Úvod›Fóra›Trance Diskuse›14.3. „MIND“ with Sean Tyas & Manuel Le Saux (Retro Music Hall)
Toto téma obsahuje celkem 471 odpovědí. Do diskuze (80 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milujutrance a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 478)
Kvalita v některých pasážích opravdu nic moc, ale jako památka na skvělou party nenahraditelné sety sm5 Já jsem teda rád i za tohle, sety zahraničních hvězd se zrovna často v českých klubech nenahrávají sm16 A nestěžujte si a buďte rádi sm0
leqtrik napsal(a):
——————————————————-
> kuchtajz jaktoze mas smazany nektery videa na
> youtube?
Jak jsem psal vedle,Youtube mi ty videa úplně zprasil,tak jsem je musel smazat a udělam je znovu,ale až zejtra,ted musim makat sm9
p.s.:kdyžtak si dělam Playlisty z akcí a tam jsou v poho videa(aspon některý sm17)
no tak to asi můžeš zapomenout hele… už sem se taky ptal, a prej tam byly ze slovenska dovezený jen na tuhle akci….. ale taky by se mi to zamlouvalo, nebojsm15sm15sm15
má pravdu to děvče všímavé … sm15sm15sm15 btw opravdu pěknej plagátek – malou výhradu bych měl k tomu „camfouru“co má Alex pod nosem … to by nezaškodilo oříznout …
Autor
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 16. až 30. (celkem z 478)