TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.11. Akesson a Anguilla Project na Trance Session v Krnově

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 188)
  • Autor
    Kamca_
    Člen

vypadá to docela lákavě, ještě si to rozmyslim. v tom období je fakt moc akcí … sm16

tracidek
    Člen

2 Sickboy: Když tě zval Björn,tak se stavit musíšsm2….takové pozvání se neodmításm3

deivis
    Člen

Lukin_ [sz] – jj Apple sorry.. Trošku sem zdecimován tímto názvem.. Jedná se o Apple.. Dříve sem také s tím měl problémy při psaní na iBooku.. Ne vždy to vezme tak jak má..

Lukin_
    Člen

aha,aha děkuji za vysvětlení 🙂

Sickboy
    Člen

Apple přece. 🙂

Jinak bych se možná zastavil, když už mě zval i Björn.

Lukin_
    Člen

deivis: Jabko? Vysvětlit prosím 🙂

deivis
    Člen

Lukin_ [sz] – to spíš vypadá na jabko..

Lukin_
    Člen

Ma7ous píses azbukou? sm16

Ma7ous
    Člen

[quote tracidek]2 Muff: jedin� co je mo�n� velk� m�nus,�e term�n spad� na p�tek,co� pro ty co chod� do pr�ce �i �koly by bylo lep�� ur�it� v sobotu....p�ece jen pro ty co pl�nuj� cestu z Prahy �i snad Plzn�,to nen� chvilka do Krnova[/quote]

No třeba já pojedu z plzne ale holt ten den na cestu obětuju hlavně aby tam bylo kde přespat a není přece co řešit.

tracidek
    Člen

2 Muff: jediné co je možná velký mínus,že termín spadá na pátek,což pro ty co chodí do práce či školy by bylo lepší určitě v sobotu….přece jen pro ty co plánují cestu z Prahy či snad Plzně,to není chvilka do Krnova

Newman
    Člen

Aha, tak se za tu AnGuillu omlouvám, nějak jsem to měl zafixované s Q sm7

Muff
    Člen

[quote tracidek][quote majklhauske]deivis.. mno trochu si to nepochopil 🙂 snad jen že delat podobnou akci v krnově je vetši dobrodružina než v praze, brne, ostrave, etc.. krnov je přeci jen menší mesto navíd dopravne celkme mimo ..[/quote]

pro nás ostraváky je Krnov celkem přijatelné místo....žádná dlouhá cesta,a vy z čech hold zase poznáte další místo severomoravského krajesm2....jediné z čeho mám obavy je technická výbave téhle jinak diskotéky[/quote]

Z technickeho vybaveni nemej obavu. Mame hotovy 3D model klubu, i jak bude vypadat stage. Zvuk na akci bude uplne jiny nez jaky se tam pouziva normalne. Stejne tak bude posilen svetelny park ktery uz i tak patri mezi nejlepsi v Krnove.

A k te doprave. Lidi z takovych malych mest resi neustale jak se dostat do vetsich mest na velke akce tak se to jednou muze i obratit 🙂

tracidek
    Člen

[quote majklhauske]deivis.. mno trochu si to nepochopil 🙂 snad jen že delat podobnou akci v krnově je vetši dobrodružina než v praze, brne, ostrave, etc.. krnov je přeci jen menší mesto navíd dopravne celkme mimo ..[/quote]

pro nás ostraváky je Krnov celkem přijatelné místo….žádná dlouhá cesta,a vy z čech hold zase poznáte další místo severomoravského krajesm2….jediné z čeho mám obavy je technická výbave téhle jinak diskotéky

Sickboy
    Člen

Nene, je to vážně AnGuilla. sm4

dukelak
    Člen

na discogs i myspace je AnGuilla 🙂

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 136. až 150. (celkem z 188)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.