TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.3. „MIND“ with Sean Tyas & Manuel Le Saux (Retro Music Hall)

• Toto téma obsahuje celkem 471 odpovědí. Do diskuze (80 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milujutrance a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 478)
  • Autor
    alexx
    Člen

sm15sm15sm15

harrycarry
    Člen

no s náma určitě se potkáš, protože tam razíme, ale neznáme se takže ti nepomůžu sm15sm15sm15

Partygirl
    Člen

tak uz se ti blizi sm4 s kym se potkam?

dejv …hmm až na to že ten človek delal muziku když ješte sean tahal kačera ..sm6 mezi první tyasovinou a první …..inou je rozdíl 8 let.. akorát mi sere ten primrdavač co bude s nim.. sm6

jinak já bych nemusel ani na ten druhej mind protože onoho už jsem slyšel.. ale možná práve proto půjdu..

deivis
    Člen

Stále mě ale spíše zajímá toto..

Autor: thonyk (IP zapsáno)
    Datum: 21.02.2008 13:37

jinak už mám jméno na duben a věřím že budete koukat!!! teď už vím že se netrefím do plánů jiného promotéra jako minule, protože jsem to s jeho managementem probíral a jiný booking u nás neřeší.. každopádně měl být původně na creamfields ale nebude a bude na mindu! sm4

deivis
    Člen

Dlikus atd.. – V oblibenosti a komercnosti na ceske a potazmo i svetove scene urcite…
    Pokud myslime vsichni to (ty) stejna jmena..

Komercnosti je mysleno potencionalni prodejnost jejich jmena na plakate a promo materialech v Ceske Republice.

pupi
    Člen

No jako tohle jméno mi taky chybí a tohle hlavně napsaný, aby všici věděli o čem je řeč sm6
    Jinak asi nemá cenu tím spamovat o threadu o prvním MINDu…

Dolikus1
    Člen

Taky mi nepřipada,že by to byl nákej sešup dolů….sm18

Pavlas
    Člen

deivis: skok dolů???? tak ja myslim ze prave velká bomba!!! Tohle jméno mi tu chybělosm3

Palda61
    Člen

DanYjel: ne-e

DanYjel
    Člen

takže callaghan ne? sm19

deivis
    Člen

Autor: majklhauske (IP zapsáno) – 3chteli a jeden uvazoval 🙂 uz v tom pripade vim o koho jde..
    Jakoze po Tyasovi skok dolu dle me.. To se ale cekalo..

hmm mno o tech jménech se dá prozradit že není tak uplně pravda co psal toník..:)

to jedno jméno se kterým přijede ješte jeden tu chteli asi 4 promoteri ale tonda byl nejrychlejší..sm0 jinak jakože první mind asi ne. tak druhej jako jóóó

Sq4Raa
    Člen

Ma7ous napsal(a):
    ——————————————————-

> no nevim nechci nikoho poucovat ale slusnych veci
    > na internetu je jak maku a slusnych lidi jeste
    > mene tak se prestaneme hadat nee a tesime se na
    > party btw jinak uzasny plakat

To si zrovna nemyslím, ale i kdyby – proč pokračovat v tom nastaveném trendu?

Ma7ous
    Člen

hellman napsal(a):
    ——————————————————-
    > škvára: +1
    >
    > někam vpadnout a hned tam dělat bordel, to je i
    > dle mojeho názoru neslušný

no nevim nechci nikoho poucovat ale slusnych veci na internetu je jak maku a slusnych lidi jeste mene tak se prestaneme hadat nee a tesime se na party btw jinak uzasny plakat

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 271. až 285. (celkem z 478)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.