TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.3. „MIND“ with Sean Tyas & Manuel Le Saux (Retro Music Hall)

• Toto téma obsahuje celkem 471 odpovědí. Do diskuze (80 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milujutrance a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 478)
  • Autor
    harrycarry
    Člen

už jenom 4 dny……sm11sm11 pro ty kteří chtějí tu schůzku navrhuji čas mezi 00-01 u trafiky na zastávce sm15sm15

Palda61
    Člen

Jo, ale vyfotit se chci s obouma sm0. Jen jestli mi to někdo zařídí… ehm, Vojto? sm15sm0

komar
    Člen

Tak já se taky přidám s těmi natěšenými posty…těším se víc na Manuela, na Tyase o dost méně ale tím lépe pro něj, protože má větší šanci mě mile překvapit sm13

mountainer
    Člen

jo a nakonec to bude Freezer, koho tam odvezou z toho návalu 10/10 sm15

Newman
    Člen

Já se těším na oba, ale Tyáska víc sm0

Freezere, budeš se tam hodit, umře nás víc sm15

Anonymní uživatel
    Neaktivní

já vás kdyžtak budu odnášet, aspon se nějak zabavím 🙂

Palda61
    Člen

A já se zas těším víc na Manuela sm2. Ale řádit budu na obasm15

mně už rovnou nachystejte nosítka před tím, než začne hrát sm16

souca
    Člen

až tam Sean pokotlí One more night out, tak mi nejdřív objednejte záchranku a pak rovnou blázinecsm5

Partygirl
    Člen

tak uz se to bliziiii sm4

Jamie
    Člen

Sice dneska nedam 4 Strings v Brne, coz mi mrzi (Patterson byl awesome), ale na Tyasovi 100%. 3 tydny uz ladim tanecni formu sm0

Partygirl
    Člen

nevim a je mi to jedno hlavne,ze bude supr muzika sm4

harrycarry
    Člen

hele neví někdo, jestli budou na MIND taky ty luxusní lasery jako na akci BRICK v retru…asi jo, že jo…sm3

Gizmo
    Člen

SHP Rulezzzzz „deivis: Peace on you too, you son of a beach.“ sm15sm15sm15sm15

a Sry Hodně Prudim je taky good …

BTW pro koho bude Tyas moc tak má alternativní nabídku na druhé stage ne ??? těším se na obojí (jak já zbozňuju akce s více stagema s různejma stylama … když mě neba kliďo jeden track mám šanci zalízt na 2.stage …)

Jen mi teda pořád nikdo nevysvětlil kde je v Retru 2. stage … .

Bukac : dřív jsem si řikal, že budu fotit nápojáky abych ssi pamatoval kolik s sebou, ale nějak na to zapomínám … mám dojem, že nic drahého nic levného … a jídlo ?? mají jen Vepře kus s knedlíkem a zelím (ne vážně obávám se, že k jídlu tam nic neměli …) ale fakt je,že sjem tam byl jen na vypínání smíchu léta (anglicky Smích Off Summer sm0)

Sickboy
    Člen

Palda: To bych tě tam seřezal! sm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 166. až 180. (celkem z 478)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.