TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.11. Akesson a Anguilla Project na Trance Session v Krnově

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 188)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Host

Kamca_:vsak to sou borciiiii ja je tady chcuuuusm19

Muff
    Člen

Tibby: Aly & Fila tady ted byli na TM a myslim ze na ne by mi muj rozpocet nestacil sm15

Kamca_
    Člen

Tibby: sm15

Anonymní uživatel
    Host

Muffe tak nejvic SEAN TYASE…nebo SIMON PATTERSON…taki ALY & FILAsm5 snad tovyjde

Muff
    Člen

[img]http://www.trance-session.net/2008-11/gallery/P1020055.JPG[/img]

tracidek
    Člen

2 Palda: no pravda Moonlight madness už moc upliftová není,ale zato Rain over the ocean přece čistý uplift,a jelikož vím jen o dvou jeho tracích,tak jsem ho přiřadil možná nesprávně do téhle skupiny

Kamca_
    Člen

[quote Muff]Jojo musim souhlasit, Akesson byl hvezdou vecera... me osobne stacila jeho priprava pred jeho setem kdy si na mixaznim pultiku zacal pripravovat svuj bar 😀 To sem si rikal ze to bude hodne divoke a ono opravdu bylo. Zvladal mixovat drinky i skvelou hudbu sm15[/quote]

jj, byl mazec, jak to tam do sebe všechno klopil sm15 hlavně tu vodku sm15

A je fakt, že zvuk byl trochu víc potichu, ale podle mě to vůbec nevadilo … spíš mě překvapilo, jak byl nádherně čistej, vůbec mě ráno nepískalo v uších! sm10

Palda61
    Člen

[quote tracidek] ...uplliftové.... ....Anton Firtich[/quote]

😀

Starf
    Člen

muff: aj, to je skoda, Bulky Hero bych si rad poslech primo od mistru 😮

Muff
    Člen

Star Guitar: Sonic Division mel byt dokonce zaroven s Akessonem a Anguilla Project, ale problem je ze oni delaji pouze produkci a k djingu se nejak nechystaji coz je skoda protoze to bylo jedno z prvnich jmen ktere jsem tehda v lednu bookoval. A asi by to nemelo smysl kdyby si pripravili set ala Burian v abletonu a pak tam jen mackaly efekty sm0 Jinak hezky vyber, urcite by se z toho dalo neco zaridit.

tracidek
    Člen

no vzhledem k tomu,že asi by to mělo být jméno nějaké spíš uplliftové,tak bych navrhl třeba Airbase,Store N‘ Forward,Icone,Activa,Terk Dawn,Anton Firtich,Onova

z kategorie snů Super 8 & Tabsm3

zůstaneme-li v PL:
    Daan Bergman (Arouse Dreams), Sonic Division, Dereck Recay, Arctic Moon, Adam Stodtko….

a pak mi taky na facebooku psal Mike Nichol, který by se sem údajně strašně rád podíval, ale…. Melbourne, ehm sm6

Muff
    Člen

Jojo musim souhlasit, Akesson byl hvezdou vecera… me osobne stacila jeho priprava pred jeho setem kdy si na mixaznim pultiku zacal pripravovat svuj bar 😀 To sem si rikal ze to bude hodne divoke a ono opravdu bylo. Zvladal mixovat drinky i skvelou hudbu sm15

Kamca_: to ze Vas vyhodili z klubu „brzo“ jsem nemohl ovlivnit. Kdyby bylo vice lidi vypadalo by to urcite jinak… snad priste…

Kazdopadne by me zajimalo koho by jste radi na pristi Trance Session (ciste teoreticky v polovine kvetna asi opet patek) ? Kdo by Vas na tuto akci pritahl ? I co by se mohlo na akci zmenit apod… Uz ted sem slysel par nazoru ze zvuk byl moc potichu takze do priste je treba zvuk jeste vice posilit.

Newman
    Člen

tracidek: tracky jsme si nepsali, nejvíc si jich pamatuju u Akessona: hrál Sunchaser, Perfect Blue, Nish – Blue Sunshine (Sean Tyas Remix), Tyay & Patterson – Somethin Up a ještě Fallen Tides v Pattersonově remixu. Hrál hodně pro mě nových upliftů, jako celek předvedl určitě nejlepší set večera sm16

Kamca_
    Člen

Já na tracklisty taky moc nejsem sm15
    Ale jinak akce byla hodně vydařená :-), taky mě štve, jak nás vyhodili tak brzo …
    Nejlepší byl Akesson! Co ten tam vyváděl, to bylo neuvěřitelný!! sm5 Doufám, že ještě někdy zavítá do ČR, to bych jela hned.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 46. až 60. (celkem z 188)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.