TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.11. Akesson a Anguilla Project na Trance Session v Krnově

• Toto téma obsahuje celkem 172 odpovědí. Do diskuze (28 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel tracidek a poslední změna proběhla před 16 roky a 3 měsíci.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 188)
  • Autor
    nika
    Člen

[quote Newman]nika: super! A příště bych prosil The Last Pluck ve Fluffy mixu, dík sm0

btw fakt povedený set, jsem rád, že jsme do klubu dorazili zároveň s vámi sm4[/quote]

hehe no mne v iac sedi original mix 😛 som rada ze sa pacilo len skoda ze ta nebolo vidiet na parkete 😉

Newman
    Člen

nika: super! A příště bych prosil The Last Pluck ve Fluffy mixu, dík sm0

btw fakt povedený set, jsem rád, že jsme do klubu dorazili zároveň s vámi sm4

tracidek
    Člen

2 Nika: Děkuji…..Mrzí mě,že jsem nedorazil…vidím že jsem přišel o hodně,tracklist opravdu luxusnísm4

tracidek
    Člen

netvrdím z cd playerů…je mi jasné,že z abletonu či jiných programů,ale tak je to jedno….možná to tak opravdu není,že když má někdo radio show,tak hraje i v klubech….zas až tolik do toho nevidím

nika
    Člen

[quote tracidek]nějaké tracklisty kdo co zahrál neposkládáte??sm3......Nifra,Akesson a Eddie Sender by mě zajímali[/quote]

cawes, tu je moj tl 🙂

1. Marcus Schossow – The last pluck (Original mix)
    2. Id
    3. Style of eye – Girls (original mix)
    4. Wippenberg – Chaka laka
    5. Hammer and Herbick – You (Dyors big room mix)
    6. ID
    7. Element one – A world away
    8. Mat zo – Rush
    9. The Editors – An end has a start (Marcus Schossow remix)
    10.Nifra – Complicated life

Muff
    Člen

deivis: ja delam show z cdplayerů a nejsem blazen sm16
    Newman: Jinak Onova hraje, uz bylo o neho v minulosti usilovano s tim ze by byl na Trance Session, ale nakonec vyhral Akesson a Anguilla Project a myslim ze to nebyla zase tak spatna volba.

deivis
    Člen

Osobně neznám člověka co dělá set do radio show z cdplayerů či gramofonů. Pokud ano je to blázen..

Newman
    Člen

No podle mě to zase tak doslova neplatí sm3 Namátkou Ronny K je hodně úspěšný na ah.fm se svojí show, ale za pultem už několik let nestál… Ale tak dejme tomu, že jsou ti dva i DJové, prostě je chci tady sm0

Palda61
    Člen

tracid: opravdu myslíš, že ty show nahrávaj z playerů? sm2

tracidek
    Člen

tak ono když mají radio show,tak znamená že nejsou jen producenti ale věnují se i djingu a tímpádem by měli hrát i po klubech,teda aspoň si to takhle já myslímsm3

Newman
    Člen

tracidek: já vím, stejně jako Digital Nature má zase jednou měsíčně Audiographic Flashbacks na AH.fm.

Já ale nemyslel v rádiu, jako spíš hraní v klubech…

tracidek
    Člen

2 Newman: Onova hraje,má i svou radio show na AH.fm….jmenuje se Peak Level

Newman
    Člen

hehe, Akessonův nápojový čtyřboj na pultíku neměl chybu sm15 On snad ani jednou nepil jen vodku, či pivo, ale loknul si ze všech čtyř lahví za sebou, takže lok finské, semtexu, plzně a vody a dost často to opakoval sm2

A koho bych chtěl vidět na příští Trance Session? Co třeba Onova a Digital Nature, hrajou tihle dva nebo jen produkují?

btw k tomu zvuku: já bych nic do příště neměnil, zvuk byl náhodou skvěle nastavený, krásně čistý, ráno mi v uších nepískalo, co víc chtít? sm3

Anonymní uživatel
    Host

tak DAVE 202 nebo TALLA 2XLCsm14

Tibby: ale každá sranda něco stojí… sm7
    a myslím, že s tím, jak jsou Alíci teď všude pečení vaření, by na to musel Muff mít hodně nafouknutý rozpočet…
    začínající klubová akce v Krnově na tohle bude mít fakt těžko

edit: a navíc, Tyas, Patterson i Alíci už tu byli, chce to taky nějaký ten svěží vánek, nová jména sm2

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 31. až 45. (celkem z 188)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.