 plz,plz

dukelak
    Člen

mě sajta naběhne,ale bez odkazů na cokoliv… 🙁

Muff
    Člen

Kamca_: set je celej, on hral skutecne jen tak kratce coz je velka skoda protoze by si zaslouzil delsi cas (bylo moc djs a malo casu ale premyslim ze jej znovu pozvu na dalsi trance session tak uvidime 🙂
    pokoko: akci urcite zopakneme 🙂
    Newman: ze setu nebylo nic ustrizeno takze by mel byt opravdu kompletni tak jak jej Akesson zahral. Pochybuju ze by se zrovna ustrihla posledni skladba.

Newman
    Člen

Set má opravdu jen 84:55 minut, chybí v něm Akessonův poslední track, který bych tak rád zase slyšel, protože to byla fakt pecka sm7

Tak nechybí, this is weird sm6

pokoko
    Člen

No mi když jsme to stahoval to napsalo ke konci stahovani nejakou chybu. Ale to asi bude problem mezi monitorem a židli a ne problem se setem

Kamca_
    Člen

to je super 🙂 a určitě je ten set celej? že by hrál necelou hodinu a půl to se mi nezdá

Newman
    Člen

Paráda, nejlepší set celé noci je online sm5

pokoko
    Člen

eeeejjjjjjjjj tak to je delo že je aji set:) Muffe nezopaknem akci třeba přišti tyden? zakalil bych zasesm7

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 1. až 15. (celkem z 188)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.