TRANCE.CZ - Elektronická taneční hudba v ČR i ze světa.

Reklama

Úvod Fóra Trance Diskuse 14.3. „MIND“ with Sean Tyas & Manuel Le Saux (Retro Music Hall)

• Toto téma obsahuje celkem 471 odpovědí. Do diskuze (80 diskutujících) se naposledy zapojil uživatel milujutrance a poslední změna proběhla před 17 roky.
Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 478)
  • Autor
    Desire
    Člen

thonykova slova:
    „každopádně měl být původně na creamfields ale nebude a bude na mindu!
    No a na Creamfields podle ankety na Rave cz meli byt tito (teda pry se s nimi jednalo)

Armin van Buuren
    Ferry Corsten
    Carl Cox
    Moby
    Kosheen
    Groove Armada
    Chris Liebling

Z toho je Ferry out pac je na Creamech, Mobyho, Armadu atd bych taky vyradil pac Mind je podle me zamerenej jinak, to same Kosheen, ty do klubu taky ne e, Carl Cox by to hrani nevzal, Liebling byl na Apokalypse… takze nam zbyva Armin, ale ten to nejspis nebude tak nevim… sm11

kuchtajz
    Člen

Tak podle toho datumu je jasný,že Armin to nebude sm9

http://stage.arminvanbuuren.com/index.php?id=8&tx_ewtourdates_pi1

Desire
    Člen

2 thonyk:
    z tvych slov mi prijde ze toho koho chystas na duben povazujes za atraktivnejsiho nez Seana s Manuelem, takze by to mohla bejt opravdu nejaka bombicka sm11

thonyk
    Člen

nechci to jmeno na duben rikat pred breznovym mindem, byste treba pak prisli az na ten druhy..sm15

termin je kazdopadne 25.4..

Desire
    Člen

Porad premejslim kdo bude ten tajny mistr kterej vystoupi v dubnu na Mindu.. Kez by to byl Armin… sm5

pokoko
    Člen

nevite nekdo kde na tom slovenksu je SVD? kolko v lezne?? Na neho bych jel radši než na tyase…..a ja mi jako ostravakovi je jedno slovensko nebo praha

AZiL
    Účastník

jojo bude to dobra party sm5
    http://www.djazil.com

deivis
    Člen

Autor: thonyk (IP zapsáno)

Díky beru to.. Už si dávám hlavně pozor co pouštím ven a nechávám si dávat do smluv klauzule o dalším hraní v ČR.

Jinak to jméno mě zajímá, páč jedinej kdo se řešil na Cream byl Armin a alespoň z toho co jsme vybírali a vybrali. Pokud nemyslíš Armina kterej byl na výběr s Ferrym a nakonec padla volba na Ferryho.

O jiném trance jméně nevím a myslím že bych i věděl 🙂 Já ještě navrhoval Menna, ale nakonec neprošel a Stepan Bruck na Creamfields pravdepodobne bude, takze by me fakt zajimalo co to je zac 😀 😀

thonyk: Krásnej plakát, jen tam hoď místo sedmičky osmičku sm4.
    Za to že sem tě tak taktně upozornil tak bys mi mohl jeden ten plakát dát:-)

Dolikus1
    Člen

plakát je výtečnejsm5

jinak duben je více,než libovejsm3,už ted se těšíííímsm0

dance-girl
    Člen

nenahodíte aspoň datum tý dubnový akce, jestli se to třeba s něčim nekreje? sm3

COsMiC-Ray
    Člen

wuaaaa zavidim vam sm0 u nas na Slovensku je o den neskor Sander van Doorn…. hadam dojdu raz tyto pani aj na Slovensko zahrat..

thonyk
    Člen

ahoj všichni.

přikládám hotový leták. ten minulý byl schválně jen s tyasem jako první nástřel aby vyvolal reakce..

jinak už mám jméno na duben a věřím že budete koukat!!! teď už vím že se netrefím do plánů jiného promotéra jako minule, protože jsem to s jeho managementem probíral a jiný booking u nás neřeší.. každopádně měl být původně na creamfields ale nebude a bude na mindu! sm4

jo a k tomu tyasovi! jeho booking nebyl absolutně žádný úmysl ale náhoda a tímto se deivisovi omlouvám!!!!! zjistil jsem to že ho řeší až tady z vašich reakcí. kdyby to už zveřejnil a nebo nějak probral z managementem tyase tak se to nemuselo stát. já nejsem ale jasnovidec.. sm9

thonyk
    Člen

ticket stream..

omlouvame se ale chyba byla na strade ticket streamu.. predprodej uz bezi

milan
    Člen

Tož teda já si pro ten svůj zítra taky zajdusm0

Aktuálně je na stránce zobrazeno 15 příspěvků - 316. až 330. (celkem z 478)
  • Pro reakci na toto téma se musíte přihlásit.