TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.3. „MIND“ with Sean Tyas & Manuel Le Saux (Retro Music Hall)

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 478)
  • Autor
    Anonymní uživatel
    Neaktivní

škvára: +1

někam vpadnout a hned tam dělat bordel, to je i dle mojeho názoru neslušný

Sq4Raa
    Člen

pokoko: jen mě mrzí, že tohle fórum vypadá díky lidem jako ty, tak jak vypadá. Jako obyčejný fórum na internetu, kde se lidi baví o hrách nebo filmech. To ono ‚kouzlo respektu‘ je v trapu. Škoda.

pokoko
    Člen

2 Sq4Raa :ty asi hodne nemaš rad lidi že?sm15 jinak muj tajny tip: nitrous oxide

Ma7ous
    Člen

no te bude pokracovani tak to je parada uz ted se tesim na prvni party a slavne jmeno neni vzdy vse obcas pobavi i pomerne neznamy DJ kdyz to umi

honzátos
    Člen

Že by L-Vee, nebo A & Fsm2

ondrab
    Člen

tak na prvnim dilu budu 100% a na druhym na 95%…to uvidim podle lineupu cyberu 4…ale zattim vede Mind 2sm5

GiGiDAGia
    Člen

Gareth Emery ? (zkouším to…)

milan
    Člen

SHP – Jaký Trnky brnky?sm10sm0
    edit jméno – Kéž by to byl Shah a Pedro del marsm16sm11
    btw Nevím jak vy, ale dnes jsem jel 7 hodin do Prahysm0, vykolejil nákladníi vlak a pak měl náš strojvedoucí díru v mašině, tak jsme jeli hodinu tak pomalu, že bych byl snad v té praze rychleji i pěškysm0…

mno konec dubna určite nikam nepůjdu bo nebudou škvarky.. .. teda snad se mi podaří nekde najít klub na hardstyle.. je to totiž poněkud težší než se zdálo.. email je asi přežitek a na pokec po telefonu musím taky bejt nekdy střízlivej..

Sickboy
    Člen

A já to taky vím, a taky vám nic neřeknu. sm2 Jenom vám dám radu: označení „bomba“ (nebo jak to bylo) nemusí nutně znamenat: Armin, Tiësto, PvD, Corsten, Schulz nebo Above & Beyond. sm4

Dolikus1
    Člen

deivis: joo,tak už sem psal,že nevim,co s nima mělo společnýho:)

deivis
    Člen

Dolikus1 (IP zapsáno) – take vím 100% jedno. Ze to jmeno urcite nemelo hrat na Creamu.. 🙂

Dolikus1
    Člen

Ok..
    Kqaždopádně lineup neznám,jen vim kdo je to jméno,co se tady řeší..Ale necháme toho,stejně to nikam nevede.

Sq4Raa
    Člen

Nech to bejt, osobně prostě napíšu: Potvrzuju účast, a ne: znám line-up, takže potvrzuju účast. Asi jsem divnej já…

Dolikus1
    Člen

Škvára:hele,mě je fuk,co si tady ostatní honěj nebo ne…Nenapsal sem nic tak světobornýho,že by zase kvuli tomu měla bejt diskuze na tři stránky.

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 286. až 300. (celkem z 478)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.