TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.3. „MIND“ with Sean Tyas & Manuel Le Saux (Retro Music Hall)

• Toto téma obsahuje celkem 471 odpovědí. Do diskuze (80 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milujutrance a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 478)
  • Autor
    Newman
    Člen

Kvalita v některých pasážích opravdu nic moc, ale jako památka na skvělou party nenahraditelné sety sm5 Já jsem teda rád i za tohle, sety zahraničních hvězd se zrovna často v českých klubech nenahrávají sm16 A nestěžujte si a buďte rádi sm0

komar
    Člen

2muff: tak to bylo bohužel ale i na místě….každopádně kvalita je to fakt úděsná sm6

Muff
    Člen

Omg co to je za kvalitu ? Zvukar musel byt pekne hluchy, prebuzeneee sm17

komar
    Člen

No mrknu na to taky a Manuelův set si zařadím někam do all-time favs sm4

Anonymní uživatel
    Neaktivní

thonyk: wow tak to jsem už ani nedoufal, stáhnu si Tyase, měl tam několik zajímavých IDs

thonyk
    Člen

SETY Z PARTY MIND

Ahoj všichni. Máme pro vás záznamy setů djs z premiéry party MIND V Retru.

Vše je zde: http://www.mind.cz/02/podekovani.html

kuchtajz
    Člen

leqtrik napsal(a):
    ——————————————————-
    > kuchtajz jaktoze mas smazany nektery videa na
    > youtube?

Jak jsem psal vedle,Youtube mi ty videa úplně zprasil,tak jsem je musel smazat a udělam je znovu,ale až zejtra,ted musim makat sm9
    p.s.:kdyžtak si dělam Playlisty z akcí a tam jsou v poho videa(aspon některý sm17)

leqtrik
    Člen

kuchtajz jaktoze mas smazany nektery videa na youtube?

kuchtajz
    Člen

Tak uděláme veřejnou sbírku na víc laserů do Retra,co vy na to? sm4

harrycarry
    Člen

no tak to asi můžeš zapomenout hele… už sem se taky ptal, a prej tam byly ze slovenska dovezený jen na tuhle akci….. ale taky by se mi to zamlouvalo, nebojsm15sm15sm15

SHP
    Člen

Náhodou posum k lepšímu. U minulýho flyeru se sekli o rok, teď už jen o den….

kuchtajz
    Člen

Taky by se hodilo tam nechat ten masivní počet laserů co jsem viděl na fotkách z akce „Brick“,čím víc světýlek tím větší zážitek pro kuchtajze sm16

Voky
    Člen

to Thonyk: doufám, že ty pozitivní změny se konečně budou týkat omezení tý šílený mlhy!

milo
    Člen

dance-girl: diky za info, thonyk upozornen sm4

datum je ok, je to v sobotu

Gizmo
    Člen

má pravdu to děvče všímavé … sm15sm15sm15 btw opravdu pěknej plagátek – malou výhradu bych měl k tomu „camfouru“co má Alex pod nosem … to by nezaškodilo oříznout …

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 478)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.