TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.11. Akesson a Anguilla Project na Trance Session v Krnově

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 188)
  • Autor
    tracidek
    Člen

z těch „menších“ jmen mě napadají Mind One,Timmy & Tommy,Store N‘ Forward,Mindsoundscapes….anebo pak ruští Rest Point či Moonbeam(to asi moc menší jméno není,ale trošku jsem na ně zapoměl v předchozím příspěvku)….těch dvojic se nabízí hodně,tak je asi šance malá se trefit do té správné…a navíc třeba Akesson nebude hlavní hvězdou téhle akce a bude jí právě ta neznámá dvojicesm2

iamek
    Člen

klaptcha: Sny se mi v posledni dobe moc neplni takze myslim ze ne sm0

K1aptcha
    Člen

a co třeba Alphazone? sm16

deivis
    Člen

Autor: Palda61 (IP zapsáno) – nn nejsou. vystupují i jako DJs 🙂
    Ale ta cena je jinde sm4

Palda61
    Člen

Tracidek: asi tak, jsou drahý a navíc Signalrunners jsou jen producenti pokud vímsm4

deivis
    Člen

Autor: tracidek (IP zapsáno) – všichni djs co jsi napsal jsou headlineri na jakoukoliv samostatnou klubovou party.. navic vetsina docela dost drazi..

tracidek
    Člen

Muff: tak dokonce ještě druhý host ze zahraničísm3….a dokonce dvojice co tady ještě nehrála??sm10…..no napadají mě třeba Duderstadt,Super8 & Tab,Koris vs. DJule nebo Agnelli & Nelson….no ale kdo ví…to jsou jen tak v rychlosti dvojice co mě napadly…je jich jistě víc co tady ještě nehrály…třeba First State,Ernesto vs. Bastian,Aly & Fila ale u nich si myslím,že by to byla už asi drahá záležitost,taksamo jak Filo & Peri či Signalrunners z USA….z kategorie snů by byli pro mě argentinští Heatbeatsm2

Muff
    Člen

iamek: ne toho se nemusis bat, tahle dvojice v CR jeste nehrala sm4

iamek
    Člen

Muff: Doufam ze to nebudou ty dve buzny ( Kyau a Albert )

Muff
    Člen

tracidek: kapacita klubu na takove mesto je myslim dostacujici (cca 400 – 500) i kdyz na mistra kozicha Marese tam bylo 670 lidi. A i posledni djska dvojice je zahranicni… takze zadni Matamari, Rewalkers ani Bon Trip… a neni to ani Blank & Jones a Cosmic Gate sm4

tracidek
    Člen

Muff: a co kapacita klubu??….no a ještě jedna djská dvojice??sm3….asi bych tipoval Matamarysm3…ale třeba to budou Rewalkers nebo Bon Trip….nechám se tím posledním jménem překvapit…už tak je na co se těšitsm2

Muff
    Člen

No co to tady me oci nevidi sm15
    Tak sem se snazil ty jmena jeste nezverejnovat a ono uz to prosaklo ven 🙂 Vzhledem k tomu ze tuhle akci poradam tak hned zareaguju 🙂
    Nekdo zminil Kofola club – perfektni misto, bylo to v jednani, ale pro tuhle akci neprijatelne podminky. Nebo si dovedete predstavit ze se cela akce z velkeho salu pro 500 lidi kdy maji prijit na radu jedni z hlavnich djs o pul noci presune do maleho pro 100 lidi? Ztlumi se zvuk aby to nerusilo nahodou okolni obyvatele.A navic definitivni konec ve 3 rano ? Nemel sem bohuzel jinou volbu nez jednani zrusit.

Dalas – klub na urovni i kdyz z tech fotek to asi nevypada sm0 Ozvuceni klubu je dobre a na samotne akci bude jeste kvalitnejsi. To jsou veci kterych bych se urcite nebal a ani bych neresil ze tam jedou diskoteky. Svetelny park je nejlepsi v Krnove a bude na akci jeste posilen a to i s postavenou stage pro tuto akci. Navic podpora klubu pro tuto akci je vynikajici (oproti minulemu klubu kde se tato akce konala se Stepanem Bruckem a Thadeasem) coz se hodi do budoucna. Veskere dalsi info se dozvite v druhe polovine cervna v tiskovce i s plakatem a jeste jednou djskou dvojici sm0. Verim ze i ta Vam padne do noty.

COsMiC-Ray
    Člen

vyborny line up!!! skoda ze to mam tak daleko… sm9

tracidek
    Člen

andre: no to vypadá děsivěsm17…..na takové diskotéce,dělat takovou akcism8…..jaký tam asi bude zvuk??….to radči nechci ani pomyslet!!!!!sm10

andre
    Člen

tracidek: tak to mi nic neříká… ale podle googlu to bude zřejmě tato diskotéka: http://www.dalas.cz/ … podle adresy tuším,kde to je,ale až do teď jsem ani neměl o tom tušení

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 188)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.